Намаления 2013 - лято

• 94 804
  • 733
  •   1
Отговори
# 405

Аз не генерализирам нищо . Щом смятате , че е така в БГ , нямам нищо против да се чувствате втора ръка потребители . Не е задължително да се купува от дадена марка .

Нито едната,нито другата спомената марка ми харесват особено,понеже се спомена Карнавали кидс,ми на мен техните дрешки ми допадат повече от тези на Уайкики,които са откровенна шарения и кич.

Добре е , че си уточнила за теб ! Защото аз примерно много се учудвам , че Уайкики ти се струва шарения и кич , при положение , че аз по- кичозни , шарени и доста съмнителни като качество дрешки от въпросните Карнавал кидс не съм виждала  Rolling Eyes
Колкото хора , толкова и мнения в крайна сметка .

# 406
На мен основния проблем в Х и М ми е липсата на номерация  Tired Има дрехи да, ама никога пълната номерация

# 407
Добре е , че си уточнила за теб ! Защото аз примерно много се учудвам , че Уайкики ти се струва шарения и кич , при положение , че аз по- кичозни , шарени и доста съмнителни като качество дрешки от въпросните Карнавал кидс не съм виждала  Rolling Eyes
Колкото хора , толкова и мнения в крайна сметка .

И аз така  Rolling Eyes Голяма шарения, мнооого фусти, дантели, панделки, сатен и подобни. Няколко пъти съм влизала с намерението да купя нещо и абсолютно всеки път съм си излизала с празни ръце  Rolling Eyes
Между другото същото е положението и с Бенетон. Не знам дали все олучвам смяна на колекции, когато няма нищо и от новата и от старата, но когато и да влезна в техен магазин, абсолютно нищо не намирам, което да ми хареса. Да, хубави материи, но толкова елементарни модели тип "за ДГ"  Rolling Eyes
Но в крайна смета за това има тлоква магазини...

# 408
В Уайкикито в Бургас ми направи впечатление, че няма номерация от мъжките дрехи. Само С и М, най-много някой Л тук-там, което мека казано е доста тъпо. Моят мъж имаше огромното желание да си напазарува тениски и панталони, ама като е расъл много......

# 409
Скрит текст:
Oт Карнавали кидс бях купила на дъщеря ми 2 тениски - и двете станаха на топчета и избеляха, не повторих. А в Уайкики моя мъж е XL и си намира неща, но в София. В Бургас бяхме лятото и беше пълно с руснаци, имах чувството че са термити - унищожители, вървяха и грабеха....Може би там се свършват нещата по-бързо..
По темата - в Метро има интересни неща плати 1 вземи 2. Пообрано е, но все още се намира по нещо.

# 410
  • Пловдив
Уай Кикито и на мен ми допада - и двете ми щерки имат неща от там, не са избелели или свили.

# 411
Цитат
По темата - в Метро има интересни неща плати 1 вземи 2. Пообрано е, но все още се намира по нещо.
Гледайте хубаво като купувате, защото вчера от същата промоция си взех тампони за грим. Уж 2 на цената на 1, пък после в касовата бележка си бяха 2. Понеже направих голяма сметка и не ми е направило впечатление в магазина, но вкъщи го видях. не знам защо се получи така, но внимавайте Simple Smile Просто съвет Simple Smile
Иначе днес в магазин Danaya в Сердика гледах много хубави рокли по 20 и няколко лева и сака по 40. Явно все още има от лятното намаление.

# 412
ооо, за Даная да не чуя #2gunfire Внимавайте, момичета! Този магазин е на светлинни години от Европа!

# 413
ооо, за Даная да не чуя #2gunfire Внимавайте, момичета! Този магазин е на светлинни години от Европа!
Защо? Имам няколко неща от там и са качествени.

# 414
кой е производителя?

# 415
Защо? Имам няколко неща от там и са качествени.

И аз така. Не харесвам много неща от там, но имам 2-3 неща и много си ги харесвам  Grinning

# 416
със здраве да си ги носите, момичета!  Hug
иначе, съжалявям, не зная как се слага в скрит текст, но...
Видях същите дрехи и в други магазини- Александра, OVS, но лично аз няма да вляза повече в Даная, защото там не уважават клиента! И то не продавачките, а самата собственичка не се съобразява с общоприетата възможност да се замени дреха с етикет и кас. бележка още на следващия ден.
За мен това е недопустимо!

# 417
...но лично аз няма да вляза повече в Даная, защото там не уважават клиента!

За това съм съгласна  Wink Много ме дразнят консултанките в магазините им. Особено по-възрастните (може да е дискриминационно, но е така) За това ако ще купавам и разглеждам, предпочитам да е от магазина им на Графа  Wink

# 418

Цитат на:
Видях същите дрехи и в други магазини- Александра, OVS,
[/quote

Само да вметна, че OVS е съвсем различно качество от Даная и Александра...

# 419
със здраве да си ги носите, момичета!  Hug
иначе, съжалявям, не зная как се слага в скрит текст, но...
Видях същите дрехи и в други магазини- Александра, OVS, но лично аз няма да вляза повече в Даная, защото там не уважават клиента! И то не продавачките, а самата собственичка не се съобразява с общоприетата възможност да се замени дреха с етикет и кас. бележка още на следващия ден.
За мен това е недопустимо!

Следващия път при подобен случай, те съветвам да сезираш КЗП. В 7 дневен срок имаш право да върнеш всяка стока с касова бележка и вида в който си я взела.

Само така ще се научат някои търговци, че немогат да си правят каквото им хрумне.

Общи условия

Активация на акаунт