Работа, CV-та, HR-и, съвети - 33-ра тема

• 89 407
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Dados, като напишете,че търсите 6-та година....ми не знам. Не ми звучи окей. Напишете какви са Ви трудностите, какво търсите. Почти е невъзможно.

Относно пренасянето на умения--зависи от града май.

# 496
  • КиТ
Dados, като напишете,че търсите 6-та година....ми не знам. Не ми звучи окей. Напишете какви са Ви трудностите, какво търсите. Почти е невъзможно.

Честно на мен ми омръзна Tired,като няква заседнала плоча,едно  и също Rolling Eyes

# 497
Аз бях на поредното интервю. Сега се чудя дали да приема въпросната работа / имам няколко дни срок за размисъл/ или да изчакам още към седмица да видя дали ще успея да се вредя на друго място, където позната ме е препоръчала.

# 498
Кехлибаровка,тенкс Hug ,но ще пропуснем тази "възможност" от Петрол.Желаем да работим нещо,което не засяга човешките права.
В този ред на мисли,по-късно ще ви разкажа как бях измамена от една,наричаща се работодател.  ooooh!
Сега искам да попитам тези,които са се явявали на интервю на английски език,какви въпроси да очаквам? Първият кръг се провежда от българи,вторият- от германци. Rolling Eyes  Thinking

# 499
Кехлибаровка,тенкс Hug ,но ще пропуснем тази "възможност" от Петрол.Желаем да работим нещо,което не засяга човешките права.
В този ред на мисли,по-късно ще ви разкажа как бях измамена от една,наричаща се работодател.  ooooh!
Сега искам да попитам тези,които са се явявали на интервю на английски език,какви въпроси да очаквам? Първият кръг се провежда от българи,вторият- от германци. Rolling Eyes  Thinking

Същите като на български. Например. Поне на мен не ми се е случвало да водя различни интервюта.

# 500
Благодаря.   bouquet

# 501
# 502
# 503
Пише изтекла обява, не успях да видя на какво се смеете  Mr. Green

# 504
  • UK
Обявата беше за "Служител", за Пловдив, 2 реда, цитирам
Цитат
ЗАДАЛЖИТЕЛНО ДА ЗНАЕ ТУРСКИ ЕЗИК ; ДА МОЖЕ ДА РАБОТИ НА КОМПЮТАР И ДА ЗНАЕ ОФИС ПРОГРАМА И ЕКЗЕЛ ; КОЙТО НЕ ЗНАЕ ТУРСКИ ЕЗИК ДА НЕ СЕ ОБАЖДА
От фирма за почистване на килими.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 13:41 от dejie

# 505
# 506

не се възмущавайте като не я знаете тази програма, смятам,че е някаква нова...или е валидна само в Турция за момента!
и все пак щом са я спрели , значи е имало успешни кандидати!

# 507
Момичета, знам че е обсъждано, но CV или резюме изпращате?
Направила съм си и двата варианта и на мен резюмето ми харесва повече, но май с европейския формат съм постигала повече интервюта newsm78
Ако някой от консултантите в темата има малко време да погледне и даде съвет   bouquet да свирка, ще почерпя даже

# 508
Здравейте,утре в 12 съм на интервю.Стискайте ми палци!
Успех на всички търсещи.

# 509
  • в огледалото на живота

не се възмущавайте като не я знаете тази програма, смятам,че е някаква нова...или е валидна само в Турция за момента!
и все пак щом са я спрели , значи е имало успешни кандидати!
Зизу,на грамотността се смеем,не на самата обява.
 Hug
ЕКЗЕЛ може да е нова програма.. Rolling Eyes аз само  с ексел съм работила... Grinning
Обявата беше за "Служител", за Пловдив, 2 реда, цитирам
Цитат
ЗАДАЛЖИТЕЛНО ДА ЗНАЕ ТУРСКИ ЕЗИК ; ДА МОЖЕ ДА РАБОТИ НА КОМПЮТАР И ДА ЗНАЕ ОФИС ПРОГРАМА И ЕКЗЕЛ ; КОЙТО НЕ ЗНАЕ ТУРСКИ ЕЗИК ДА НЕ СЕ ОБАЖДА
От фирма за почистване на килими.

Общи условия

Активация на акаунт