Намаления 2013 - лято

• 94 844
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Аз в Метро харесах анцунзите на Пума. На мен ми стоеше супер анцунга, но на приятеля ми му беше широк и дълъг, абе кофти стоеше и се отказахме да купуваме. Не ми трябват 2 анцунга, добре че не ги купих Simple Smile

# 361
  • София, България
А в Карфур по телевизията казаха,че на 18 и 19-ти ще има 20% намаление на всички книги. Дали са си прибрали хубавите заглавия, или всичко са намалили  newsm78

# 362
  • I want it all and I want it now.
А в Карфур по телевизията казаха,че на 18 и 19-ти ще има 20% намаление на всички книги. Дали са си прибрали хубавите заглавия, или всичко са намалили  newsm78

Миналата година всичко си беше наред. Имаше достатъчно, но тази година не знам.
Доста е изпразнен магазина.  Peace

# 363
Има ли голям избор на Лего в Карфур?
Чудя се дали има смисъл да се набирам в петък натам. Главно Дупло ме интересува.

# 364
Чудя се дали има смисъл да се набирам в петък натам. Главно Дупло ме интересува.

Често ходя в карфур, даже не знаех, че изобщо има Лего. Днес ще разгледам по-подробно.

# 365
Здравейте. Разглеждам в момента каталози на Метро и по - точно този 1+1, който важи до 26.09. И се чудя сега едни чаршафи за 47.99 един комплект ли е или два? Виждам, че има и други, но те са на  различна цена. Имате ли някаква идея?
http://proxy.metro-group.com/METRO-Bulgaria/bogof1319/#/spreadview/18/

# 366

Често ходя в карфур, даже не знаех, че изобщо има Лего. Днес ще разгледам по-подробно.
Виждала съм Лего в Карфур в София.

# 367
Има Лего в Карфур - един щанд при детските играчки. Един служител ми каза вчера, че днес ще има намаление, но не знаеше колко точно.

# 368
Има намалено лего в Карфур.
Малко модели...може би 7-8 не съм ги разглеждала от Дуплото нямаше.
Бяха за възраст 7+ повечето.

# 369
  • София
На Цариградско имаше и Дупло! Peace

# 370
  • София
В карфура в мола на Черни връх имаше няколко модела на Дупло- едни мънички кутии (фигурка плюс няколко блокчета) и някакъв тип като забавни блокчета в голяма кутия. Иначе си мисля, че намалението не е реално 40%. Купих лего сити за около 21 лева, а на друго място е 28 лева. За другите все още не съм проверявала.  Peace

# 371
Здравейте. Разглеждам в момента каталози на Метро и по - точно този 1+1, който важи до 26.09. И се чудя сега едни чаршафи за 47.99 един комплект ли е или два? Виждам, че има и други, но те са на  различна цена. Имате ли някаква идея?
http://proxy.metro-group.com/METRO-Bulgaria/bogof1319/#/spreadview/18/
Тези са за 47.99 двата, обаче са за единично легло. Т.е. 24.00 комплекта, което не е евтино, особено като имаш предвид, че те принуждават да купиш два.
Аз купих комплект чаршафи от "Карфур", преди по-малко от месец, цената им беше по-ниска от тази, на която излизат в "Метро", а и купуваш колкото ти трябват. Освен това метровските са от кофти материя.  Peace

# 372
В Карфура на Цариградско имаше съвсем малко дупло. Повечето бяха за по-големи. Доколко е реално намалението не мога да кажа....

# 373
  • София
В Карфура на Цариградско имаше съвсем малко дупло. Повечето бяха за по-големи. Доколко е реално намалението не мога да кажа....

В Карфур на Цариградско в 18,00 часа нямаше повече от 15 конструктора Лего и то най-вече за голями момчета.

# 374
  • Бургас
В новият МОЛ Странд Бургас има -10% на детска колекция "Есен-зима" във всички магазини, които предлагат детско облекло! Намалението е до края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт