Кралски работи и клюки - 4

• 26 973
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
... колко е готин тоя оператор, най-близо до камерата... един рус с бяла риза... долу в ляво...  Heart Eyes

Ееее, защо изместиха камерата сега? 

# 258
айде още 20 минути и да лягаме  newsm78
Още два часа отгоре все пак там са с два часа назад и ще си почакаме още. Simple Smile

# 259
  • София
Този Хари! Абе как така ще кацне хеликоптер в двора на баба ми, а аз да не разбера кой е и какво търси.

Да ви призная, на мен вече ми е време за сладки сънища. Макс още половин час ще издържа и ще се отдам на разкрасителния си сън. Все пак дадох достатъчно време на Кейт, та ще ме прощава.

# 260
Боже, как се ражда пред камерите на цял свят?  newsm78

Тия хора, наред ли са?  Shocked

# 261
Аз пък мисля да се ориентирам към кухнята. И мен ще ме прощава Кейт, но тортата ми, която почвам да правя ми е по-важна.  Naughty Нацуп!  Naughty Naughty Mr. Green

# 262
Този Хари! Абе как така ще кацне хеликоптер в двора на баба ми, а аз да не разбера кой е и какво търси.

Joy  Joy Joy

# 263

А, Хари къде ги пише тия неща?
https://www.facebook.com/#!/princeharryfanspage?hc_location=stream

# 264
... колко е готин тоя оператор, най-близо до камерата... един рус с бяла риза... долу в ляво...  Heart Eyes

Ееее, защо изместиха камерата сега?  
С едни слушалки на главата ли?Ми дърт ми изглежда ... Thinking

Да ви призная, на мен вече ми е време за сладки сънища. Макс още половин час ще издържа и ще се отдам на разкрасителния си сън. Все пак дадох достатъчно време на Кейт, та ще ме прощава.
И аз прекалено много време и дадох от себе си..да ме прощава и мен ама след малко... заспивам.. bowuu

# 265
чичо Хари си е във военната част в Suffolk.Едва ли знае за хеликоптер в двора на баба Бети Grinning

# 266
  • София
Запис, да чакам с вас  Grinning

# 267
Ако до 2 часа и нещо не роди да забравим до утре за новини  Crossing ArmsВече ми изчезва надеждата да е днес Tired

# 268
Боже, как се ражда пред камерите на цял свят?  newsm78

Тия хора, наред ли са?  Shocked
Камерите не са вътре в стаята на Кейт Stop Stop

# 269
  • Русе/София
Уааааууууууу,снощи по това време влизах и бяхме на 30 стр.Сега влизам и......нова тема.Малееее,връщам се да чета.Благодаря ти мамо Цоци.

Общи условия

Активация на акаунт