Плетем, плетем на плажа, че дупето загар да хваща! - 90

• 83 602
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Карлово
Здравейте,
Бихте ли ми дали линк за увиснала шапка с възможно най-проста плетка? Praynig

# 211
  • на малък остров в океана
http://www.ravelry.com/patterns/library/simple-slouch-hat Ето увиснала шапка, аз бих и направила и един ластик с една идея по-малък размер игли.

# 212
  • Карлово
http://www.ravelry.com/patterns/library/simple-slouch-hat Ето увиснала шапка, аз бих и направила и един ластик с една идея по-малък размер игли.
Благодаря за линка.

# 213
ръкавичка time

Joy   

http://rakavichka.blogspot.com/

eat. sleep. knit...

# 214
  • Близо до морето (200 м)
Да Ви попитам, одеалце плетено на 1 кука от такава прежда какво се прави след като се изплете за да е напълно довършено? Пере се? Глади се?
Убедена съм, че ми е глупав въпроса - но съм пълна аматьорка  Embarassed

# 215
Марион, прането за мен е задължително. Гладенето - зависи от плетката. Преждата ти е добър избор. Точно тя обаче не се глади, затова само одеялцето влажно да се изпъне на гладка повърхност и да се закрепи с карфици по краищата, за да заеме желания вид.

# 216
тити защо не се глади?

dodofit големи красоти, както винаги. От каква прежда са оранжевите и сивите ръкавици. Може ли и схема на лилавата красота (шапката) ако имаш?

# 217
тити защо не се глади?

ами така пише на етикета  Laughing

# 218
Обещаната снимка от кръщенето.
canu6a, страхотна е новопокръстената! Heart Eyes Много добре се е получила роклята!  bouquet
Мама Яси, поздравления!   bouquet Това блузЕ догодина спокойно ще може да стане на рокля с малко наплитане отдолу! Тя, манекенката,  като проходи, и се източи, отгоре още ще и става!  Heart Eyes

Септември е, сутрините вече са хладни... ooooh! Направихте ли си нещо новичко за сезона?  Rolling Eyes
Ето моето, готово е от близо месец, (да не ме подозирате, че цялото лято съм го ударила на живот Crazy), но нямаше все още подходящо време за обличане и снимане!
Прежда Кайро на Стенли, кука №2, около 450 грама.

# 219
Момичета страхотни неща сте изплели поздравления
Сне*инка много ти е хубава жилетката със здраве да си я носиш да те питам за преждата променя ли цвета след пране? Аз плетох един гръб за потник на майка но ми се струва, че след прането е малко по бледо така ли е или си внушавам  newsm78

# 220
  • София
Сне*инка, направо ми останаха очите в жилетката! И плетката, и цвета.. разкош! Hug

# 221
  • София
Снежинка, просто си невероятна, голямо вдъхновение си ни!   bouquet
Разкошна жилетка отново, чудно си я изпипала, прекрасно ти стои  Hug

# 222
Снеж, бонбон си! А с бекграунда отзад, направо нямам думи ... Време е за среща, не мислиш ли?! Heart Eyes

Додиче, тебе те пропущих, щото ми е бавен нетът ... Винтидж трепачуис са!  Heart Eyes Айде и с тебе среща на ръкавички и жилетки!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 10:51 от big pufana

# 223
  • на брега на реката
Снежи, поздравления и за жилетката и за снимката!

Момичета страхотни неща сте изплели поздравления
Сне*инка много ти е хубава жилетката със здраве да си я носиш да те питам за преждата променя ли цвета след пране? Аз плетох един гръб за потник на майка но ми се струва, че след прането е малко по бледо така ли е или си внушавам  newsm78
Плетох си блузон от кайро-то - в черно и оранжево - избеля и се замаза. Не съм доволна и вече не купувам от нея.

# 224
  • там където има винаги вятър
Снежи жилетката ти е страхотна   bouquet За блузката - никакво наплитане, догодина - нова  Peace Може да ми дадеш пак някой линк  newsm78.....

Общи условия

Активация на акаунт