Намаления 2013 - лято

• 94 835
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Ами зависи какво търсиш, месото не съм го оглеждала, аз от доста време минах на варианта да пазарувам от една месарница в квартала. Но зареждането на целия магазин беше видимо влошено от преди няколко месеца, когато ходих последно  Rolling Eyes
Не съм сигурна дали е фалирал Карфур Бг или централата в Гърция. Ако са Гърците, магазините тук /или поне по-вървежните от тях/ може да останат да функционират, но на собствена издръжка и развитие.

# 301
  • гр.София
Аз разбрах за Карфур, че не плащали на доставчиците си  ooooh! и затова не са заредени както трябва и май към фалиране вървят нещата  Rolling Eyes
Аз също от там си правех основният пазар и купувах на децата дрешки, правеха хубави намаления, а сега е пълна трагедия  ooooh!

# 302
  • София
Карфур се изнесе още миналото лято от Гърция.Там няма магазини Карфур,а със знака на Карфур магазините се казват Марионопулис /може да не го изписвам правилно/. Доколкото зная въпросните Марионопулис са собствениците и на Карфур в България и не знам дали ви прави впечатление,че от миналото лято насам и стоките се промениха в магазините и намаленията не са намаленията,които бяха преди това.Аз също последният път бях впечатлена от незаредения магазин в The Mall на Цариградско,но го отдавах повече на факта,че е лято и малко хора пазаруват в мола.
Има обаче и голяма доза истина,че хипермаркетите не плащат на доставчиците си и може и това също да влияе на зареждането, което пък аз  подкрепям.В Гърция много ми харесва точно това,че има хипермаркети, но заедно с тях си съществуват всички малки и средни квартални магазинчета.Докато в България допуснахме веригите да убият малките магазинчета и да диктуват правилата на стотици фирми производители и вносители и да им извиват ръцете!

# 303
  • в ябълковата градина
Почти ежедневно посещавам Карфур на Цариградско. Много зле е зареден. Няма елементарни неща, като лакочистител и тубофло. Рафтовете са празни. Останали са единствено стари продукти за домашни потреби, чинии тук-там, възглавници и полуфабрикати.

Месото все още го бива.
Рибния щанд обаче западна. Имам 2 неприяти случая.

Големите вериги си имат плюсове, но аз съм твърдо за малките и средни квартални магазинчета и с удоволствие бих пазарувала от такива.

# 304
Ами аз за това спрях да ходя до Карфур - на две крачки от нас отвориха сравнително голямо Пикадили и там ходя за основен пазар. Имам и от стандартните зеленчукови пазари наблизо и от там купувам зеленчуци и плодове. Там има и страхотна месарница с прясно месо  Peace В Пикадили има добър щанд за риба, а на пазара има и специализиран по-малък магазин. Така, че аз минах на този вариант от близо половин година насам  Wink

П.П. Ама добре оспамихме темата  Whistling

# 305
Видях един билборд на Бианка 1 €= 1 лев, не съм ходила и не знам къде им останаха магазините, на билборда беше упоменат само този в ЦУМ.

# 306
  • София
Видях един билборд на Бианка 1 €= 1 лев, не съм ходила и не знам къде им останаха магазините, на билборда беше упоменат само този в ЦУМ.

Последният път в Сердика преди 2 дни ми се струва,че Бианка си бяха там newsm78

# 307
  • Berlin
И аз мисля, че си е там още магазинът. Може би това важи само за магазина в цум, от доста време е този билборд.

# 308
  • София
Момичета, а Sprider освен до Джъмбо на бул. България останал ли е някъде?

# 309
  • София
Спридер има в Галакси център:
http://galaxytradecenter.com/#pageShopz
Инфото ми е отпреди 2 седмици.Бях в магазина и си беше зареден много добре.

# 310
# 311
В теранова- сердика е намалено детското от минали колекции- анцузи по 7лв и тениски по 3лв Peace

# 312
Спайдър в Галакси - няма почти нищо.
Някоя тениска или сучичер са останали и то не всички размери.

# 313
  • София
В теранова- сердика е намалено детското от минали колекции- анцузи по 7лв и тениски по 3лв Peace
Благодаря за информацията. Hug
Ти разгледа ли ги, има ли достатъчно номера?

# 314
Соник, за 2-3 годишно нямаше- имаше за 1-2г и нагоре 4-5-6г Peace

Общи условия

Активация на акаунт