Намаления 2013 - лято

• 93 197
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Хей, мамита, страшно полезна тема Simple Smile))))) Някой информиран може ли да сподели дали намаленията в Bershka, Stradivarius, Zara, Pull&Bear и Reserved продължават все още.

# 196
Хей, мамита, страшно полезна тема Simple Smile))))) Някой информиран може ли да сподели дали намаленията в Bershka, Stradivarius, Zara, Pull&Bear и Reserved продължават все още.

Привет!  Hug
В Zara и Bershka има намаления, все още Simple Smile

# 197
Всичките без Зара посетих днес . Има намаления , но са остатъчни неща , няма много избор . вече са заредили новите колекции .
Нещо конкретно ли търсиш ?

# 198
Всичките без Зара посетих днес . Има намаления , но са остатъчни неща , няма много избор . вече са заредили новите колекции .
Нещо конкретно ли търсиш ?
Simple Smile))) Eee, страшна си, излишно щях да се разкарам от провинцията, благодаря. Търся суетърс, т.е. пуловери от трико, като блузони, но става и плетени размъкнати пуловери ; бях по моловете средата на юли и бяха доста намалени, но може би са се пообрали

# 199

Simple Smile))) Eee, страшна си, излишно щях да се разкарам от провинцията, благодаря. Търся суетърс, т.е. пуловери от трико, като блузони, но става и плетени размъкнати пуловери ; бях по моловете средата на юли и бяха доста намалени, но може би са се пообрали
[/quote]

В събота си взех плетени пуловери от Bershka (Бургас)  Peace

# 200
  • София
А някъде да се намират още детски бански на добри цени?

# 201
  • София
Тук намерих аз.

# 202
  • Пловдив
Така рекламираното намаление на дрехи в Карфур ДО - 70 % е пълна трагедия, няма никакъв избор и намалението е не повече от 20, 30 %  Naughty. Няма нищо общо от минали години  Rolling Eyes

В Уайкики все още - 50 %, зареждат вече новата колекция, доста е обрано.

В Ривас лятна колекция на половин цена  Peace.

Някой да има информация за Дика? newsm78

# 203

В Резервед имаше такъв тип пуловери , но бяха два - три . Преди намаленията ги гледах , имаше доста повече избор . В Бершка и аз се канех на едни рехаво плетени пуловери , но те вместо да са намалени , директно са си ги прибрали явно ...
Говоря най - вече за ситуацията в Парадайз мол , тъй като там са на куп , търсените от теб магазини.

# 204
  • София
Така рекламираното намаление на дрехи в Карфур ДО - 70 % е пълна трагедия, няма никакъв избор и намалението е не повече от 20, 30 %  Naughty. Няма нищо общо от минали години  Rolling Eyes

В Уайкики все още - 50 %, зареждат вече новата колекция, доста е обрано.

В Ривас лятна колекция на половин цена  Peace.

Някой да има информация за Дика? newsm78

За Дика мога единствено да напиша, че скоро ще отварят магазин в Сердика център. Не знам как вървят намаленията  при тях в момента.

Благодаря за инфото относно Карфур. Спести ми ценно време  Grinning

# 205
За Дика - заредили са новата колекция. Има намаление до 50% на лятната колекция, но не видях да има голям избор. Останали са предимно много малки и много големи номера.

# 206
  • софия
От Карфурското намаление предимно купувам слипчета и бекини за децата, дано поне това да има на хубави цени.

# 207
От Карфурското намаление предимно купувам слипчета и бекини за децата, дано поне това да има на хубави цени.
на каква цена са детските гащички? И дали имат пантофки?

# 208
В ДиКа страхотни гащеризони в черно на 50 и 80 лв. Peace Взех си болеро от тях в черно за 20 лв.   намалени от 50.

# 209
Ей , страхотна новина за Дика в Сердиката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт