МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 30 040
  • 656
  •   1
Отговори
# 165
то така е в България .. плюеме плюеме ги .. но щом има пари ,забравяме всичко нали ?  Grinning

# 166
Е нали Борка ги оплюваше?
Няма значение, нали дават пари.
Щом има пари и против себе си ще говори Simple Smile
Е,то не се знае.
Може да са я поканили именно заради раличното мнение. Както Ласкин миналия път. Peace

# 167
Разбирам и уважавам идеята за интегрирането на роми в обществото ни....и те са хора..но трябва ли да гледаме такова нелепо поведение на един от най-елитните ни конкурси за красота- "Мис България 2013".... Това ли е еталонът за българската красота ??? Евтини скандали, нелепо ниво на интелигентност и безумна визия............. престиж !!!

Това е от преди седмица. Придружено със снимката на Пенка.

# 168
Ще я видиме довечера, и какво сега не се знае от колко часа е?
Може би ще е от 20:00 защото нали ще гонят?

# 169
може и да е от 9 но пак да продължи като в петък до 23:30 .. + ще канят бащата на Ваня .. + още сол в раната на момичето  Confused Tired

# 170
  • Sofia
ама толкова да прилича на него в лице,за съжаление

# 171
От 21:00 е  Peace

# 172
В програмата пише, че ще е от 21.00 до 23.00.
От 20.00 ще е Великолепният век ..
Иначе 100% им плащат. Няма кой да отиде до Нови хан за без пари.

# 173
Аз едно нещо не мога да разбера. Която и да спечели и да отиде на Мис свят как ще разбира какво я питат водещите там и още по важно- как ще им отговаря??  Дотук видяхме, че само Франсин говори английски, а ме съмнява специално за нашата мис да я питат на родния й език  Thinking

# 174
  • Sofia
Има преводач,не всички миски владеят английски,а и не е условие за участие

# 175
Ей аз пак изтървах  newsm78 Бориса какво е казала (оплювала)?
А за това ли става въпрос : http://-spam082-/n/borisa-tyutyundzhieva-mis-bulgariya-e-parodiya.73793.html Simple Smile

# 176
  • гр. София
Здравейте, момичета! Реших и аз да се включа в хубавата ви тема.   bouquet Надявам се да приемате нови попълнения!
Малко със закъснение разбрах за съществуването на този "конкурс"(или по-скоро поредното риалити с  цел сеир), но ми стана любопитно и реших да проверя що е това "избиране на Мис България във формата на риалити шоу" и има ли то почва у нас.... Ами има, да. Колкото и да се срамуват някои хора да си признаят, факт е, че риалити шоутата се гледат от масовата българска публика и са много "вървежни" в последните години. Така че в този ред на мисли е съвсем нормално и логично и конкурсът Мис България да приеме такава форма. Дотук добре, лошо няма, дори е по-добре да се запознаем по-обстойно с претендентките за тази толкова тежка корона, за да бъде и изборът ни по-обоснован и възможно най-адекватен. НО....
НО за има-няма една седмица тази на пръв поглед нелоша идея беше опорочена с постоянните опити за евтини скандали и сензации - ясно е,че някои са вкарани само и единствено с тази цел, жалкото е, че те самите не го осъзнават. За съжаление едно от тези момичета е Валя. Тук е моментът и аз да изкажа своето възмущение от грозния сценарий, който са й/ни подготвили за довечера. Не знам защо винаги се следва тази максима, че скандалът продава... Thinking В някои случаи това, разбира се, е вярно, но аз лично си представям шоуто за избиране на мис България да бъде красиво, чисто, нежно и дори в някаква степен интелектуално. Ако зависеше от мен този един месец щях да го запълня с различни изпитания и тестове, които биха били полезни за световния конкурс, например въпроси, касаещи световната география и история, упражняване на английски език, уроци по етикет, уроци по народни танци....все знания и умения, които са не важни, ами направо задължителни за световния конкурс! Но не, по-важно е да има махленски скандали, ровичкане в лични драми и търкаляне в шоколад!  #2gunfire Пълна пародия!
Спирам, че стана чаршаф, за което се извинявам, но като за първи път имах много неща да кажа(а и още имам). Другият път ще се постарая да съм по-кратка, обещавам!

# 177

renitka_89 , Няма за какво да се извиняваш, хубаво е човек да казва каквото мисли без да се притеснява ,стига да спазва добрия тон разбира се .. а относно- на мен отчасти ми харесва формата, защото става нещо като "топ модел " на Т . Банкс, а тук няма такъв тип реалити
Ехо ,момичета тук ли  сте ?  Wink bowuu

# 178
  • Варна
Ееее, най-сетне официално да се отмени това пусто изискване да нямат силикон  Joy
Успокоих се вече за нашите претендентки  Smile

# 179
  • гр. София

renitka_89 , Няма за какво да се извиняваш, хубаво е човек да казва каквото мисли без да се притеснява ,стига да спазва добрия тон разбира се .. а относно- на мен отчасти ми харесва формата, защото става нещо като "топ модел " на Т . Банкс, а тук няма такъв тип реалити
Ехо ,момичета тук ли  сте ?  Wink bowuu
Аз самата много харесвам посоченото от теб шоу и именно поради тази причина се надявах нашето поне малко да прилича на него, само с разликата да е по-скоро насочено към стандартите на Мис Свят. Но не мисля, че е нормално още преди старта на самото предаване да се режисират скандали и да се търсят драми, само и само да бъде предаването "по-интересно". Да, и в ''America's next top model'' е имало разни сплетни и скандали, но те са били между самите участнички и са произтичали съвсем естествено от конкуренцията помежду им. Това е едно и е съвсем неизбежно, когато манекенки/моделки/претендентки за мис и прочие живеят заедно. Съвсем друго е обаче организаторите на шоуто напълно съзнателно да търсят интриги и скандали и още по-грозното - да се ровят в най-личните и съкровени неща на участничките, които те самите искат да забравят, да не говорим, че пък нямат никаква връзка с избора за Мис България.

Общи условия

Активация на акаунт