Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 174 492
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Не, миришеше по-скоро на слива, да не кажа компот от слива. Laughing Голяма асоциация направих, но на това ми напомни.

Имаха приличен аромат на Визари, които познавам от мъжките аромати. Женските също ми направиха впечатление и тези дни ще мина да ги погледна повторно. Доста са трайни, а за цената си около 15-20 лв си заслужава.

Този месец в Лили има намаление на два парфюма на ST Dupont и мъжкото Azzaro Duo, и те бяха 15-20лв.

# 287
Дами,попадна ми нещо съвсем случайно.Някой да е ползвал този сайт и да има мнение- Версаче тук е изкл евтин и се чудя дали да не пусна един...
http://parfumi-vip.eu/parfumi/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0% … B8?product_id=266

ще се радвам,ако някой се включи  bouquet

# 288
Недей. Ментета. И няма благотворителни организации сред тия магазини, разберете.

# 289
Недей. Ментета. И няма благотворителни организации сред тия магазини, разберете.
странно ми се видя и на мен,защото тук взех 30 мл.за около 90 лв,с някаква отстъпка от 10 лв беше на касовия бон.В този сайт 100 мл намален от 88 лв на 27 лв. Помислих си,че може би,защото е някаква стара серия,даже се и наканих да купувам

# 290
От тук съм си купувала тестер на Келвин Клайн 100мл за 50лв, страшно сполучлив
http://www.parfumi-market.net/specials.php?page=2&osCsid=83f … 0c29629fb8958ae8c

# 291
В един склад за козметика вчера видях щанд с парфюми, които не бях виждала. Изборът им общо взето е ограничен, но като аромат не бяха много лоши. 125 мл беше 11лв. Името не запомних много добре Fashion нещо си. Бутилките са едни високи и прозрачни. Ако някой е ползвал може ли да каже как са като трайност?

# 292
  • BG-DE
Искам да похваля рефанската имитация на Si на Armani. Много добро копие /поне според мен/ и с прилична трайност. Една приятелка се беше напръскала с него и се заблудих, че е с оригинала:mrgreen:

# 293
В един склад за козметика вчера видях щанд с парфюми, които не бях виждала. Изборът им общо взето е ограничен, но като аромат не бяха много лоши. 125 мл беше 11лв. Името не запомних много добре Fashion нещо си. Бутилките са едни високи и прозрачни. Ако някой е ползвал може ли да каже как са като трайност?

от този тип ли?
http://www.perfumeria-garcia.es/fashion-fragances-woman-c-642_13 … age=1&sort=2a

белите са дамски, черните мъжки
у дома се помотва един, подарък на момъка; в елитис има стелаж на тези и от там разбрах, че е имитация и точно коя, траен е, но повече не мога да кажа понеже парфюмът не е харесван от нито един от двамата и не съм имала сериозен допър с оригинала, за да преценя прилика /но и двата са ми неприятни  Mr. Green/

# 294
Искам да похваля рефанската имитация на Si на Armani. Много добро копие /поне според мен/ и с прилична трайност. Една приятелка се беше напръскала с него и се заблудих, че е с оригинала:mrgreen:
Аууу аз вчера се напръсках много добре и обилно с оригинала, защото много ми хареса
Понеже е нов, не знаех че Рефан имат вече имитация
Ще я пробвам

# 295
bubanka, точно тези. Днес видях, че и Eyfel има в Бургас.

# 296
  • Сливен
Кой номер е Рефанската имитация на Si?

# 297
Днес видях, че и Eyfel има в Бургас.
Аз вече ги пробвах и съм много доволна! Надявам се да се задържат...

# 298
Къде в Бургас? Mr. Green Ейлън дали е сполучлив?

# 299
Кой номер е Рефанската имитация на Si?

Armani Si e 324 от РЕФАН,но не съм го ползвала.Споделете мнения за него.Траен ли е? А,за кой сезон е?

Общи условия

Активация на акаунт