Намаления 2013 - лято

• 93 089
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
То е раничко още, но да питам - някой знае ли кога ще почнат намаленията в Orsay?

И аз се присъединявам към въпроса. Миналата година си взех доста неща на ниски цени от там и сега чакам с нетърпение намаленията...
Аз колко неща съм си харесала, но дали ще ме огрее......... Миналата година по кое време си пазарувала горе долу, спомняш ли си?

След празниците беше....януяри месец може би дори февруари....Има доста неща, които намалени си заслужават, но на редовните цени, някак не ми съответства качество- цена...

# 526
  • София
Момичета, а има ли кухни детски големи в хиполенд? Моят младеж това си поръча за Коледа:) дали в сайта им са качени всичките им играчки, които са налични? Много рядко пазарувам там

Има детски кухни, а в сайта не знам дали е всичко, ама има доста неща.

# 527
  • София
Ilit,hubava kuhnia na prilichna cena ima v kataloga za igrachki na lidl,no ne moga da si spomnia ot koia data. A v hipolend niakoi vijdal li e dyrvena kuklena kyshta?

# 528
# 529
  • София
Днес- в Дебенамс има 25%, а минавайки покрай Кенвело в мол София видях табелки с 50% на цялата колекция.

# 530
  • софия
А Дика дали имат намаление?

# 531
Момичета, някой минавал ли е през Bershka? Има ли нещо интересно от 20% намаление на плетените дрехи?

# 532
Благодаря ви за инфото за бодита  Hug Аз съм им голям фен и никога не ми стигат.

Детска кухня и аз видях, че ще има в Лидл и не изглеждаше зле. Иначе има в Карфур мънички кухнички за по 19-23лв някъде по спомен. Колко ще са сполучливи е друг въпрос.

# 533
Чух по радиото че на 25 ноември ще има 25% намаление на всичко в Хиполенд. Намалението важи само за деня.

# 534
  • София, България
А тези стоки, които по принцип са намалени там с 30 и 50 процента дали се включват в новото намаление, демек ще им свалят ли още от цената  newsm78

# 535
  • I want it all and I want it now.
А тези стоки, които по принцип са намалени там с 30 и 50 процента дали се включват в новото намаление, демек ще им свалят ли още от цената  newsm78

Не би трябвало.
Това е намаление за всички останали продукти в магазина.
Освен да им махнат сегашното намаление от 30% и да им сложат ново на 25%. Mr. Green Laughing

# 536
  • София
Чух по радиото че на 25 ноември ще има 25% намаление на всичко в Хиполенд. Намалението важи само за деня.

Нали 22-ри беше датата  ooooh!

22-ри е, сега звъннах да питам.. този петък!

# 537
А Дика дали имат намаление?

Няма-днес бях  в сердика Wink

# 538
Аз колко неща съм си харесала, но дали ще ме огрее......... Миналата година по кое време си пазарувала горе долу, спомняш ли си?
След празниците беше....януяри месец може би дори февруари....Има доста неща, които намалени си заслужават, но на редовните цени, някак не ми съответства качество- цена...
Ще почакаме още значи Tired
  bouquet

# 539
  • София/Правец
В крайна сметка някой знае ли кога ще е намалението в Хиполенд? 22-ри или 25-ти?

Общи условия

Активация на акаунт