Намаления 2013 - лято

• 94 823
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не знам колко е по темата, ама днес минах през ecco на славейков и нищо не е останало и нова колекция още няма. Вече ви бях питала за други магазини, но се оказа, че няма и да попитам някой дали е поръчвал от чужбина техни обувки да ме ориентира newsm78

http://www.javari.de/s/ref=land_brand_ECCO?node=344076031&brands=ECCO

цените в JAVARI са страхотни
доставката е безплатна, в момента има намаления

повече инфо тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733566.msg25912266#msg25912266

Peace

Много благодаря!

# 271
днес минах през сердика-та, че трябваше да взимам подарък от хиполенд; с изненада разбрах, че има 50% намаление на дрешките в дъното на полската марка КОКОДРИЛО; от там взех страхотни долнища за градината за по 13 лв. блузки за по 9,10,11 лв. намалени са много закачалки и има както с къс ръкав, така и с дълъг, сравнително и номерация има; така че има какво да се вземе и за предстоящия сезон; за качеството да не ви говоря, доста по-високо е от ХМ  Peace

# 272
  • София
Здравейте, преди време бях чела тука в темата, че в H&M дават ваучер за 15% отстъпка ако занесеш една торба с дрехи за рециклиране.Чудя се дали все още го има това?Ще съм благодарна някой ако скоро е ходил до там да сподели!Хубав ден!

# 273
  • в града на вечния купон
Здравейте, преди време бях чела тука в темата, че в H&M дават ваучер за 15% отстъпка ако занесеш една торба с дрехи за рециклиране.Чудя се дали все още го има това?Ще съм благодарна някой ако скоро е ходил до там да сподели!Хубав ден!
онзи ден занесох две торби и ми дадоха ваучери 15%,които важат до 31.12.2013.

# 274

В събота бях да взема на малката бельо от там и ми направиха впечатлиние тези зелени контейнери из магазина и попитах..обясниха ми,че вече е за постоянно тази опция,  дават ваучер за -15%отстъпка за един артикул. Peace,но аз до сега не съм се възползвала от това.. newsm78

# 275
  • София
Много благодаря, ще се възползвам!  bouquet

# 276
Не знам колко е по темата, ама днес минах през ecco на славейков и нищо не е останало и нова колекция още няма. Вече ви бях питала за други магазини, но се оказа, че няма и да попитам някой дали е поръчвал от чужбина техни обувки да ме ориентира newsm78

Какво те интересува?

# 277
Търся си дамска чанта, с основен цвят черно за предстоящия сезон. Има ли намаления в Манго?

# 278
Търся си дамска чанта, с основен цвят черно за предстоящия сезон. Има ли намаления в Манго?
Вече няма Манго  Sad

# 279
  • Пловдив
Манго в България вече няма. Навсякъде затвориха магазините  Peace.

# 280
Благодаря. Не знаех.

# 281
  • софия
Може ли да ми кажете повече за "ваучер за 15% отстъпка ако занесеш една торба с дрехи за рециклиране".  bouquet

# 282
Цитат
Само за дрехи от HM ли важи или за всякакви?

# 283
  • На земята, която е всъщност звезда.
Цитат

За всякакви, питах в един от магазините. 

# 284
  • София
Цитат

За всякакви, питах в един от магазините. 

Мисля, че важи само за дрехи на Н&М. Поне такава беше идеята при стартиране на кампанията. Според мен е с цел стимулиране на продажби на Н&М, а не просто връщане на всякакви дрехи. Но може пък ид а греша  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт