Отговори
# 135
Да и аз пуснах токсоплазмоза, взимане на кръв е. Има две изследвания едното е, дали си имала някога токсоплазмоза, а другото е в момента дали имаш.

# 136
  • София
Clertania,  newsm51 newsm51 newsm51 stork-girl  Hug
Аз днес също си записах час за ФМ за 19.08.2013 в 20 Поликлиника "Света Петка", при д-р Виолета Стратиева. При нея ми препоръча моя АГ от ЖК. Някоя от вас да е била там? На 100 години с камили е от нас, чак в Красна поляна някъде си. Филмчета не правили, само снимки, струва 100 лв.

# 137
Вилхелм Тел   100 лева за без диск даже мно newsm78го ми се струват....

# 138
az hodih vuv femina i m vzeha 80 lv bez disk  Simple Smile

# 139
И аз на 19 съм на ФМ във Фемината. Записаха ме при д-р Славкова , някоя от вас била ли е при нея и изобщо нещо знаете ли за нея .

# 140
аз искам да попитам тези от вас които си правят изследването за токсоплазмоза,ако в  резултатите излезне,че има зараза какво следва?Лекува ли се по време на бременност?

# 141
Силвето_85, много гадно, дано си се оправила вече  Hug Честити сини гащи   bouquet
Ахинора13 и ти дано да си добре вече, а за болниците май във всички държавни е така, в Търновската аз като лежах имахме поне 5-6 вида насекоми и даже и в леглата  Shocked
Съншайн1991, не се притеснявай може да го усетиш и след 20г.с, не че аз не откачам от време на време, днес съм го усетила 2-3 пъти и ми се вижда малко  Simple Smile
Клертания, честити розови гащи   bouquet
Стиляна, да взема се кръв за токсоплазмозата   Simple Smile. Силве, да лекува се, аз преди да си направя изследването, моя док каза да не се притеснявам, нямало нищо страшно, ако трябва ще се лекуваме, мисля, че е по-опасно до 3 месец
Забравих да се похваля, днес една приятелка ми подари доста бебешки дрешки, терлички, чорапки. Всички са много сладки  Grinning

# 142
Привет, мами. Simple Smile

Ние се върнахме преди малко от ФМ - ще си имаме момченце.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вътрешното ми усещане беше точно такова, много хубаво ми стана. Simple Smile

С бебо всичко е наред, измериха го, гледаха го подробно и даже успя да ми стане лошо по време на прегледа - толкова беше дълъг... Simple Smile Благодаря за пожеланията! Simple Smile

# 143
записах вече час за 4D за 13.08 при д-р Троянчев  Simple Smile Дано човечето се покаже в цялата си светлина и разберем със сигурност пола  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 144
Дон Бебон, честити сини гащи  Hug smile3525 stork-boy  bouquet

# 145
Някой знае колко парички е ФМ при Балев във Варна? Аз на 9ти ще ходя и ми е малко притеснено ..

# 146
честито на разбралите пола       bouquet
Мамите от Испания напълно ви разбирам тук в Италия е същото относно прегледи и така нататък.Днес бях на преглед и си мислех че ще разбера пола но там нямаха видеозон ,а само за тоновете.Тук изследване за токсиплазмоза го пускат като ти вземат първия път кръв за първите изследвания.На мен пак ми пуснаха урина не знам защо всички други са в норма и фолиева киселина казаха да продължа да я пия.И какъв съвет ми дадоха само :да не чета толкова много литература за бременни да се успокоя и да се наслаждавам на бременността .Нещо сам се вманиачила в повечко и сам под стрес но сега разбирам ,не сам само аз с мрачни мисли.Докато не си ги гушнем явно ще сме така Simple Smile
Много усмивки от мен   bouquet

# 147
Не си сама, аз съм си доста зле от към мислите, като гледам повечето ги обземат от време на време  Simple Smile
 Аз пък да ви се оплача за пореден път, сигурно ви надувам главите вече, цяла вечер чувам мн гаден шум в едното ухо, усещам, че е от кръвното и пак идва въпросът ниско или високо, до понеделник ще е чуденката, тогава трябва да ми пристигне апарата за кръвно  Simple Smile, а от днес почнаха и странни мускулни спазми в крака, нямам болка просто все едно нерв играе, видимо се тресе, мн е странно. Напоследък и не мога да спя, за което допринасят и съседите, или има скандали, или музики до късно, лягам си чак рано сутринта, или пък заспя към 2, после в 5 стана, после в 7 пак заспя, корема също много взе да ми пречи, все се чудя на къде да се обърна, пък си представям какво ще е след месец-два  Laughing Shocked Rolling Eyes

# 148
Леле Кадроваче, и на теб не ти е лесно, напоследък взех все по-късно да лягам, случва ми се от време на мреме да се събуждам, от това, че комари ми жужат и ме хапят, и репеленти не помагат. Пък рано ставам, това, че имаш спазми в крака, не ми харесва трябва да пиеш магнезий сподели с АГ-то си той ще ти назначи нещо добро. Много съм си патила от шумни съседи и знам за какво говориш.  Hug Hug Hug

# 149
Не си сама, аз съм си доста зле от към мислите, като гледам повечето ги обземат от време на време  Simple Smile
 Аз пък да ви се оплача за пореден път, сигурно ви надувам главите вече, цяла вечер чувам мн гаден шум в едното ухо, усещам, че е от кръвното и пак идва въпросът ниско или високо, до понеделник ще е чуденката, тогава трябва да ми пристигне апарата за кръвно  Simple Smile, а от днес почнаха и странни мускулни спазми в крака, нямам болка просто все едно нерв играе, видимо се тресе, мн е странно. Напоследък и не мога да спя, за което допринасят и съседите, или има скандали, или музики до късно, лягам си чак рано сутринта, или пък заспя към 2, после в 5 стана, после в 7 пак заспя, корема също много взе да ми пречи, все се чудя на къде да се обърна, пък си представям какво ще е след месец-два  Laughing Shocked Rolling Eyes

Това , което описваш е по скоро високо отколото ниско кръвно.За спазмите в крака дават магнезий.

Общи условия

Активация на акаунт