Намаления 2013 - лято

• 94 878
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Sprider  в Галакси център е затворил от 01.09. Сега работи само магазинът им на бул. "България", но няма голям избор. Казаха, че постоянно ще изкарват стока за разпродажба и там ще затворят към края на месеца.

# 316
Sprider  в Галакси център е затворил от 01.09. Сега работи само магазинът им на бул. "България", но няма голям избор. Казаха, че постоянно ще изкарват стока за разпродажба и там ще затворят към края на месеца.

Вчера минах от там. Имат намаление -70%, но няма голям избор.

# 317
  • София
Може и да не е по темата за намаленията, но кажете от къде изгодно мога да купя есенно яке, дебело зимно яке, анцузи и евентуално шушляков гащеризон за 6 год малък господин. Благодаря предварително.

# 318
Може и да не е по темата за намаленията, но кажете от къде изгодно мога да купя есенно яке, дебело зимно яке, анцузи и евентуално шушляков гащеризон за 6 год малък господин. Благодаря предварително.

В магазина на Найк в аутлет центъра, ако помолиш, могат да ти извадят. Аз съм много доволна там и от персонал, и от всичко. И от политиката на собственика.

# 319
  • София, България
Доколкото чух са отворили Декатлона на околовръстното, може там да провериш. Някой ходил ли е, как са цените и асортимента  newsm78

# 320
  • София
Декатлона вече го преслушах - това, което е качествено въобще не евтино - зимно яке за над 100 лв честно казано ми идва в повече - иначе не мога да си кривя душата, че има доста хубави неща там.

# 321
  • София
В този сайт има аутлет и някои намалени неща.Дрехите са качествени,цените обаче са им височки:
http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=1320_2346

# 322
в Сердика бях днес и установих, че още има няколко щендера с намалени дрехи в Майорал, които по принцип са с цените на Бенетон, но напазарувах хубави по-представителни дрешки за първокласника на доста прилични цени като за високото качество на марката- ризи с дълъг ръкав по 37, блузи с яка, тип ризка около 30 лв.  Може би пак е малко скъпо, но нещата наистина са много хубави и специално за момчета първолаци и около тази възраст имаше много размери и асортимент на ризки, елечета, полуризки и прочие...

# 323
Соник, за 2-3 годишно нямаше- имаше за 1-2г и нагоре 4-5-6г Peace

Къде мога да видя дали имат магазин в Русе? Намерих онлайн магазин, но там цените не са такива каквито спомена или поне аз не виждам.

И аз търся долнища за градината, но намерих някакви български по кварталните магазини за по 12-13лв и много им се чудя.

Дам, поправям се, намерих къде има магазини и в Русе както предполагах няма.

# 324
  • София, България
В Хиполенд са на голяма далавери Флик Триковете  - това са едни мини модели на велосипеди - като истински са, даже имат и резервни части за смяна. Продават 2 броя общо за 12.99 лв, като поотделно са стрували 14.90 и 16.90 лева всеки. В долния линк не личи, че цената 12.99 лв важи за два броя, но в магазина има табелка. По принцип са за над 9 годишни деца, но моя дребосък от доста време се забавлява с това на батко му и много му се кефи.

http://www.hippoland.net/manufacturers/product/list/id/467/

# 325
Майорал ми е любим  Heart Eyes, но скъп, да. Въпреки това малкия отнесе едни намалени обувки за 36лв, просто разкошни Heart Eyes

Агнесана, и аз за градина ги взимах Peace Но в сайта не съм гледала, честно казано Peace
Декатлона, не е това което очаквах- малко като Спортдепо- има един модел намалени много и естествено изкупено всичко, останалото си е скъпо ooooh!

# 326
  • 1st floor
Момчешките потници в ТРН удариха три лева. Взех два изчистени с някаква малка картинка в ляво и два с големите надписи отпред, за догодина размер. Да си се мърля на воля зад блока, без да ме тресе нервата... Mr. Green Интересно, че първите два взех от Сердика. После минах на Пиротска и там бяха с цена пет лева...питах на касата, защо е тази разлика - намалиха ми ги на три, без да кажат нищо... Confused От там взех и една карирана ризка с къс ръкав за тинейджърката - цената й беше 15 лв. , на касата ми я чукнаха за 6,99...явно нещо не са си оправили цените...

# 327
  • София
Ако някой не е прочел: Манго се връщат догодина.  Peace

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 16:57 от Лиличка

# 328
  • София
здравейте  Hugедин въпрос към по-обикалящите по магазините....къде да търся качествени и не много скъпи туники и клинчета за градината 122-128см. Praynigблагодаря предварително   bouquet

# 329

Супер новина!  Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт