Плетем, плетем на плажа, че дупето загар да хваща! - 90

• 83 602
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Ох, на баба, приказни са тези музиканти! Поздравления за търпението!

# 586
Момичета, много ви благодаря за комплиментите! Hug

Удоволствието от плетенето на тази фантастична прежда е несравнимо!  Blush Започнеш ли веднъж, още малко, още малко, цвят след цвят…. knit

и цветовете как си подредила, думи нямам ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пуф, за подреждането на цветовете нямам никаква заслуга! Stop Само следвах това, което беше сътворил екипът на фантастичния господин Норо! Постарах се само „рамката” – биетата да бъдат в най-дългата тоналност. Само при ръкавите не се получи – естественият им завършък беше в бежовата гама – не исках да я нарушавам.

Ето какво излезе от останалите 130 грама до конец, този път на №5. За сравнение как се редят цветовете без ажур и вълни:

Ох, на баба!, прекрасна двойка!   bouquet Фантастични са, до булото, украсата на обувките и крилете, просто невероятни! Радвам се за удоволствието, което си изпитвала, докато си ги правила!  Hug

# 587
  • София
Снежи, не стига, че имаш златни ръце, ами и всичко, което правиш много ти прилича! Heart Eyes Hug Цветове, вид, изработка, разкошотия, нямам думи! И пончото е фантастично!

Ох, на баба! Чудесни щурчовци. С тия крачка са си висш пилотаж в плетенето.  Hug

# 588
Ето какво излезе от останалите 130 грама до конец, този път на №5. За сравнение как се редят цветовете без ажур и вълни:

И пак шедьовър ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще ме накараш сега да си пожелая и аз Норо ... Joy

# 589
на мене тази наметка повече ми харесва даже от жилетката  Peace

Охнабабо, и тук да изкажа поздравленията за щурците! Мисля, че трябва да направиш авторско описание.

# 590
Aма, Сне*инка спри се бе жена, още не сме се порадвали на едната красота, ти ни показваш друга.  Hug И това пончо е прелест!  bouquet

big pufana, аз съм си го пожелала отдавна, но снощи моя мъж като ме гледа как въздишам по жилетката на Снежи и ми вика, " Добре де , и ти ще си купиш,ама друг път"  Joy Та сега ще чакам другия път да дойде  hahaha

# 591
  big pufana, аз съм си го пожелала отдавна, но снощи моя мъж като ме гледа как въздишам по жилетката на Снежи и ми вика, " Добре де , и ти ще си купиш,ама друг път"  Joy Та сега ще чакам другия път да дойде  hahaha

Мила, ти защо казваш ... Купуваш и си траеш!!!! После като те пита, това нова прежда ли е, казваш, ами, ами, отдавна виси, бях я забравила, а сега я намерих и веднага се вдъхнових да си направя нещо ново и модерно ...  hahaha

# 592
maugli браво на мъжа ти!!! Laughing
Нали си ни знаят колко сме "луди" по прежди,добре че ни търпят. Laughing
Снежи,ти нямаш спиране!!! smile3501

# 593
МомичетаHug Hug Hug

Ще ме накараш сега да си пожелая и аз Норо ... Joy

Пуф, любим цитат от сестричките - рускини: "Хотеть не вредно!"  Joy Joy

Не ме хвалете чак толскова, това наметалце се плете точно за два цикъла от по две серии на "Великолепният век".  Twisted Evil  Докато слушаш и поглеждаш от време на време над очилата.... hahaha

# 594
изтрих си коментара понеже съм писала много лични неща , съжалявам

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 10:37 от maugli

# 595
Ох, на баба! , музикантите са страхотни! Толкова финна изработка!

Снежи, жилетката и наметалцето са разкошни! Красиви, сочни цветове и благороден състав...

# 596
Ох на Баба, Щурчовците са великолепни ! Аз така им се радвах, като ги видях, а представям си децата ... Hug  вярно си е много играчка тази работа ....
Снежи, ново Норо поръчала ли си на Дядо Коледа? Вие с това Норо сега и мен подлудихте, ще взема да скоча до магазина  да позавъртя опашка, че другият месец имам и рожден ден.... Wink  А и Ден на Благодарността, дали пък да не си Благодаря сама предварително ?  Joy   
Пуфанка е най -голямата "подпалвачка", да знаете !  Joy Hug  Тя поведе крак с това Норо....помня аз.... Пуфче, ти всъщност купи ли си, или само и нас подкукуросваше лекинко ?  Joy Ей сега Снежи, направо довърши работата как си трябва.... Усещам как ноември ще се показват модели само с Норо изплетени..... Joy

# 597
Момичета, много ви благодаря за високата оценка! С тези щурчовци участвах на конкурс в Амигуруми. Не съм сред победителите, но въпреки това съм събрала доста гласове, което много ме радва. Пък и аз много си ги харесвам...
А сега на въпроса с приключването на темата.
Едно лъвче, чието плетене ми се видя песен, в сравнение с щурците.

И една жилетка за най-малката внучка, изплетена на един дъх. Не я показвам облечена, че е възголемичка, но майка й каза да не я поправям - "До на пролет ще й стане", а направо да изплета друга за яслата. И аз слушам... Като направя и по-малката, пак ще показвам.

ПП Снеж, колкото повече ти гледам Норото, толкова повече се меракландисвам и аз. Раклата под едното ми легло е пълна само с прежди, но това си е друга класа!

# 598

Раклата под едното ми легло е пълна само с прежди, но това си е друга класа!
Joy и моята.
Лъвчето е много красиво-страхотни играчки!!!
Приятен ден момичета!!! Hug  bouquet

# 599
охнабабо, лъвът е просто клас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт