Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Къде е кода на Милка. Отлепих лепенката, но освен послание няма друго. А и се разкъса, толкова яко е залепено.

# 706
  • Под Слънцето
rimar , ако питаш за играта   за чаша-супник- след  като закупиш заветните бисквити/шоколади и т.н. , отиваш с касовата  бележка на информация (ако е голяма верига) и там ти дават скреч карта, която триеш .. и обикновено не печелиш..
в тези игри е така-"опитай пак , докато ние ти пробутваме  стоката си".

успех!

# 707
i z ne spe4elix ot milka ot kayfland. kypix si 6okoladi za 4.5 ot tyrneto na milka  i mi dadoxa zavetnata 4a6a.
sajalqvam 4e pi6a  na latineca, no ne sam na moq komputar. yspex.

# 708
Тези чаши днес ги видях на турнето на нежността на милка в Пловдив. Ако искате прочетете в нета дали няма да има и във вашия град. (Не знам дали се казва турне, или нещо подобно  Embarassed , аз съвсем случайно го видях. )Ако има, отивате с 3 празни опаковки от шоколад милка и ви дават чашата.  Успех Wink ( Само да кажа, някои нямаха опаковки, а си купиха шоколади от магазинчето, показаха ги, те им ги надраскаха и им ги върнаха с чаша. )

# 709
Аз пък съм събрала над 50 опаковки от Милка умишлено в чакане на турнето, а... ще ни подмине и няма да минат през наше село!  #Cussing out Дори имам 4 пакета Криспело...

# 710
Много тъпо се получава при теб, наистина Sad

# 711
Имам за размяна два шезлонга от томболата на сладоледите Нестле. Само че не намирам снимка в нета  Rolling Eyes

В сгънато положение е 42 на 60 см рамката.

Продаваш ли го?

И аз регистрирах 10 кода на Морени. А, дано и аз да счупя каръка.

# 712
  • София
С тези игри луднах съвсем. Одеве видях 3 опаковки от промоционалните на морени и аха да ги взема да си регистрирам кодовете.....

# 713
Хахха Тити , Аз бях така с мерлин. Беше изтекла играта им с изпращане на смс-си за айфон и минипад, но в магазина до нас месец след това заредиха от кутиите им с играта (явно не са могли да ги изпродадат на време).
За малко да изпратя смс.. добре, че видях крайния срок

# 714
# 715
С тези игри луднах съвсем. Одеве видях 3 опаковки от промоционалните на морени и аха да ги взема да си регистрирам кодовете.....
Не разбирам, нали играта е до 22.09?

# 716
  • София
Опаковките бяха на изядени и хвърлени на улицата вафли ......пустите му игри Simple Smile

# 717
Опаковките бяха на изядени и хвърлени на улицата вафли ......пустите му игри Simple Smile
Joy hahaha
Аз регистрирах 30 днес, да видим...

# 718
# 719
Има ли получили си телескопите от Барни?
Уж до 1 месец, вчера вече мина този месец, да видим колко ще чакам още .

Общи условия

Активация на акаунт