Плетем, плетем на плажа, че дупето загар да хваща! - 90

• 83 602
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Сне*, давай все така! Викам до Апалачите да стигнеш да поснимаш плетки!!

Додо, приема се! И до Андите даже! Откога ми е тръпка.... Joy Ама първо до Ирландия, щото докато работех нещото, все това му обещавах, че ще го разходя до там, да види свят!  Joy Joy Joy
А нещото е първият ми опит в ирландската техника:

Преждата:

Мотивите са от Кайро, 350 на брой, кука №2, (около 400 гр.) мрежата от Бомбай, кука 0.9 (по-малко от 100 гр.)

И детайли:

В ирландската тема http://forum.letia6tata-krava.com/viewtopic.php?f=11&t=38&start=10 съм направила подробно постъпково описание на процеса на работа (за който се интересува!  Blush)

# 376
  • на малък остров в океана
Сне*инка, невероятна красота. Заслужава да я разходиш навсякъде Simple Smile

# 377
  • София
Снежинка, зашеметяващо е нещото, браво! Толкова изпипано,
350 детайла!, възхитителна жилетка се е получила, разходката до Ирландия е задължителна  Grinning

# 378
  • на брега на реката
Сне*инка, направо останах без дъх! Много красиво!   bouquet
С елементите ще се справя, но мрежата ще ме позатрудни май! Ще опитам с нещо малко, ще докарам внучката, пък после ще мисля нещо за мен.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 08:33 от canu6a

# 379
Сне*инка,  bouquet  bouquet  bouquetсупер си

# 380
Благодаря на Carmela Biscuit и pisenxeto за помоща, аз мисля моите да ги направя в началото да започват с ластик - две лицеви и две опакови (плетени на две куки), после да продължават с въпросната плетка (на 1кука) и накрая пак ластик, ако не ми допаднат така ще ги направя същите като на Pisenxeto - станали са много готини твоите. Поздрави от мен на всички!

# 381
              Сне*инка,страхотна си! Жилетката е майсторски клас! Peace   

# 382
Ауууу, невероятни красоти  bouquet Hug
И аз завърших моята жилетка/по-късно ще я снимам ако намеря време/ след дъъъъълго плетене Joy Сега ще почвам нещо за децата, мисля по едно елеченце или пуловерче без ръкав.

# 383
  • Бургас
Сне*инка страхотна жилетка, аз не мога да ги направя тези китки, мъчих се доста време и все ми стават едни сбити. Сега плета дантелка за перде и искам такива цветя, но да видим какво ще измисля. И да споделя с вас моя скромен албум http://hristina69.snimka.bg/hobby/pletiva.777567
Лек и спорен ден на всички

# 384
Аууу красота, направо онемях!!! Сне*инка , това е раскош!!!Респект!  newsm51

# 385
Снежи ГОЛЯМААА красота си направила!!!
Майстора си е майстор!   bouquet
Хриси9092 браво,интересни неща видях в албума!

# 386
Снеж, това могат мечтите ти. А те се огромни ... Поклон пред умелите ти ръце и сияйният ти облик. Време е да смениш табелката си ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И още нещо за въображението:

http://www.ted.com/talks/janet_echelman.html

Хриси9092, овации и за твоите умения!  Hug

# 387
  • В сърцето на любимите мъже!
Снежи, страхотно нещо си направила, все едно не е пипано с ръка. Браво!
Колко време ти отне? Прави ми впечателние, че, освен, че изкарваш шедьоври, си и много продуктивна. newsm20

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 15:19 от Iggiberry

# 388
Снежи, поздравления за чудесното ирландско! Как намираш Кайрото сега? Не стои ли твърде меко? или може би е индивидуално.

# 389
  • Стара Загора
Сне*и,това което си направила е уникално,просто ме остави без думи. newsm09
Страхотна си да знаеш.Мисля,че всички ти се възхищаваме безкарайно newsm51

Общи условия

Активация на акаунт