МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 989
  • 656
  •   1
Отговори
# 135
Май на нея ѝ нарисува нещо под задника. На мен не ми се струва да не е в нормални килограми, тя е доста висока, 58-9 кг са й добре. Може би бузите ѝ създават усещането, че е по-едра. И гърдите де Simple Smile
Само на Миглена каза, че няма забележки. Тя е 44 кг, явно трябва да е доста ниска, за да са ѝ добре тези килограми, щото е доста слаба.

# 136
Само на мен ли ми се стори или Звезди има целулит и не е с нормални килограми?
Жени Калканджиева на всички намери кусури, как пък Звезди е най-идеална, не разбирам.
И на мен ми направи впечатление, че критикуваше всички момичета, някой без причина, а Звезделина била висока и килограмите й стояли добре. #Crazy

# 137
 В сайта пише, че Звезделина е 180. За тези сантиметри 59 кг. са си тамън.
 А миглена е 166, което се връзва с 44 кила. Може би да е малко слабичка.

# 138
В сайта пише, че Звезделина е 180. За тези сантиметри 59 кг. са си тамън.
Ако е 180 са й добре килограмите, но може би наистина заради гърдите изглежда едра.

# 139
На мен Велина ми изглежда едра в бедрата, особено като беше седнала на леглото, за да утешава Ваня и си беше кръстосала краката.

# 140
44кг за тази височина ми се струват прекалено малко. Обаче пък на вид ми изглежда много добре  Rolling Eyes

# 141
 за мен най-добре е Ингрид  Hug

# 142
Леле за един ден без интернет доста сте изписали...записвам се и аз.
Честно казано вече тотално се отказах от шоуто и ще хвърлям по едно око само ,а вас ще следя,със сигурност тук ми е по-интересно,отколкото ТВ 7  Peace

# 143
44кг за тази височина ми се струват прекалено малко. Обаче пък на вид ми изглежда много добре  Rolling Eyes

Малко са си Peace И на вид са си малко! Аз съм 168 и 47кг и съм кльоща.И тя е така и ясно се вижда дори на камерите Peace

# 144
На мен най ми харесва Миглена. Ако не беше на 31 години щеше да е идеална за победителка. Тя по нищо не отстъпва на другите момичета, а само ги превъзхожда!  Grinning

# 145

Малко са си Peace И на вид са си малко! Аз съм 168 и 47кг и съм кльоща.И тя е така и ясно се вижда дори на камерите Peace
Ти с'я  на шестата в света ли ще противоречиш?
Щом е реклА,че е перфектна,значи е. Crossing Arms

# 146

Ти с'я  на шестата в света ли ще противоречиш?
Щом е реклА,че е перфектна,значи е. Crossing Arms

Ам,щом тя ги разбира значи мълча Mr. Green значи и аз съм перфектна с тези размери Party пА и по-умна съм да ви кажа от тея кикимори там Crazy Mr. Green Blush Ако кажа,че съм и красиваааа,бреййй равна няма да имам Naughty (ма верно малко съм хубавка baby_neutral )

# 147
Пу-пу да не са ти уроки! Hug

# 148
# 149
Аи сега гледах целия епизод .. това момиче Пенка добре ли е ? Ще ми говори за " чисти ПАНИЦИ и подредба " а ще се реже така по телевизията ? Crazy Crazy Stop

Общи условия

Активация на акаунт