Намаления 2013 - лято

• 93 208
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Вчера обиколих магазините, повечето нямат вече намаления, а каквото е останало не си струва.

# 226
Зависи кой какво си търси  Wink Аз и началото на септември съм си намирала много добри неща останали от летните намаления  Peace Тогава са съвсем без пари  Crazy

# 227
  • София
Търся мъжки панталони. Някой знае ли, дали има намаления в Дебенхамс, HM, Спридер?
Дали ще улуча нещо в събота?

HM имаше доста неща до преди 10-ина дни, но направиха огромно намаление и вече няма нищо

препоръчвам ти да провериш за мъжки панталони в Oviesse, в  момента има доста неща на много добри намалени цени 15-35 лв  Peace

Много ти благодаря! А това в The Mall или в CCS?

В Serdica и  CCS  бях в събота и още има неща, повечко са в Serdica

в Mall  не съм ходил скоро  Peace

Благодаря. Бях изключила Сердика като вариант Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 17:42 от violenzaa

# 228
Момичета, търси се бял ЛЕД телевизор...Някой да е мяркал намаления в тази сфера?

# 229
СПЕШНО кажете моля къде да намеря бански за  момиченце 2г.8м. само долнище ми трябва ? морето го изкарахме голички и по гащички, но сега се оказа, че ще ходим на един по-лъскав комплекс за 3 нощувки и трябва да взема бански . малки размери не съм виждала, има само цели бански или комплект 2 части, ама на тази възраст горното е излишно Laughing

# 230
  • София
СПЕШНО кажете моля къде да намеря бански за  момиченце 2г.8м. само долнище ми трябва ? морето го изкарахме голички и по гащички, но сега се оказа, че ще ходим на един по-лъскав комплекс за 3 нощувки и трябва да взема бански . малки размери не съм виждала, има само цели бански или комплект 2 части, ама на тази възраст горното е излишно Laughing

Тук

тук

Ако имаш възможност да чакаш доставка си заслужат цените - 5/6 лв

# 231
Джъмбо Peace

# 232
  • София
Бански има намалени в OVS в Тhe mall - Цариградско.

# 233
  • София, България
аз съм взимала миналата година от Карфур - по два три лева бяха - на Дисни

# 234
В джъмбо и в OVS няма само долнички за момичета над 2г. Всичко е с горница. И аз за това специално обиколих молове и магазини. Виждала съм само долници на този сайт от violenzaa
Поръчките оттам идват от днес за утре, ако си от София.

Аз бански взех с долница и горнище и слагам само долницата. Цял бански не искам, че трудно става с тоалетната  Mr. Green

# 235
  • София
Момичета, търси се бял ЛЕД телевизор...Някой да е мяркал намаления в тази сфера?
Ето този е страхотен http://www.technopolis.bg/b2c/details/12046/P11090104/Televizor- … NG-UE-32F4510-LED  Следя му цената от няколко месеца. Когато си го харесах беше 859лв, а сега е 629лв.Дано да съм ти помогнала.

# 236

Ето този е страхотен http://www.technopolis.bg/b2c/details/12046/P11090104/Televizor- … NG-UE-32F4510-LED  Следя му цената от няколко месеца. Когато си го харесах беше 859лв, а сега е 629лв.Дано да съм ти помогнала.

Страхотен е, не го бях видяла   bouquet  Дали ще падне още..?  Mr. Green ...

# 237
Да обадя, че Бенетон в МОЛ България работи.
Няма намаления, защото са изложили есенно-зимната колекция. Стори ми се много малък магазин Sad

# 238
  • София
Няма намаления, защото са изложили есенно-зимната колекция. Стори ми се много малък магазин Sad

А има ли детски щанд?

# 239

А има ли детски щанд?
Има и детски Peace

Общи условия

Активация на акаунт