Да спрем вивисекцията (ненужните експерименти с животни)

• 11 283
  • 244
  •   1
Отговори
# 90
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Има алтернатива разбира се!
Просто на много хора им е забавно какво ще стане ако сложиш 500г. прах за пране в стомаха на зайче или да накапеш с киселина очите на куче  Flutter

Брейй големи човеко-любци бее !
Айде да си приберете 5-6 бездомника вкъщи, да сте пример за природозащитниците  Party
Ама няма да го направите .....

# 91
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Поредната .... ooooh!
Ти разлика между научен опит и издевателство правиш ли?
По-вероятно е аз да прибера бездомник, отколкото ти да направиш нещо реално в подкрепа на големите си приказки.
... жалко, че уставите разни са с ограничен капацитет Whistling...

# 92

Joy Joy Joy Joy - Cadoss

По темата

Против вивисекцията съм  Peace Против и тестването върху хора съм, въпреки, че им плащат луди пари  ooooh!

# 93
Направила съм нужното - не ям месо, не ползвам козметика и съм осиновила 2 бездомни котки и 1 куче, кастрирани и ги гледам вкъщи  Hug

Ти си пафкаш кюфтетата и се мажеш с козметика и хич не ти дреме за хората или животните  Peace  Правя, но какво общо има кучешки организъм с човешкия ? Сигурно сме евюлюирали от кучетата и за т'ва така  Flutter А морските свинчета ?! Сигурно и те са някакви предци  Mr. Green

Какво значи "манячка"? И как се пафкат кюфтета? Стана ми интересно.

Иначе за връзката между куче/морско свинче и човешкия организъм, вземи прочети малко биология. Може и да ти стане ясно (ама надали). Предполагам, чувала си за бозайници. Знаеш ли кои са трите им основни характеристики - общи за всички бозайници (Това от учебника за трети клас на дъщеря ми) - това е най-малкото, което е общо между тях.

Интересно и полезно ми е да дискутирам по такива въпроси с хора, които имат мнение, подкрепено с разбиране и факти. От тях може и да науча нещо, може и да ми повлияят на мисленето. Но размяната на писания с  "манячки", които не знаят за какво говорят е абсолютно безсмислена.

# 94

Joy Joy Joy Joy - Cadoss

По темата

Против вивисекцията съм  Peace Против и тестването върху хора съм, въпреки, че им плащат луди пари  ooooh!

Ами давай директно лекарствата да се произвеждат и да се разпространяват в аптечната мрежа. Няма смисъл от изпитване върху хора и животни. Кой оцелял, оцелял.  ooooh!

# 95
 ooooh!
Има толкова изпитани съставки и без това  Stop

# 96
И двете сте много зле  Crazy

Примерно валериана - действа възбуждащо на котките, но успокояващо при човека .
Да знам какво е бозайник биология съм учила  Peace

# 97
ooooh!
Има толкова изпитани съставки и без това  Stop

Дай пример; не ми говори общи приказки. Имаш ли представа от тези неща или просто си говориш, за да се намираш на работа.  Rolling Eyes

# 98
И двете сте много зле  Crazy

Примерно валериана - действа възбуждащо на котките, но успокояващо при човека .Да знам какво е бозайник биология съм учила  Peace

Да, валериана е прекрасен пример за лекарство.  #Crazy Нали знаеш (а може и да не знаеш), че изключенията затвърждават правилото. То по тази логика, защото децата се възбуждат от антихистамини, докато на възрастниоте им действат седиращо; значи, че децата са отделен вид бозайници!
Не си прави труда да отговаряш. Няма смисъл.

# 99
Питали , защо лекарства за хора се тестват върху животни и те отговорили " Защото те са като нас" ,
следващия въпрос бил , а не е ли жестоко и неморално и те отговорили "о те не са като нас".

Аман от псевдо интелектуалци като някой , няма да споменавам умишлено никнеймове , които такива доводи използват да обяснят колко са тъпи другите , а те толкова умни , че май се получава обратния ефект.    bouquet

# 100
  • София
Питали , защо лекарства за хора се тестват върху животни и те отговорили " Защото те са като нас" ,
следващия въпрос бил , а не е ли жестоко и неморално и те отговорили "о те не са като нас".

Да, не е зле някои да се замислят върху този парадокс.

# 101

Аман от псевдо интелектуалци като някой , няма да споменавам умишлено никнеймове , които такива доводи използват да обяснят колко са тъпи другите , а те толкова умни , че май се получава обратния ефект.    bouquet

Не съм псевдоинтелектуалка. Интелектуалка съм. Псевдоинтелектуалците не могат да пишат на родния си език (справка - римския воин), а се опитват да водят дискусия. Всъщност, това, което си написала по-горе е вярно - те СА като нас, но в същото време не са като нас.  Иначе щяхме да си избираме маймуни за президенти.

# 102
  • София
Не съм псевдоинтелектуалка. Интелектуалка съм. Псевдоинтелектуалците не могат да пишат на родния си език (справка - римския воин), а се опитват да водят дискусия. Всъщност, това, което си написала по-горе е вярно - те СА като нас, но в същото време не са като нас.  Иначе щяхме да си избираме маймуни за президенти.

Ние и без това си избираме маймуни за президенти, но да не обиждаме маймуните.
Като нас са, когато ни изнася и в същото време не са като нас, защото така ни изнася. За целите на дискусията, разбира се, не по същество. Възможно е да си интелектуалка, щом така се самоопределяш  Laughing, но какво от това? Колегата Менгеле, за когото си говорехме преди доста време, също е бил интелектуалец. Доста по-изтъкнат и начетен от тебе, при това. Можеш да вземаш пример. Обаче темата не е за това, кой е по-по-най умен, а че е неморално, жестоко, нечовешко и ненужно да се правят научни експерименти с животни. И с хора, разбира се.

# 103
Направила съм нужното - не ям месо, не ползвам козметика и съм осиновила 2 бездомни котки и 1 куче, кастрирани и ги гледам вкъщи  Hug

Ти си пафкаш кюфтетата и се мажеш с козметика и хич не ти дреме за хората или животните  Peace  Правя, но какво общо има кучешки организъм с човешкия ? Сигурно сме евюлюирали от кучетата и за т'ва така  Flutter А морските свинчета ?! Сигурно и те са някакви предци  Mr. Green

1) Ягодките ги боли, като ги откъсваш, предполагам, знаеш? A според досега непубликуван научен труд (непубликуван, защото се покрива от Big Плод-Зеленчук), доматеният корен претърпява незаличима психо-травма при неправомерното отнемане на поколението му.

2) Искам и аз от тези кюфтета, които се пушат.

# 104

Ние и без това си избираме маймуни за президенти, но да не обиждаме маймуните.
Като нас са, когато ни изнася и в същото време не са като нас, защото така ни изнася. За целите на дискусията, разбира се, не по същество. Възможно е да си интелектуалка, щом така се самоопределяш  Laughing, но какво от това? Колегата Менгеле, за когото си говорехме преди доста време, също е бил интелектуалец. Доста по-изтъкнат и начетен от тебе, при това. Можеш да вземаш пример. Обаче темата не е за това, кой е по-по-най умен, а че е неморално, жестоко, нечовешко и ненужно да се правят научни експерименти с животни. И с хора, разбира се.

Откъде знаеш? Нито ме познаваш, нито имаш представа колко съм начетена и колко съм умна. Явно съм по-начетена от теб, щом си давам сметка, че има "необходимо зло", което на този етап на развитие на науката и медицината няма алтернатива. Всичко друго е говорилня. Подготви протокол за алтернативен метод за разработване на лекарства и тогава ела да ми говориш. Иначе и аз си имам животинки, може би повече от теб, които обичам и за които се грижа. Понякога е нужно човек да мисли с главата си, а не със сърцето си. Иначе е несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт