Намаления 2013 - лято

• 93 162
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
То си пише, че е само за тези 2 магазина в линка по-назад, ама кой да чете.

Някой е станал с Д-то нагоре. Въобще не ме интересува намалението, за това не ме интересува и линкът? Дамата каза, че знае само един магазин (на Славейков) и аз реших да я осведомя къде има по-голямо разнообразие.

# 481
  • Berlin
Не знам защо реши, че коментарът ми е насочен към теб.

# 482
Доволна съм от намалението в Комсед. В Младост нямаше блъсканица и опашки, бях около 13:00 часа. Дрехите бяха малко, но аз така или иначе ходихз а играчки.

# 483
Някой знае ли дали в магазина на Комсед Младост има друго освен играчки, или е като този в Люлин?
А този в Люлин също ли е малък? Аз знам само магазина им до площад Славейков, който е с много ограничен асортимент.
люлинският е много малък - в младост не съм ходила и не мога да ги сравня. В люлинския няма дрехи, само играчки. Днес не съм ходила и не знам какъв е асортимента покрай намалението.

За любителите на офисната мода - В Елизабет на Витошка има доста голям избор от намалени дрехи, на 50 и 70%. Сака, рокли, сукмани, туники - х 49,90, панталони, поли, ризи, блузи 29,90-39,90. Няма пълна номерация, естествено, но се намират размери, не са единични бройки. Големият минус на магазина е, че не бачкат с постерминал, това винаги ме спира да се охарча там.

# 484
  • София
В Комсед в Младост вече няма щанд на КК. Има някакви единични бройки разхвърляни дрехи, но са грознички,  има и малко якета, но по-малки размери. Има и няколко книжки. Няма козметика, хубави дрехи, нови рекламирани   играчки и т.н. Не съм капо, но не намерих това, което търсех  Tired

# 485
И аз минах през Младоския Комсед и съм много доволна, че взех всичко, което бях харесала предварително  Party От две то нещата, взех последните бройки от рафта  Crazy Беше доста пълно с родители, които масово купуваха Лего  Mr. Green До неделя не знам какво ще остане, като видях сега какво е  Sunglasses

# 486
Продавачките от Комсед Люлин ми казаха,че ще зареждат периодично,защото били заредили.Не знам колко е истина Peace

# 487
Големият минус на магазина е, че не бачкат с постерминал, това винаги ме спира да се охарча там.
Сигурна ли си  newsm78 Плащала съм с карта, може би  отскоро няма, но да го махнат не ми се вярва #Crazy

# 488
В Младост казаха, че ще зареждат всеки ден. Чудя се дали да не купя за себе си една Робофиш, адски са симпатични   Embarassed

# 489
  • София, България
В Младост казаха, че ще зареждат всеки ден. Чудя се дали да не купя за себе си една Робофиш, адски са симпатични   Embarassed

Колко струват, малкия отдавна ме яде за тях

# 490
  • София
В Младост казаха, че ще зареждат всеки ден. Чудя се дали да не купя за себе си една Робофиш, адски са симпатични   Embarassed

Колко струват, малкия отдавна ме яде за тях

Някъде около 18лв. е редовната им цена. Моите деца много се забавляват с тях.

Аз също съм доволна от намалението в Комсед. Купих голяма част от коледните подаръци. Ходих в Люлин, малко преди да затворят. Имаше доста хора, но имаше и стока, явно зареждат.

# 491
  • София
В Младост ходихме към 17часа,беше празно на места.Последната кукла взех,която бях набелязала за дъщерята,веднага след като си я гушнах ме питаха от къде съм я взела и им казах,че е последната,късмет ни беше,за сина търсихме за Никулден подарък,нямахме нищо предварително намислено,но така беше опразнено всичко,че едва харесахме нещо,е мисля,че ще  едоволен,но той все е доволен от играчки  Mr. Green
Давам пример - нищо от пистите на Хот Уилс не беше останало освен една едничка,асортимента от легата беше намалял,но още имаше доста,колички на Мач Бокс и на Хот Уилс също нямаше,останали само от един вид много грозни.

# 492
Големият минус на магазина е, че не бачкат с постерминал, това винаги ме спира да се охарча там.
Сигурна ли си  newsm78 Плащала съм с карта, може би  отскоро няма, но да го махнат не ми се вярва #Crazy

От месеци насам уж "не работи" .... Преди това не знам как е било. Сега версията е, че не приемал повечето карти, дрън-дрън. Според мен крият оборот и ако го пуснат пак, ще е от догодина, след годишното приключване.  Wink Така или иначе минавам поне веднъж седмично оттам и ще продължа да си правя устата за картово плащане.  Simple Smile

В Комсед Люлин зареждат периодично, но някои неща не се появяват пак като се водят изчерпани. Други са прибрани, казаха че за тях не важи намалението и и ще ги извадят след промоцията.
Аз харесах едно интерактивно куче на Рескю петс, на което нямаше цена и никой не обръщаше внимание. Кучето се оказа намалено с 40% и после още 40% и ставаше чудна цена. Докато оглеждах кутията и питах консултантката за функциите, като чу цената една чевръста мама буквално ми грабна кутията от ръцете хаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Взех следваща кутия и от 5 налични бройки в магазина, и след мен настана паника кой ще се вреди за останалите. Обадиха се по тел. да поръчат, но нямало повече. Вреди се най-бързата майка и един баща, който изблъска конкуренцията и грабна последните две под мишница.  Бях си оставила кошницата на земята, за да не ми тежи и след секунди я наобиколиха родители с лакоми погледи към кучето ми. Сетих се за онзи филм Коледата невъзможна и битката за играчки.  ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 14:52 от Doro

# 493
Сигурна ли си  newsm78 Плащала съм с карта, може би  отскоро няма, но да го махнат не ми се вярва #Crazy

От месеци насам уж "не работи" .... Преди това не знам как е било. Сега версията е, че не приемал повечето карти, дрън-дрън. Според мен крият оборот и ако го пуснат пак, ще е от догодина, след годишното приключване.  Wink Така или иначе минавам поне веднъж седмично оттам и ще продължа да си правя устата за картово плащане.  Simple Smile

В Комсед Люлин зареждат периодично, но някои неща не се появяват пак като се водят изчерпани. Други са прибрани, казаха че за тях не важи намалението и и ще ги извадят след промоцията.
Аз харесах едно интерактивно куче на Рескю петс, на което нямаше цена и никой не обръщаше внимание. Кучето се оказа намалено с 40% и после още 40% и ставаше чудна цена. Докато оглеждах кутията и питах консултантката за функциите, като чу цената една чевръста мама буквално ми грабна кутията от ръцете хаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Взех следваща кутия и от 5 налични бройки в магазина, и след мен настана паника кой ще се вреди за останалите. Обадиха се по тел. да поръчат, но нямало повече. Вреди се най-бързата майка и един баща, който изблъска конкуренцията и грабна последните две под мишница.  Бях си оставила кошницата на земята, за да не ми тежи и след секунди я наобиколиха родители с лакоми погледи към кучето ми. Сетих се за онзи филм Коледата невъзможна и битката за играчки.  ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Хахах, май ние бяхме нахалните майка и татко Mr. Green  Ако говориш за петък по обяд Joy

# 494
да, петък около 13 ч  Grinning

За момента щерката се забавлява с кучето, но да видим още колко дни ще й държи интереса, Според мен е твърде бебешка играчка за дете на 3 и половина,  но на рекламното клипче децата бяха по-големи, та се подведох.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт