Намаления 2013 - лято

• 93 080
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Силно казано есенна  Thinking  Дънки и тениски с високи цени, някакви ризи също...Аз гледах предимно детското където видях нещата от миналата есен...

Ама действително ли са нови или са стари, но с нови цени.

# 76
  • София
в OVS -50% до 70%. От детското има още какво да се избере.

# 77
в OVS -50% до 70%. От детското има още какво да се избере.
На Цариградско или в Сити центъра има повече детски неща?

# 78
  • София
Аз бях на Цариградко,не знам какво има в Сити центъра(не ми удобно).

# 79
  • София
В Зара детското е пълна трагедия.Има намаление,но нищо не ми хареса.
В ЛС Уайкики има интересни детски неща и понапазарувах за детето.

# 80
Аз бях на Цариградко,не знам какво има в Сити центъра(не ми удобно).

Сити центъра е доста зареден и според мен може да се намерят повече неща, щото мола не е толкова популярен вече... Peace

# 81
  • София
Имате ли представа какво е намалението в момента в Esprit?

# 82
От днес 50 % в Бокал, случайно минах през този на Заимов, за 12 лева к-т тениска и памучен панталон, качеството им е много добро на Бокал-ските дрехи. Добавям и Original Marines в Дъ Мол-а, 50 %,  с/у Бенетон се намира, а самия Бенетон мнооого обран, по една бройка останала и трябва да ровиш.

Много моля, издирвам панталони в кръста с ластик, трикотажни, дълги, но да приличат повече на панталон, а не на анцуг,  че шкембето на моето момче в никакви панталони от плат не се побира, направо не знам с какво ще тръгва на у-ще ooooh!

# 83
evhen , дали за всички магазини на Бокал важи намалението?

# 84
evhen , дали за всички магазини на Бокал важи намалението?

Не знам, аз минах през този на Заимов, точно слагаха етикетите Peace, но можеш да звъннеш, сигурно имат някъде тел в нета.

И не на всичко е, 3-4 щендера, но доста препълнени.

# 85
  • София
Evhen аз съм виждала/купувала такива панталони,но са от дънков плат.По-тънък или по-дебел в зависимост от сезона.Български са на фирма Радокс.Доволна съм от качеството.

# 86
  • софия
От H&M купих бански за дъщеря ми 152 ръст за 5лв.,много са хубави

# 87
Evhen аз съм виждала/купувала такива панталони,но са от дънков плат.По-тънък или по-дебел в зависимост от сезона.Български са на фирма Радокс.Доволна съм от качеството.

Тц, забравих да кажа, че и бедрата са дебели, на мама..... Close, само трикотаж ме устройва, или по поръчка newsm78

# 88
  • София
Evhen,провери в Дебенхамс.Аз на моето момче от там купих един път,но дори стеснени в кръста на последните дупки на ластика пак бяха големи. И сега не купувам от техните въпреки намаленията.

# 89
  • София

Тц, забравих да кажа, че и бедрата са дебели, на мама..... Close, само трикотаж ме устройва, или по поръчка newsm78

А аз да кажа,че предлагат широк модел.Или на мен ми се струват такива,по-широки в бедрата и съответно по-широки и надолу.
Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт