МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 999
  • 656
  •   1
Отговори
# 150
Аи сега гледах целия епизод .. това момиче Пенка добре ли е ? Ще ми говори за " чисти ПАНИЦИ и подредба " а ще се реже така по телевизията ? Crazy Crazy Stop

Е,то си беше и поозвучено де,екипа подсилиха ефекта Peace

# 151
И за мен Миглена е добре. Има фина костна структура и тези килограми и стоят добре, не я намирам за кльощава, а за красиво слаба.

# 152
# 153
  • София
Въпрос на вкус - на мен изобщо не ми харесва. Твърде обикновено лице има за моите възприятия.  Peace

# 154
Въпрос на вкус - на мен изобщо не ми харесва. Твърде обикновено лице има за моите възприятия.  Peace
И на мен не ми харесва. Peace

# 155
ммм така е въпрос на вкус .. на мен ми е слабост славянската красота ,но пък има и мн красиви матови жени Wink На вас коя ви харесва най-много от МБ 2013, но не само като визия а и като поведение Simple Smile

# 156
  • София
Бонджи, въпросът ти е с повишена трудност. Визуално харесвам единствено Джулия. Поведението й е приемливо. В крайна сметка няма да ходи на конкурс за работа в атомна централа, че да ме интересува коефициентът й на интелигентност. 

# 157

И на мен ми харесва много!Аз също съм привърженичка на славянската красота  Peace По-матовите не ми допадат,овсен ако не е някоя истинска красавица разбира се  Peace

# 158
  • София
Аз като не харесвам тази, не означава, че не харесвам славянската хубост. Просто дадената мацка не я намирам красива за моя вкус.

# 159
От колко е предаването тази вечер?

# 160
  • София
От колко е предаването тази вечер?
О, това е много относително, в зависимост дали няма да дават нещо по-важно като футболната среща между Берое-Рилски спортист.  Mr. Green

# 161
Моята фаворитка,все още, е Даниела. Много ми харесва,дори и без грим. Peace

# 162
tonkabonka  Grinning хаха направо им се подигра. А аз да покажа нещо което мернах https://bg-bg.facebook.com/photo.php?fbid=552002271504093&se … ype=1&theater

# 163
Е нали Борка ги оплюваше?

# 164
Е нали Борка ги оплюваше?
Няма значение, нали дават пари.
Щом има пари и против себе си ще говори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт