Michael Jackson's Neverland - Once Upon a Time

• 171 153
  • 796
  •   1
Отговори
# 195
  • BG
Също от вчера...

Michael Jackson - Immortal Tour Celebrates MJ And XSCAPE!

# 196
  • На земята
 HugТова е песента, която ме грабна още като я чух. Оригиналът е невероятен и не знам защо им трябваше да го променят до неузнаваемост в албума. Мисля, че са се справили мн добре с клипа.
А случайно да знаете някъде да се продават калъфи за телефон на MJ?
Можем да очакваме и нов документален филм: http://www.mjworld.net/news/2014/05/15/mj-documentary-at-cannes-film-festival/

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 18:09 от tzifff

# 197
  • София
Голям смях пада в това студио, без грам да разбирам какво говорят, мисля, че е нещо готино и положително:
Zac Efron on Speaking to Michael Jackson... They Both Cried | The Queen Latifah Show - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=kGOD270UO2E&feature=youtu.be

# 198
  • На земята
Честно казано не харесвам особено Зак, но сега, след като чух тази история - да, бих казала, че ми стана симпатичен.
Валя, ще се опитам да перифразирам историята, която Зак разказа. Първо разказа, че той и майка му постоянно са слушали един диск с хитове на Майкъл в колата си и че той винаги е бил вдъхновение за него. Тя го попита дали го е срещал някога. То каза - не, но когато е работил с Кени Ортега, който постоянно разказвал някакви истории, свързани с Майк, веднъж телефонът на Кени звъннал. Той започнал да прави знаци на Зак и му дал телефона. Зак казал "Здравей",
Майкъл: "Кой е това?"
Зак: "Зак.."
Майкъл: "Аз съм Майкъл, здравей."
И Зак се разплакал.
Мога да го преведа и да пусна клипа със субтитри, ако искаш, но това ще е довечера.
Наистина забавна история.

# 199
  • София
tzifff, благодаря ти!

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 00:02 от valya61

# 200
  • На земята
Специално за Валя и всички фенове - превод на интервюто със Зак:
http://vbox7.com/play:64a29cc201

# 201
  • София
Благодаря tzifff  Hug    bouquet Прекрасна и мила история, вълнението от разговора още го държи, а как хубаво прави лунната походка...
  bouquet

# 202
  • На земята
Новини: Aлбума вече е номер 1 в Обединеното Кралство!
На наградите на Билборд холограма на Майкъл е изпълнила Slave to the rhythm, не знам какво да кажа. След малко ще го гледам цялото. Ето видеото:

иии, не ми хареса, това ще кажа. Да не говорим за лицето, което приличаше на негов двойник, движенията бяха някак забавени, структурата на тялото не е същата - разбира се, че няма как да бъде Майкъл, но холограмата на Тупак беше в пъти по-добра.

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 17:37 от tzifff

# 203
  • София
Всичко, което правят, свързано с името Майкъл Джексън трябва да е съвършено, трябва да го направят най-доброто,  а при тях всичко е псевдо... А  пък /ако е/ имитатор  да вкарат   в ролята на такъв голям ранг артист като Майкъл Джексън и то на такова събитие...  Тооолкова са далече ...

#2gunfire

Пак го гледах. Е, като фен не ме удовлетворява. Ефекта в залата може би е бил това, което са очаквали за масовата публика и хората сигурно са впечатлени, но това е може би първия случай, в който като гледам  обръщам повече внимание примерно на танцьорите, на фона и погледът не ми е прикован само в Майкъл. Версията за имитатор ме кара пак да се питам що за фен се е съгласил да участва. Пак нещата не се случиха достойно.

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 00:48 от valya61

# 204
  • София
за лека нощ

If'N I Was God

(Richard Sherman-Robert Sherman)

записана 1973г
.

# 205
  • На земята
Да, Валя, права си. Всичко около него трябва да е перфектно - така, както той винаги го е правил. И точно затова не одобрявам намесата в песните му, а това псевдо изпълнение - още повече. И какво се опитват да внушат сега, след като той си отиде - че той е Кралят. Е, това не е новина, ние го знаем. Защо докато беше жив не го почитаха така?! Наистина много се възмущавам, но всички мъртви легенди имат същата съдба след смъртта си - да се спекулира с името им, да се печелят пари на техен гръб, да се правят неморални неща.

# 206
  • MJF
Мерси valya61 , с кеф изслушах малък Майкъл в If'N I Was God.
Продължавам да си пускам новия албум но някак си май раздразнението ми леко нарастна. Защо? Някои аранжименти са само напън да се отговори уж на някакъв "сегашен/модерен ритъм" само че като недовършена работа/кръпки са останали като краен резултат. Но като трениран фен продължвам слушането защото успявам да отделя Майкъл как звучи от останалото. Повече от 3,5- 4 не мога да дам на тази работа на Sony  и сие.

Иначе маркетинговата кампания течаща в момента гледам стандартна. Ще капитализират и това си творение.

# 207
  • На земята
Разбира се, след като са вложили толкова много, тази рекламна кампания е затова - да спечелят повече, и ще успеят. Не знам всъщност колко от феновете са наистина доволни от работата на Сони.

# 208
  • София
Много сте критични! Холограмното изпълнение е уникално, направено много професионално! Не се използват двойници, а всичко е сложна компютъна обработка!
Само ще споделя, че тези хора, които са сътворили това представление, според мен, са се справили блестящо! Напълниха ми душата и сърцето. Изпълниха ме с кеф.
Изобщо несравнимо с холограмата на 2PAC !!! Класи над него!
А песента пък ми стана една от любимите, още когато прослушах албума при получаването му.

Смятам, че трябва да се продължи да се издават "неиздаваните" песни на Майкъл, независимо, че крайните аранжименти няма да са негово дело, но това е именно БОГАТСТВОТО, което този велик Човек ни е оставил. Не само на децата си, но и на всички фенове! Най-искрено му благодаря! Той е моят MICHAEL  Heart Eyes

# 209
  • София
Галски, а съгласна ли си с това: "Public appetite for Michael Jackson's music has never been greater'' http://www.contactmusic.com/story/michael-jackson-hologram-to-to … 0?track=mail_news

Общи условия

Активация на акаунт