Намаления 2013 - лято

• 94 813
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Аз още нямам толкова дълъг опит с техните дрехи. Но като ги пипнеш самите материи са плътни и стегнати. Аз имам две щерки, така че първо в къщи ще се извъртят  Crazy
Последно купих няколко рокли и панталони от там. Хубави модели, без да са претрупани. Там по-скоро тениските са доста шарени.

# 391
Аз също харесвам Уайкики и наистина качеството е добро . Веднъж ми скочиха тука/във форума/ разни потребителки , че били като от втора употреба  Shocked с което категорично не съм съгласна . Явно въпросните от обикаляне по вехтошарници им се е замъглило съзнанието ...
Дрешките на Уайкики са весели , удобни и аз нямам оплаквания , за разлика от H&M, които доста смотват качеството понякога .

# 392
Аз купих на беба две страхотни блузки от Уайкикито на смешни цени и то най малкият размер....тепърва ще видим какво ще се получи като качество. На племенниците сме купували дрешки и са доволни техните. Иначе аз имах един злощастен опит с една рокля, която боядисваше и пускаше на сухо......ама само това за оплакване , приемам го за инцидентно  Tired

За ХМ гледам бебешко. хубаво ми се струва, чудих се само да не избързвам, ако има намаление до Януари на зимното.....ама щом няма  ще взема, което харесах

# 393
Аз също харесвам Уайкики и наистина качеството е добро . Веднъж ми скочиха тука/във форума/ разни потребителки , че били като от втора употреба  Shocked с което категорично не съм съгласна . Явно въпросните от обикаляне по вехтошарници им се е замъглило съзнанието ...
Дрешките на Уайкики са весели , удобни и аз нямам оплаквания , за разлика от H&M, които доста смотват качеството понякога .

Ние имаме едно якенце на уайкики и съм доволна, много свежарско. Имаме и 2-3 тениски, също много сладурски, но за тях не мога да кажа за качество, че едната сме я обличали веднъж, а другата ни е голяма и остана за догодина  Grinning

# 394
  • София
Още един глас за Уайкики имаме доста дрешки и нямам оплакване от качеството им Heart Eyes

# 395
  • София, България
Аз казвах за ХМ, че като вляза вътре се чувствам като в магазин за дрехи втора употреба  - едни измачкани такива ... и особено като ги овесят по закачалките на намаление - никога няма 2 размера от един артикул, да не говорим, че ги редят без никаква логика. В Уайкики не е така - едва ли са чак със супер качество, все пак са в един ценови диапазон със ХМ, но определено на мен ми допадат повече - по-пригледни са, по-подредени са магазините, повече неща от там съм купувала  Peace Не мога да ги сравнявам с качеството на Бенетон например, но стават, добри са.

# 396
В Русе като има само Уайкики  Mr. Green и аз съм много доволна. Памучни дрешки накупих сега по намаленията, че се и поулях, та някои от тениските ще стават за моя син и за по догодина. Сега на пролет пак ще дебна, да заредя за есенно зимния сезон. Така ме е яд тази пролет какво якя изтървах за 50лв няъде, ама аз вече бях с тумбака и не посмях да купувам, че не знаех после какъв размер ше бъда. А на ММ му купувам дънки от там само по размер, но сега по намаленията нямаше нищо като за него  Tired

Защо в сайта на Н&М няма намаления? Или аз не съм случвала на такива.

# 397
Аз казвах за ХМ, че като вляза вътре се чувствам като в магазин за дрехи втора употреба  - едни измачкани такива ... и особено като ги овесят по закачалките на намаление - никога няма 2 размера от един артикул, да не говорим, че ги редят без никаква логика. В Уайкики не е така - едва ли са чак със супер качество, все пак са в един ценови диапазон със ХМ, но определено на мен ми допадат повече - по-пригледни са, по-подредени са магазините, повече неща от там съм купувала  Peace Не мога да ги сравнявам с качеството на Бенетон например, но стават, добри са.

202uu 

Напълно съгласна,още повече че дрехите на Н&М в Бг и такива които имам от чужбина=нищо общо,нито като визия нито като качествено,тук приличат на второупотребски вехтошарник.Бях очарована от марката още преди 10г,и много се радвах че отварят магазин в Дъ Мол,после се разочаровах...

# 398
Напълно съгласна,още повече че дрехите на Н&М в Бг и такива които имам от чужбина=нищо общо,нито като визия нито като качествено,тук приличат на второупотребски вехтошарник.Бях очарована от марката още преди 10г,и много се радвах че отварят магазин в Дъ Мол,после се разочаровах...

Влизала съм в HM в различни страни. В другите сякаш има по-голямо разнообразие иначе нещата са същите. Миналата година си харесах дрехи от витрината в САЩ, но си ги купих същите тук на същата цена, защото не ми се мъкнеха. Друг е въпросът, че за нас ,може би, се пращат дрехи, които иначе по другите държави не се харесват толкова. Изостанали бройки т.н, но определено имат доста общо.

# 399

Това са пълни глупости . Аз живея в Швейцария по няколко месеца в годината и мога да ви уверя , че почти 90% от дрехите са напълно еднакви с тези в БГ . Даже тази година гледах една ризка , която купих от Мол България преди да заминем за 10 лв. , а там си беше 20 франка .
Същото е и в Германия .
По - скоро съм съгласна , че има малко повече артикули в чужбинските магазини .

# 400
  • София
Нито едната,нито другата спомената марка ми харесват особено,понеже се спомена Карнавали кидс,ми на мен техните дрешки ми допадат повече от тези на Уайкики,които са откровенна шарения и кич.Много пъти съм гледала,досега нищо не съм купувала за децата,не мога да харесам.НМ пък вярно са като вехтории и бебешко нищо не ми хваща окото.
Аз съм фенка на OVS много качествени дрешки за деца и бебета,не мърдат при пране,не пускат цветовете,очарована съм,а на намаления пускат супер неща за много добри пари.На сина ми лятото взех за 10лв. уникален суитчър,на малката бубулечка за 5 лв. една супер блузка с дълъг ръкав,дантелки и картинки с брокат  Heart Eyes  И още и още но да не изброявам.

# 401
  • София
Купувам на дъщеря ми най-много от HM,а Уайкики много ми допадат и определено за парите са супер.От Бенетон и OVS също съм много доволна,но ги пазарувам само на намаления.В последните две години много ми допада и RESERVED/и детско, и дамско/.Преди време много пазарувах онлайн от Карнавал кидс,а сега от МОЛ-овете.От всичките марки,които изброих и от които пазарувам могат да се намерят и красиви и грозни и от лоши материи дрешки и грозни на вид,всичко е въпрос на вкус.
Хубави бебешки дрешки на Бенетон има в Аутлета до Метро/за съфорумката,която чака бебе зимата/.

# 402
  • София

Това са пълни глупости . Аз живея в Швейцария по няколко месеца в годината и мога да ви уверя , че почти 90% от дрехите са напълно еднакви с тези в БГ . Даже тази година гледах една ризка , която купих от Мол България преди да заминем за 10 лв. , а там си беше 20 франка .
Същото е и в Германия .
По - скоро съм съгласна , че има малко повече артикули в чужбинските магазини .

Абсолютно подкрепям това мнение!
Колкото до това какви стоки има в магазина,зависи от някой който поръчва стоката уж съобразявайки се с българския вкус, търсене и цена,но твърде вероятно като гледам бг витрините това е човек,който няма деца!

# 403
  • Paradise
Е, аз, пък, имам съвсем други преки наблюдения как е у нас и как е навън.
На младежа купих къси панталони на "намаление" в ХМ, за 20 лв.
Същите панталони, пак на "намаление" в Германия ги купихме за 5 евро.
Тук се предлагат много малко артикули, липсва разнообразие, изобщо - пак българският потребител е втора ръка.
За БГ стоките се шият в Китай, за другите страни - Бангладеш.

При Бенетон положението е сходно, в добавка, че в БГ детските дрехи са супер некачествени, някакво шестнадесето качество се предлага.

Уайкики съм купувала единствено извън БГ.

Не генерализирайте "Глупости!", ако обичате, че и ние можем да кажем, че говорите "Глупости".

# 404
  • София
Е, аз, пък, имам съвсем други преки наблюдения как е у нас и как е навън.
На младежа купих къси панталони на "намаление" в ХМ, за 20 лв.
Същите панталони, пак на "намаление" в Германия ги купихме за 5 евро.
Тук се предлагат много малко артикули, липсва разнообразие, изобщо - пак българският потребител е втора ръка.
За БГ стоките се шият в Китай, за другите страни - Бангладеш.

Не се заяждам,но твоите два еднакви чифта панталони в две различни държави ли са шити?

Общи условия

Активация на акаунт