Плетем, плетем на плажа, че дупето загар да хваща! - 90

• 83 602
  • 734
  •   2
Отговори
# 285
begg кромочная означава крайна бримка

на 10ти ред си плети само по схемата, нищо друго не е необходимо.

# 286
какво хубаво цвете оплетох, мак, за декорация на шал, шапка, ама като не знам как да кача снимка и схема?

# 287
https://www.facebook.com/pages/%D0%A8%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%D1 … 8/604628136248365  ато тук можете да видите моите неща. както и някои идейки от нета. шала е наполовина, но  още не искам да го качвам, че е изненада

# 288
Фри, благодаря, но не ни е ясно как в10 или 11 ред  да добавя 7 бр. в началото и 7 бр. в края на реда

# 289
Момичета, имим един чисто технически въпрос. Какво в профила ми не е наред, че винаги пише, че имам 0 публикации? Не че непременно държа да се изписват, ама защо другите да имат, пък аз - не  Thinking.

begg , аз малко съм на ВИ с двете игли и не знам дали ще те упътя правилно, но като трябва да наддам правя следното- в края на реда правя бримки (обикновени, не онези двойните) на иглата, обръщам плетката и продължавам по схемата. Нямам подръка нито картинка, нито клип, за да ти стане по-ясно.

# 290
  • София
Момичета, имим един чисто технически въпрос. Какво в профила ми не е наред, че винаги пише, че имам 0 публикации? Не че непременно държа да се изписват, ама защо другите да имат, пък аз - не  Thinking.

begg , аз малко съм на ВИ с двете игли и не знам дали ще те упътя правилно, но като трябва да наддам правя следното- в края на реда правя бримки (обикновени, не онези двойните) на иглата, обръщам плетката и продължавам по схемата. Нямам подръка нито картинка, нито клип, за да ти стане по-ясно.
Аз по тази схема на 10-ти ред ще наддам в началото на реда тези бримки, изплитам реда до край, обръщам и при започване на следващия ред (11-ти) правя другото наддаване. Същото се повтаря и на 19-ти/20-ти ред.

# 291
Dianа1006, шапките са чудни!
 Още веднъж благодаря за похвалите!
 Ох, на баба! , защото само в някои подфоруми се отчитат публикацийте.

# 292
Ох, на баба! и hmhm , Благодаря

maugli,
Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:
Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки" Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
 Близнаци
 Родители в чужбина
 Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
 Детски ясли и градини
 Деца в училищна възраст
 Деца с увреждания и хронични заболявания
 Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

# 293
  • Стара Загора
begg,има нещо според мен което ти липсва ThinkingА какви са оцветените в по-тъмно квадрати?

# 294
здравейте! идея да имате как се плетат тези терлички        http://prikachi.com/images/87/6581087A.jpg

# 295
здравейте и от мен,аз не съм много редовна във форумите,не съм и голяма плета4ка,но  понякога хващам плетките и запо4вам.Видях един модел за болеро искам да го запо4на,но не разбирам от схеми,та ви моля за помощ.От снимката ми изглежда ,4е е един голям правоагалник изплетен на цяло,само 4е незная колко да е ширината и далжината на пар4ето.

# 296
# 297
Ох, на баба! и hmhm , Благодаря

maugli,
Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:
Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки" Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
 Близнаци
 Родители в чужбина
 Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
 Детски ясли и градини
 Деца в училищна възраст
 Деца с увреждания и хронични заболявания
 Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

аз получавам известие като се коментира тук

# 298
  • на малък остров в океана

Точно този модел е от три отделни парчета, като за ръкавите се вадят бримки и се доплитат.

Има и доста модели от едно правоъгълно парче плетиво, което после се сгъва и се зашива. Ето един пример http://www.ravelry.com/patterns/library/sequoia-shrug

# 299

Точно този модел е от три отделни парчета, като за ръкавите се вадят бримки и се доплитат.

Има и доста модели от едно правоъгълно парче плетиво, което после се сгъва и се зашива. Ето един пример http://www.ravelry.com/patterns/library/sequoia-shrug

Благодаря ти за отговора. Кои са тези 3 парчета? гръб и две предници ли? за ръкавите ми е ясно,но незнам парчетата с каква големина да бъдат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт