Работа, CV-та, HR-и, съвети - 33-ра тема

• 89 394
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
pipi, 554, да, обръщаме им внимание на профилите. Но не винаги ако трябва да бъда честна,зависи от ситуацията. И зависи какви кандидати ни трябват. Най-сигурния начин да Ви обърнат внимание е да посетите наш офис.

# 616
Dados стискам ти палци

миналата седмица бях на интервю – за жалост без резултат

утре съм на друго – искам назначение, че вече "нема" на къде newsm45

пожелайте ми успех!

# 617
*Tanderine  аз съм по същия начин, и на теб  Peace Peace
Все някога ще стане и ще имаме желаното назначение  Hug

# 618
Аз очаквам утре да ми се обадят, че съм одобрена да започна в една фирма,
но честно казано съвсем не е това, което искам. Всъщност, не ми пречи самата работа,
просто не искам да бъда постоянно втренчена в монитора, а точно това се очаква от мен на тази длъжност.
От друга страна, заплатата и условията на работа (с изключение на горепосоченото) не са безкрайно лоши.  Laughing

Ще видим, все пак ще изчакам да ми се обадят, преди да му мисля по-сериозно.
Все пак се чудя струва ли си - била съм на подобна длъжност преди и ми се появиха известни проблеми с очите...

# 619
От както дребосъка е на ясла имам бая свободно време. Днес сума ти СВ-то съм пуснала. Някои от тях за много примамливи позиции. Надявам се някъде да ми излезе късмета най - после.

# 620
  • Бургас
Понеже всички си мислят, че програмистите взимат много пари, ето колко са ни високи заплатите
http://www.jobs.bg/f1945730

Само да поясня, че в тази обява сумата е висока като за Бургас.

# 621
Понеже всички си мислят, че програмистите взимат много пари, ето колко са ни високи заплатите

tweetys, в провинцията програмисти и всякакви други ИТ специалисти получава по толкова, че както пишеш ти, дори и по-малко. Самите фирми не са чак толкова големи и переспективни, за да се очаква нещо повече, та дори и само професионално развитие.  За това такива кадри масово бягат по София или чужбина. Не, че и в София няма такива заплати, но поне като поработиш известно време имаш възможност за нещо по-добро. Но като цяло и моите наблюдения са, че е силно преувеличено това с програмистите. Никой не казва, че примерно във финансова и застрахователната сфера един редови чиновник получава по-висока заплата. 

# 622
Здравейте момичета ,искам да попитам някой знае ли какво се крие зад длъжността" кредитен консултант" в ПРОВИДЕНТ ФАЙНЕНШЪЛ БЪЛГАРИЯ ООД . Утре съм поканена на интервю и не знам какво да очаквам като договор ,месторабота ,заплащане .Благодаря ви предварително и на всички от сърце успех ! Peace

# 623
Търсим хора за гледане на стари и/или болни хора в Германия и Австрия при много добри условия на труд и заплащане.
Единствено и задължително условие: владеене на немски език. И разбира се - готовност да отсъства от България.

# 624
Здравейте момичета ,искам да попитам някой знае ли какво се крие зад длъжността" кредитен консултант" в ПРОВИДЕНТ ФАЙНЕНШЪЛ БЪЛГАРИЯ ООД . Утре съм поканена на интервю и не знам какво да очаквам като договор ,месторабота ,заплащане .Благодаря ви предварително и на всички от сърце успех ! Peace

Чукаш по вратите и убеждаваш изпаднали и не-толкова-изпаднали във финансово затруднение да се набълбукат с микрокредит. Граждански договор, на комисион, без твърдо възнаграждение, работно място под слънцето. Това са предположения. Като се върнеш сподели дали съм била права. Успех, дано се окаже твоето място!

# 625
Dados  newsm51

Saudade кофти – здравето е най-важно

Doro не владея немски

# 626

Чукаш по вратите и убеждаваш изпаднали и не-толкова-изпаднали във финансово затруднение да се набълбукат с микрокредит. Граждански договор, на комисион, без твърдо възнаграждение, работно място под слънцето. Това са предположения. Като се върнеш сподели дали съм била права. Успех, дано се окаже твоето място!

Ако в обявата пише, че е на граждански договор е това, което Doro е написала, но понякога се търсят и на ТД, работа в офис, да обработваш документи за отпускане на кредити.

# 627

Не, че и в София няма такива заплати, но поне като поработиш известно време имаш възможност за нещо по-добро. Но като цяло и моите наблюдения са, че е силно преувеличено това с програмистите. Никой не казва, че примерно във финансова и застрахователната сфера един редови чиновник получава по-висока заплата. 

Начинаещ програмист с нулев опит няма да се хване за 700 лв. заплата в София. Един редови чиновник (с по-специфични функции) в банковата сфера взима наполовина на един програмист (също така редови).

# 628

Не, че и в София няма такива заплати, но поне като поработиш известно време имаш възможност за нещо по-добро. Но като цяло и моите наблюдения са, че е силно преувеличено това с програмистите. Никой не казва, че примерно във финансова и застрахователната сфера един редови чиновник получава по-висока заплата.  

Начинаещ програмист с нулев опит няма да се хване за 700 лв. заплата в София. Един редови чиновник (с по-специфични функции) в банковата сфера взима наполовина на един програмист (също така редови).

За застрахователните фирми говоря. За банковите е ясно.
Мой познат започна в застрахователна компания като Ликвидатор към автомобилното застраховане със заплата над 1000 лв.

# 629
Моите наблюдения върху приятели, далечни познати и др. програмисти пък съвпадат напълно с т.нар. митове, включително и по отношение на заплатите. Познавам само един програмист със заплата 1000лв (за София). Повечето работят за около два или повече пъти от това. Не са много обаче професионалистите там, повечето просто поназнайват тук там нещо, за това и гладът е толкова голям - просто няма достатъчно квалифицирани лица, за това и заплащането, което се предлага, е по-високо.

Общи условия

Активация на акаунт