Кралски работи и клюки - 4

• 26 632
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Чакам и аз тук...

# 31
Сигурна съм, че е момче!
Да ме пита човек откъде съм толкова сигурна, като че съм и светила на жената. Whistling Party

# 32
Ние преполовихме и новата тема, а новина няма...

# 33
  • Варна
И в крайна сметка от този вход на болницата какво чакаме да излезе? Куриерът сигурно ще се измъкне от друго място и новината ще се оповести направо от Бъкингамския дворец.

# 34

Аз залагам на принцеса.
Маме, що не пуснеш една анкетка за пола  Laughing
И аз съм за момиче, снаха искам аз  Mr. Green

# 35
  • София

Маме, що не пуснеш една анкетка за пола  Laughing

Нямa закога вече. Всеки момент сигурно ще стане ясно. Simple Smile

# 36
Моля,за линковете на камерите-много моля сложете да не ровя-може и на първа страница Praynig Heart Eyes Praynig

Аз имам тези:

http://www.hellomagazine.com/royalty/royal-baby/

http://www.livestation.com/reuters?source=redirect

# 37
Сигурна съм, че е момче!
Да ме пита човек откъде съм толкова сигурна, като че съм и светила на жената. Whistling Party

И аз така  Whistling

# 38
  • София
Според мен чакат Кейт да излезе с бебето на ръце.

# 39
  • София
Това кралско бебе вече трябва да е лъвче, нали момичета?
Хахаха не мога да публикувам 5 минути!

# 40
Сигурна съм, че е момче!

И аз така  Whistling
Знаеш ли съдя по гордата и усмивка /не по бабините деветини за корема/, точно като че казва "нося Наследника в мъжки род"!

# 41
И аз тук че умирам за така чаканата новина Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingИ по темата -мисля че ще е момче bowuu
Не си изведох днес детето на разходка  да чакама новината...Ама аз съм повече от сигурна че вече е родила  и то около 15-16ч. ,просто баба Бети още не си е наместила очилата Laughing

# 42
След като всичко свърши, да вземем да й изпратим поздравителна картичка от наше име, а?

# 43
Да се запиша в този отбор -  stork-boy! Звездите ми го говорят.  Wink И името - Джордж.  Peace

# 44
  • София
tonkabonka, ама и аз какво смятам  Laughing Права си, още не е Лъвче, до 17.47 наше време си е Раче още  Peace

Общи условия

Активация на акаунт