Пластмасови купи Tupperware - лъжа или истина?

• 213 380
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Аз пък търся съвет за малки купички - нещо много малко, което се събира в кутиите за храна и може да се ползва за кетчуп, сос или други добавки към обяда. Идеи?

# 451
  • София
Най-малките от каталога са тези на стр 53 Грациозни 200 милилитра 3 броя за 24 лв. В брошурата излизат и по-малки, аз лично ползвам у дома, но не се знае кога ще има. Въпрос на късмет.

# 452
  • 1st floor
Аз чакам шишетата на промоция.  Mr. Green Моля да споделите, ако има такава. Не са ми спешни... Laughing

# 453
  • София
Здравейте,
Търся шише от 500 мл, момчешки цвят. Някой от представителите за София ако има налично, моля да ми пише bouquet
Да се цитирам Simple Smile

# 454
  • София
Няма бутилки в момента на промоционални цени! И аз смятам, че са най- търсения продукт като цяло. Ще ги пуснат непременно!

# 455
  • София Младост 3
Аз пък в момента изчаквам поставката за хартия от последния промоционален каталог. Само където незнам дали ще става за по-голяма ролка, тъй като в момента такава имам.

# 456
  • София Младост 3
Аз пък в момента изчаквам поставката за хартия от последния промоционален каталог. Само където незнам дали ще става за по-голяма ролка, тъй като в момента такава имам.
Поставката е идеална, можах да и сложа огромната ролка кухнеска хартия!

# 457
  • някъде по морето
Момичета, ще има парти в Бургас.
Ако на някоя от вас и е интересно, да ми пише на лични... Hug

# 458
Здравейте момичета,някой има ли микроделицията за омлети да сподели какво друго прави в нея.
Много съм доволна от всичко което съм взела  досега и най  любим  ми  магическия миксер,колко палачинки се правят..........Сега в новата промоционална брошурка  са пуснали  точилка и сладкарско фолио на промо  и мисля да се сдобия и с тях Simple Smile

# 459
  • София
Нямама микроделиция, но от представянията знам, че всичко освен месо с кокал може да се готви в нея. Ориз, спагети, месца на хапки, зеленчуци и т.н.

За сладкарското фолио-спестява ми много търкане на плота, понеже се почиства без никакво усилие. За да не мърда, трябва лекичко да се намокри отдолу.

В настоящата брошура поне за мен силиконовото фолио за печене е любим продукт, който ползвам всяка седмица за направа на пици, рендето ползвам за направа на салати от моркови и ряпа, а кутията за торта е направо великолепна!

Успех с покупките.

# 460
Аз пека сьомга в микроделицията. За омлети не я ползвам, защото не ми харесват тези в микровълновата.

# 461
  • София
За всички, които очакваха съдовете от серията Туто Фреско на промоция!!
Само до неделя на промоция е Комплект Туто Фреско - 500мл., 1,3л. и 2л. Който проявява интерес да си поръча на неговия демонстратор.

# 462
Искам да кажа на всички майки от Варна, знам че има които проявяват интерес към съдове или  искат да видят на живо в петък на 18 ноември в 18:00 в хотел "Черно море" ще има голяма презентация посветена на Коледни празници. Засега нямаме официално представителство Tupperware във Варна, затова не изпускайте възможност да видите продукти и да зададете въпроси на демонстратори.

# 463
  • София
Здравейте, искам да обърна внимание на любителите на Тапър, че в момента има две активни брошури с промоции. Можете да ги видите на сайта тук: http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/84.html

Коледното настроение е вече тук!

# 464
Кутията за сирене заслужава ли си  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт