Намаления 2013 - лято

• 93 093
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Официално незнам дали го пише, но според мен вече всички знаят. Аз това го знам от седмица вече.
Талоните са по друг параграф, не за този вид намаления до колкото помня. По принцип това намаление го правеха на 25ти или 26ти ноември по случай рожденния им ден, но сега явно са искали да е заедно с черния петък. А талоните мисля се изпращаха по мейла и не бяха по случай РД на магазина.

Аз поне два пъти съм пазарувала по РД и не са ми искали такон.

Издирвам бебешки бодита на прИмоция. Ако някой мерне нейде, моля да свирка  Wink

# 511

Издирвам бебешки бодита на прИмоция. Ако някой мерне нейде, моля да свирка  Wink
Ако просто са евтини, но не са на промоция не става ли?

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 14:02 от REAL_WOMAN

# 512
Издирвам бебешки бодита на прИмоция. Ако някой мерне нейде, моля да свирка  Wink

В Карфура на Цариградско имаше някакви бодита в промоция, но не съм ги заглеждала по-обстойно.

# 513
  • София

Иначе на 22ри ноември в Хипото има -25% на всичко
Пише ли го вече официално? И ще искат ли принтирани талони като предишни години?

В Хиполенд за това намаление никога не са искали талони.

# 514
  • Berlin
Това с талона беше друго намаление, -22% направиха, не знам по какъв случай. Но да, трябваше да се представи талон, който се получаваше на мейл.

# 515
А супер, чакам го и аз намалението в Хиполенд, не е много, ама пак става  Crazy

# 516
То е раничко още, но да питам - някой знае ли кога ще почнат намаленията в Orsay?

# 517
То е раничко още, но да питам - някой знае ли кога ще почнат намаленията в Orsay?

И аз се присъединявам към въпроса. Миналата година си взех доста неща на ниски цени от там и сега чакам с нетърпение намаленията...

# 518
  • София
Взимам бодита на сина ми от Карнавал кидс по 5 лв.

# 519
Взимам бодита на сина ми от Карнавал кидс по 5 лв.

По разни намаления в М&С, Амазон.... има по 2-3-4лв та ми се щеше да е нещо в него диапазон. Онлайн ли пазаруваш или имат магазин?

Евтини бодита, колко да са евтини  Thinking опита ми показва, че евтините БГ бодита са по зле от марковите бодита трета употреба в продавалника. То и там ми е вариант всъщност  Laughing нямам претенции, че са ползвани стига да вършат работа.

В Карфур бодитата са много кофти. На Дисни са хубави, но вече няма такива намаления каквито правеха и са скъпи. В Русе онзи ден като ходих много беше обрано. Магазина беше доста изпразнен. Никога не го бях виждала така.

# 520

В продавалник се продават толкова много чисто нови бодита внос от чужбина с чудесно качество на цена от 4 лева бройката, че и по-малко, ако вземеш пакет. От всички градове има продавалки на нов внос бодита, така че и лична среща ще спести куриерски. За мен това е най-изгодния вариант ако човек няма време или възможност директно да си поръча от чужбина  Peace

# 521
  • София
Пазарувам от физическите магазини, но имат и онлайн. Сетих се и за още едни на angel baby, също имат онлайн магазин, но още нямат намаления ( летните бодита бяха по 3-4-5 лв.)

# 522
agnesana, купувала съм страхотни бодита, цели сетове, на търгове от ибей, от частни продавачи - нови, опаковани за смешни пари, но си трябва голямо дебнене.

# 523

И аз се присъединявам към въпроса. Миналата година си взех доста неща на ниски цени от там и сега чакам с нетърпение намаленията...
Аз колко неща съм си харесала, но дали ще ме огрее......... Миналата година по кое време си пазарувала горе долу, спомняш ли си?

# 524
  • София
Момичета, а има ли кухни детски големи в хиполенд? Моят младеж това си поръча за Коледа:) дали в сайта им са качени всичките им играчки, които са налични? Много рядко пазарувам там

Общи условия

Активация на акаунт