Намаления 2013 - лято

• 94 822
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
В Странд Бургас в момента тече кампания в подкрепа на града за Европейска столица на културата. Всеки клиент пазарил там, може да вземе подарък с/у касовата си бележка (осигурен от общината) от Арт корнер. Simple Smile Освен покупка, ще имате и подаръче, аз си взех моето вече Simple Smile

# 376
В Странд Бургас ... и подаръче, аз си взех моето вече Simple Smile
Какво е то?  Simple Smile

# 377
Момичета обърнали ли сте внимание кога са зимните намаления в HM? Детското ме интересува най-вече  newsm78 Чудя се дали да пазаря сега или може преди да родя, например по Коледа, дали би било по-изгодно

# 378
  • София
Момичета обърнали ли сте внимание кога са зимните намаления в HM? Детското ме интересува най-вече  newsm78 Чудя се дали да пазаря сега или може преди да родя, например по Коледа, дали би било по-изгодно

Намаленията са мижави и на конкретни артикули. Според мен няма значение кога ще се купува, просто като има наличен артикул, който ти харесва - взимай  Peace

# 379
  • София, България

Намаленията са мижави и на конкретни артикули. Според мен няма значение кога ще се купува, просто като има наличен артикул, който ти харесва - взимай  Peace

абсолютно подкрепям, това е магазина с най смотаните намаления - пише с големи букви НАМАЛЕНИЕ, а като тръгнеш да обикаляш - намалили само няколко щанда, и то с боклуци, и то трябва да обикаляш целия магазин с лупа да ги търсиш - и гледаш, гледаш, и каквото харесаш все не е от намаленото

# 380

абсолютно подкрепям, това е магазина с най смотаните намаления - пише с големи букви НАМАЛЕНИЕ, а като тръгнеш да обикаляш - намалили само няколко щанда, и то с боклуци, и то трябва да обикаляш целия магазин с лупа да ги търсиш - и гледаш, гледаш, и каквото харесаш все не е от намаленото
По принцип може и да е така. От Н§М аз си купувам сутиени, когато има намаление, всички са на 10 лева от 20-25 и съм много доволна.

# 381
  • София
И аз съм много доволна от намаленията на Н§М. Тази година от лятното си взех няколко сутиена по 2 и 5 лева, 2 нощнички по 2 лв., обувки за 5 лв. и няколко блузки по 5-10 лв. Simple Smile То предполагам, че е и въпрос на късмет, живея на 5 мин. от магазина и ги хващам в началото. Чакам с нетърпение следващото.

# 382
И аз съм много доволна от намаленията на Н§М. Тази година от лятното си взех няколко сутиена по 2 и 5 лева, 2 нощнички по 2 лв., обувки за 5 лв. и няколко блузки по 5-10 лв. Simple Smile То предполагам, че е и въпрос на късмет, живея на 5 мин. от магазина и ги хващам в началото. Чакам с нетърпение следващото.
О, да! Забравих, че и аз имам от там джапанки за 5лв(нося детска номерация) и дълъг клин за 2 лв. - пак детски.

# 383
  • София
Аз също съм доволна от намаленята в НМ. Взех много хубави неща за децата на много добри цени - тениски, ризки, панталони къси, дълги, имаше страхотни рокли за момиченцата, блузи, бански по 5 лв., джапанки по 3 лв., страхотни летни шапки за 5 лв.  Peace

# 384
Аз също каквото харесам за децата в НМ, все не е намалено  Crazy От намалените неща нищо не ми допада обикновено - толкова елементарни модели и материи  Rolling Eyes За някой лев отгоре ще купя нещо много по-добро от намаленията в Уайкики  Wink Много съм доволна, че последните ще отворят магазин и в Дъ мол  Peace

# 385
Много съм доволна, че последните ще отворят магазин и в Дъ мол  Peace

Кога това?

# 386
Ами не видях да пише дата  Rolling Eyes Видях само, че са опънали рекламните пана на мястото на стария спортен магазин  Peace

# 387
Ами не видях да пише дата  Rolling Eyes Видях само, че са опънали рекламните пана на мястото на стария спортен магазин  Peace
супер! не знаех Simple Smileимам за децата мн добри попадения от там ,въпреки че има и много кичозни и твърде шаренки парчалчета  Laughing

# 388
Да, някои модели го докарват тип Карнавал Кидс, но има и много хубави неща на съвсем прилични цени по време на намаление  Grinning

# 389
Да, някои модели го докарват тип Карнавал Кидс, но има и много хубави неща на съвсем прилични цени по време на намаление  Grinning
Повечето са кичозни, но казват, че са много качествени, детското се предавало на по 3-4 деца едно след друго и нямало мърдане.

Общи условия

Активация на акаунт