Намаления 2013 - лято

• 94 825
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • в ябълковата градина
За HM: важи за всякакви дрехи, независимо от марката им. Не приемат само бельо.

# 286
Няма значение какви са дрехите. Без бельо. Идеята е рециклирането - не продажбите. В сайта на фирмата всичко е описано.

# 287
# 288
Май се получи развален телефон, та и аз да уточня:

Приемат дрехи на всякакви марки. На ваучера пише, че не приемат бельо, но в двата магазина, където съм носила, не преглеждат донесеното, а самият клиент пъха плика в контейнера. Полученият ваучер може да се ползва само в магазина на ХМ и съответно е за техни стоки, вкл. аксесоари, обувки, бельо и пр.  Peace Ваучерът е само за един артикул, може и да е вече намален.

# 289
  • в града на вечния купон
-50%намаление на бельо в Дъ Мол

# 290
# 291

Къде това и до кога?

# 292
  • софия
Благодаря за отговорите на ХМ, ще се възползвам.  bouquet

# 293
  • София

В кой магазин?

# 294
  • в града на вечния купон
new siluet  на втория етаж,сутиени по 8,14,18лв

# 295
И "Sprider" затварят в България - цялата верига, за това било намалението всичко на 70%.

# 296
Нещо тази година доста уж големи и солидни марки напуснаха нашия пазар  Rolling Eyes Скоро разбрах, че и Карфур били фалирали...А аз се чудех защо магазина е полупразен, като ходих последният път...

# 297
Нещо тази година доста уж големи и солидни марки напуснаха нашия пазар  Rolling Eyes Скоро разбрах, че и Карфур били фалирали...А аз се чудех защо магазина е полупразен, като ходих последният път...
Мхм...и за Практикер подочух нещо такова, дали е вярно ... не знам.

# 298
Вярно е и за тях. Фалирали са от централата. Тук остават магазините да се оправят доколкото могат. С Карфур май ще се получи същото...Не бях ходила от няколко месеца в този на Цариградско и тези дни, като минах, се хванах за главата - основни неща нямаше. А за сравнение с предишното зареждане и дума не може да става  Rolling Eyes

# 299
  • софия
Оле, много съжалявам за Карфур, от там пазарувам месо, няма смисъл да ходя в този в на Цариградско шосе, така ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт