Как се справяте със страха от изгубване на детето?

• 3 465
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
  • На един клон
Аз имам същите страхове, особено от падане от балкона, живеем на 15 етаж, не отварям опасни прозорци дори и да съм там, ще се разсея за секунда и не ми се мисли, но децата не ги гледам само аз, а и баща им и бабите, който всеки ден моля за прозорците Praynig, напоследък свекърва ми вече ме гледа като леко лудичка, но не ми пука аз да си кажа.
Има дръжки с ключ.   Wink

# 46
  • София
Тази тема и на мен ми е болна.Дъщеря ми е палава и много енергична.Даже и вкъщи като си мия зъбите се притеснявам какво твори в момента,къде се е покатерила и прочие щуротии,които са в компетенциите и.И да,колкото и съвестен да си, децата изчезват за секунда.
В нашия супермаркет сме, до блока ни,спокойна съм,всеки ден съм там и детето уж е до мен.Започвам да слагам на лентата продуктите,навеждам се,изправям се и изведнъж я няма  Shocked.Питам мъжа зад мен и той не я е видял,започвам да викам и да обикалям магазина,отидох на рампата ,където зареждат и направо побелях за секунди.Уж всичко ми е все едно съм си у дома,а изведнъж детето го няма.А на дъщеря ми и се допишкало и излязла пред магазина при мъжа ми,който ни чакаше.В момента,в който я видях отвън такъв крясък нададох,че ме е срам от мене,ама бях ни жива,ни умряла.Имам и други ситуации и затова въпреки,че мъжа ми ми се подиграва, аз вечно и дишам във врата.По-добре подигравки,отколкото да преживявам ужаси!

# 47
На море съм от десетина дни и днес за поне пети път имаше изгубено дете на плажа. Родителите са на десета линия, то само във водата .... Средна възраст три години.

# 48
  • София
Въпреки,че посещаваме в последно време плажове с малко хора на тях,все не мога спокойно да се отпусна.На мен страха ми е,че ще се удави и я следя непрекъснато,въпреки че имаше моменти тази година очите едвам да си ги държа отворени.Лошо е,че дъщеря ми вече не спи на плажа и почивка няма-все съм на линия!

Общи условия

Активация на акаунт