Намаления 2013 - лято

• 92 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Брадли, евентално, ако има същата тениска от същия размер newsm78 Пазиш ли си касовия бон и тениската с етикета ли е все още? Не ти връщат парите, а ти зареждат карта със сумата.

# 46
пазя касовия бон

блузата не е носена защото е с дълъг ръкав...мисля че имат още от същия размер

каква е тази карта, която зареждат?

# 47
Така е написано на последния касов бон, който имам от тях. Погледни какво пише в твоя, точно над бар кода.

# 48
  • София
Някой знае ли в Бата ( в мола на Цариградско ) колко е намалението?

# 49
  • София
Запис и от мен, да не ви изпусна Simple Smile

# 50
Имате ли представа дали скоро в Комсед ще има традиционното им намаление от -40?   bouquet

# 51
  • Sofia
каква е тази карта, която зареждат?
Дават карта с баркод, приличаща на кредитна карта, която е заредена с въпросната сума и която можеш да оползотвориш до края на годината.  Peace

# 52
В НМ има какво да се купи, но трябва човек доста да гледа, а и тяхната номерация ме изкарва извън нерви понякога Laughing. От някой номера нося 34, от други 40?! Блузите ми са от ХС до М  Crazy
Да, да странничка е номерацията, вчера ни подариха блузка за бебко, която е размер 74, а направо като за 2 годишно изглежда Simple Smile Трябва лично човек да си прецени.

# 53
мога ли да върна една блуза купена преди 20 дни в Х&М, която в момента е на половин цена и да си я зема на новата цена
На касовата бележка трябва да пише в какъв срок можеш да замениш или да върнеш стока.

# 54
  • 1st floor
От аутлета на Теранова на Витошка забърсах един  дълъг клин за 4 лв за тинейджърката + два броя дънки от по десет лева, пак за нея. Не са нещо особено, ама за тия пари стават... Mr. Green

# 55
  • Berlin
В Бата на бърз поглед мернах табели с -30% и -50% на определени модели обувки.

# 56
  • София
Има сносно намаление и в Пепина  Peace

# 57
  • София
запис, гледам, че вече вдигат цените, защото на една блузка от tally weijl, под намаления етикет се прозираше друг, с още по-ниска цена  Laughing

# 58
  • София, България
Да кажа и аз за едно магазинче, в което винаги си откривам нещо хубаво. Ходих в петък, но досега не стигам да пиша. Намира се в Принцес център, в Младост 4, и като влезеш, то е третото от дясната страна. Продават дрехи на Only и Vero Moda и са супер намалени. Сега всички блузи за по 5 лева, а рокли и панталони са от 9 до 12 лева. Има размери за високи и слаби момичета. Също и за по-едри жени. Отскоро са заредили и детско - на Name it. Ако не сте се сблъсквали досега с марката - страшно качествени и интересни дрешки, а там са и на супер цени. За мойта бебка накупих роклички, блузки, а панталонки има в изобилие - пак повечето неща са по 5 лева, а най-скъпите - 9 до 12 лева. Name it се продава и в първото магазинче от дясно след входа, но е малко по-скъпо там. Но пък избора е доста по-голям, и за подарък винаги може да се избере нещо интересно.

http://www.veromoda.com/sale/vm-sale,en_GB,sc.html

http://only.com/sale/on-sale,en_GB,sc.html

http://nameit.com/?forcecountry=GB

Линковете ги пускам само да добиете представа за стила, иначе в магазина не видях някое от тези неща, явно в него са от по-стара колекция нещата. Но пак не им пречи да са качествени и интересни.

# 59
  • София
Къде се намира този Принцес център в Младост 4?

Общи условия

Активация на акаунт