Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 567
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък четох по чуждите форуми, че си е траен. Дори и в enzo са посочили, че се отличава с трайност в ревюто му.
Иначе, аз вече поръчах, да видим дали ще е добра репликата. След обяд ще отида и до Рефан, да си налея малко.

# 601
Значи, няма добри реплики на Кода, така ли?  Thinking
преди няколко дни купих на мъжа ми Black code на Армани - версията на Роксан - много трайна, на мен лично много ми харесва как стои на кожата, не съм пробвала оригинала, но този го купуваме за трети път  Peace Той се пръска сутринта в 8:30 и вечерта като се приберем към 18:30 още го усещам  Heart Eyes
Можеш ли да ми кажеш, какво е Роксан? Някаква фирма, като Рефан ли? Ако имат сайт, може ли линк? :wink

# 602
  • там край морето...
Значи, няма добри реплики на Кода, така ли?  Thinking
преди няколко дни купих на мъжа ми Black code на Армани - версията на Роксан - много трайна, на мен лично много ми харесва как стои на кожата, не съм пробвала оригинала, но този го купуваме за трети път  Peace Той се пръска сутринта в 8:30 и вечерта като се приберем към 18:30 още го усещам  Heart Eyes
Можеш ли да ми кажеш, какво е Роксан? Някаква фирма, като Рефан ли? Ако имат сайт, може ли линк? :wink

Роксан - са ето тези парфюми на Голдън Роуз - те не са наливни , а готови парфюми - в повечето парфюмерии ги продават http://bsicosmetic.com/Toaletna-voda-Roxanne-50-ml-damski цената им е около 7.99 лв ; на парфюмерия Елитис бяха намалени 2 месеца на 7.19 лв - в повечето случаи имат и тестери за да опиташ. В темата съм споделяла и моят фаворит от дамския роксан - а именно номер W 61 - D&G Императрицата - колежка, която го има в оригинал - каза, че точно така мирише, и че е точно копие, а колко е траен само  Blush

# 603
Явно си е до кожа. Моят е донесен от Саудитска Арабия, оригинален, на майка ми й държи по цял ден, на мен - 2 часа и половина.  Tired

# 604
На мен оргиналния преди няколко години,купуван извън България, ми държеше доста, поне такива спомени имам
Сега оригинален,но от България ми държи доста по-малко...но нямам мнение дали е от оригиналност, дали от нещо друго...
Но рефанския е много добър и като трайност, и като аромат
Имам реплики и един подарък от ММ- фалшив парфюм  Tired Ми и двата не стават за нищо, освен за кофата
Предпочитам рефанския- хем е хубав и траен, хем няма претенции да е нещо повече от наливен парфюм

# 605
  • София
Несравнимо по-добре е да се купи официална имитация от Рефан примерно, отколкото тези турски/дубайски ментета.
Някой би ли ми препоръчал добра реплика на Armani Code? :wink
Примерно ето тази дубайска реплика - http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%936289758/a … D0%B8%D0%BA%D0%B0

# 606
Несравнимо по-добре е да се купи официална имитация от Рефан примерно, отколкото тези турски/дубайски ментета.
Примерно ето тази дубайска реплика - http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%936289758/a … D0%B8%D0%BA%D0%B0
Ами аз искам само да пробвам, защото ми трябва имитация за училище, а не мога да си позволя да се пръскам всеки ден с оригиналните си парфюми. Много ми е интересно, каква ще е имитацията, с какво качество. Казаха ми, че е доста long lasting.
Иначе от Рефан, преди време бях поръчал една бутилка и миришеше на гадно парфюма. И до ден днешен още си седи. Миришеше на трева!!!  #2gunfire Дадох 40 лева, а за тези пари можеше да си купя примерно нещо на Азаро...  #2gunfire

# 607
  • София
Разбира се, всеки има право лично да се убеди в собствената си истина  Peace За училище ти трябва марковото шише ли? Simple Smile
По отношение на тези пари си абсолютно прав.

# 608
  • Ямбол
Ами аз искам само да пробвам, защото ми трябва имитация за училище, а не мога да си позволя да се пръскам всеки ден с оригиналните си парфюми. Много ми е интересно, каква ще е имитацията, с какво качество. Казаха ми, че е доста long lasting.
Иначе от Рефан, преди време бях поръчал една бутилка и миришеше на гадно парфюма. И до ден днешен още си седи. Миришеше на трева!!!  #2gunfire Дадох 40 лева, а за тези пари можеше да си купя примерно нещо на Азаро...  #2gunfire

Ехаааа.... Ти бутилка от 250мл ли си си купил?!?!

# 609

Ехаааа.... Ти бутилка от 250мл ли си си купил?!?!
yep

# 610
Млади човече, парфюм, който не познаваш, дори и наливен, за първи път се взима в малко количество, после, ако ти пасне, взимаш голямо  Grinning

# 611
Млади човече, парфюм, който не познаваш, дори и наливен, за първи път се взима в малко количество, после, ако ти пасне, взимаш голямо  Grinning
Мне, аз и друг път съм си взимал от рефан Vip 212. И бутилката, която поръчах се водеше за 212 вип, ама се оказа, че мирише на трева, ама от оная трева дет се пуши.
Иначе, преди малко ходих до рефан и уш за черния код, ама го нямаха в наличност, затова взех някакъв ей така, колкото да взема нещо. Преди малко се напръсках и той ухае по хубаво от повечето ми оригинални парфюми. 0.o Не вярвах, че ще има толкова добра реплика, как е възможно.  #Crazy
Обмислям да взема оригинала.

# 612
Рефан имат добри попадения, аз съм много доволна от тях, проблемът може да е бил в партидите. Аз винаги първо пробвам, дори и да повтарям аромати.

# 613
Рефан имат добри попадения, аз съм много доволна от тях, проблемът може да е бил в партидите. Аз винаги първо пробвам, дори и да повтарям аромати.
Ами аз многократно и писах. Веднъж ме отразиха и след това не са ми и писали. Много са гадни, много.
Иначе парфюмът, който налях днес е Black XS на Rabanne. Много е сладникав, точно такъв, какъвто търсех.

# 614
Някой може ли да каже сполучлива мъжка имитация на парфюм от Рефан?

Общи условия

Активация на акаунт