Намаления 2013 - лято

• 93 271
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • София
В Спридера на бул.България има жестоки дънки за момчета , почти всички размери до 14 г. С колан и много хубава кройка . 24 лв. Намалени от 60 лв.
В този в Галакси център има 70% на всичко - страхотна лудница. Не разбрах магазина ли затварят или марката повече няма да е на бълг. пазар.

# 256
  • София
И двете май, защото в Спридера на бул. България е същото - минус 70% на всичко и голяма лудница, но вадят постоянно нова стока.
Благодаря за инфото за книжките за Випо и за Хиполенд  bouquet

# 257
В Спридера винаги има много добри намаления Wink

Има ли нещо останало в Сердика, защото мисля в събота да се разходя до там  newsm78

# 258
  • sofia
Дали имам шанс в края на лятото да намеря мъжки бермуди голям размер с намаление? Confused

# 259
  • София
 В Еспри в мол България имаше доста голям избор от намалени бермуди. Вероятно имат и големи номера. Магазинът на същата марка в мол София е много зле в това отношение.

# 260
  • София
 Потърси и в Уайкики. На етикетите им пише от кой до кой размер се предлага съответния модел, поне да те ориентира дали изобщо има голям размер.

# 261
Да коментирам и аз големите намаления в Спридер-а; аз разбрах, че тотално закриват дейност в цял свят, затова изчистват стоката; и понеже при нас квартала е пощурял, да ви питам сериозно ли смятате, че тези китайски стоки са се продавали на  такива високи цени; съседка се похвали с детско яке намалено уж от 59 на 18лв- еми това ниско качество за мен не може да е с цените на Бенетон; аз на тоя магазин му викам гръцкото Илиянци; и благодаря на една мама, която сподели за намалени детски книжки, защото тук в темата май само за дрешляци си говорим Peace

# 262
  • Berlin
Мда, скъпи са за такова качество. Когато отвориха магазина на Витошка, ходих чат-пат да разглеждам, ама нямаше смисъл да се купува от там.

# 263
  • София
Днес в Уайкики имаше намалени бермуди - 15.00-25.00 лв доколкото видях.

# 264
  • sofia
В МОЛ България ли?

# 265
  • София
В МОЛ България ли?

Уайкики има само в Сердика и Парадайз. В България мол няма.

# 266
В мола на Цариградско вече няма почти нищо лятно- аз едни сандали дебнах в Хюманик, ама те изкарали есенната, та никакви няма Crossing Arms
Някой да знае откъде мога да взема евтини долнища(2г.) за градина, в ХМ ги гледах по 14-15лв, но ако има някъде хубави и по-евтини споделете Hug
Някой пазарувал ли е от тези сайтове с английски дрешки и доволен ли е?

# 267
  • sofia
В МОЛ България ли?

Уайкики има само в Сердика и Парадайз. В България мол няма.
Благодаря!  bouquet

# 268
  • София
Не знам колко е по темата, ама днес минах през ecco на славейков и нищо не е останало и нова колекция още няма. Вече ви бях питала за други магазини, но се оказа, че няма и да попитам някой дали е поръчвал от чужбина техни обувки да ме ориентира newsm78

# 269
Не знам колко е по темата, ама днес минах през ecco на славейков и нищо не е останало и нова колекция още няма. Вече ви бях питала за други магазини, но се оказа, че няма и да попитам някой дали е поръчвал от чужбина техни обувки да ме ориентира newsm78

http://www.javari.de/s/ref=land_brand_ECCO?node=344076031&brands=ECCO

цените в JAVARI са страхотни
доставката е безплатна, в момента има намаления

повече инфо тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733566.msg25912266#msg25912266

Peace

Общи условия

Активация на акаунт