Пластмасови купи Tupperware - лъжа или истина?

• 213 368
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Да, кутията за сирене си заслужава. Държи се на най-долния рафт на хладилника с цел по-малък конденз. Също така е хубаво да се отваря всекидневно, дори и да не се ползва сиренето, с цел да се обмени въздуха в нея. Освен кашкавал, миризливи сирена, може да се държат и колбас, филета, салами и други.

# 466
  • София
Какво представлява "Ветринета" ?? Има го във втората промоционална брошура.

# 467
Да, кутията за сирене си заслужава. Държи се на най-долния рафт на хладилника с цел по-малък конденз. Също така е хубаво да се отваря всекидневно, дори и да не се ползва сиренето, с цел да се обмени въздуха в нея. Освен кашкавал, миризливи сирена, може да се държат и колбас, филета, салами и други.
Благодаря за полезната информация.
Можеш ли някакви ориентировъчни размери да ми кажеш........

# 468
  • София
Благодаря за полезната информация.
Можеш ли някакви ориентировъчни размери да ми кажеш........
Три размера са, аз ползвам средния. На страница 71 в каталога ги има размерите, а именно: 16 x 15,8 x 7,4 за най-малкия, 20,4 x2 0,4 x 9,5 за средния и 30,4 x 20,4 x 9,8 за големия.

Ветринета е съд за съхранение, който стои във витрината, т.е. външния му вид позволява да бъде показван на видно място и служи за кафе, бонбони, бисквити и други неща, които си решите да съхранявате херметически.

# 469
Какво представлява "Ветринета" ?? Има го във втората промоционална брошура.
Това е съд,който е в Лондонският музей на научните достижения за 20 ти век.В него могат да се съхтаняват бисквити,бонбони,ядки,чай,кафе.Херметическо затваряне.С много хубав дизайн

# 470
  • София
Благодаря за отговорите.
А кутиите топер и плътно затваряне ли са? Стават ли за носене на храна?

# 471
  • София
Благодаря за отговорите.
А кутиите топер и плътно затваряне ли са? Стават ли за носене на храна?
Почти всички кутии са с херметическо затваряне. Например Сервиз бене серията не се затварят херметически,  останалите се затварят.

# 472
А някой знае ли дали комплекта от 4 чаши Алегра в новата брошура включва и капаци за чашите?

# 473
  • София
А някой знае ли дали комплекта от 4 чаши Алегра в новата брошура включва и капаци за чашите?
Няма капаци само лъжички.

# 474
Ползвам продуктите. Ще Ви следя с интерес.  Simple Smile

# 475
Здравейте,
Трябва ми шише от 750 мл. за момиче, за София става въпрос.

# 476
Здравейте!
Правим си домашен хляб, но изсъхва още на следващия ден, а не можем да го изядем за толкова време. каква кутия за съхранение на хляб ще ми предложите, за да не изсъхва?

# 477
  • София
Здравейте!
Правим си домашен хляб, но изсъхва още на следващия ден, а не можем да го изядем за толкова време. каква кутия за съхранение на хляб ще ми предложите, за да не изсъхва?
Има си специална за целта, в каталога на страница 70 бредсмарт. В момента не е в промоция, но за по-малки количества можете да ползвате бонбонетите, които са в момента в промоция в брошурата.

# 478
Благодаря за бързия отговор!
А Правоъгълна кутия за торта от 60 стр става ли?

# 479
  • София
Благодаря за бързия отговор!
А Правоъгълна кутия за торта от 60 стр става ли?
Става! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт