Отговори
# 150
Аз пия магнезий 3 по 1 магнерот. За кръвното и аз това се притеснявам, преди няколко дни беше много ниско, сега пък може да е високо, по-бързо да ми идва апарата, че да знам и да вземам мерки, ако е високо, че знам, че е опасно  Sad

# 151
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добър вечер  Hug

Аз днес си смених АГ-то  bowuu  много обстоен преглед ми направи новата докторка и се изуми как не са ми пуснали Хив, Хепатит и Васерман и аз се зачудих на предната ми АГ, но те ме питаха правени ли са ти с предната бременност и аз казах, че са ми правени, но оттогава са минали 4г. не че имам съмнения, но ако тези изследвания ми се полагат по ЗК, а аз си плащам осигуровки всеки месец, защо да не си ги направя пак  Rolling Eyes
За момента докторите са 2:1 за момИче. Другата седмица ще съм на ФМ и се надявам вече да разбера със сигурност, че точно докторката, която с предната ми бременност каза за Борис, че ще е момче, сега пак каза момче, а аз й вярвам понеже веднъж вече позна  Laughing
За раждането - шубе ме е и още как!  Crazy  И днес казах, че съм имала НЕнормално раждане и се притеснявам за детето, та ще искам секцио  Peace

След малко ще влезна в Декемврийки и който ми е писал за добавяне, ще го добавя  Peace
Аз пак спах следобед и сега пак до 1 ще съм  Shocked

# 152
ТДИ, наистина добре си направила като си си сменила АГ-то, това е тъпо, където не са ти пуснали полагащите се изсредвания. Вече като ви слушам си мисля, че е по-добре, че не са ми казали пол, то при повечето от вас като ви казаха, после други и сега се чудите  Grinning

# 153
ТДИ, наистина добре си направила като си си сменила АГ-то, това е тъпо, където не са ти пуснали полагащите се изсредвания. Вече като ви слушам си мисля, че е по-добре, че не са ми казали пол, то при повечето от вас като ви казаха, после други и сега се чудите  Grinning

Joy  и това го има, да. Един да каже нещо различно и започваш да се чудиш  Laughing

Къдроваче, какво да ти кажа, аз си мислех, че докторката ми е добра и бях доволна, защото предния път тези изследвания си ги правих на самоинициатива, че имам пиърсинг и татос, правени преди 10г. и знам ли тогава с какво са ме дупчили...
С предната ми бременност само кръв и урина, нито цитонамазка, нито влагалищен секрет са ми правили и сега като ми ги пуснаха бях доволна, защото сравнявах с  докторката от предната ми бременност. Сега тази от първата ми бременност още повече ми падна в очита, а за втората понеже ми е обърнала малко повече внимание и съм била доволна, а сега като я смених съм още по-доволна  Laughing При предната имаше много хора и като знаеш, че 10 момичета чакат отвън и аз поне гледах само най-важното да питам, не мога да кажа, че ме е претупвала, но никога не ми е обръщала толкова внимание, колкото новата, при която бях днес.  Peace 

Аз искам да помоля момичетата, които си изпращат данните за добавяне на 1-ва, да изпращат и термините си, защото 1-ва стр. е подредена по дати, съответно нашите имена са подредени според датите на термина и като нямам дата не знам къде да сложа въпросното момиче  Rolling Eyes

# 154
ТДИ , до колкото си спомням преди време мисля ти беше писала ,че си при Дорийска .Сега с кой я смени и конкретно причина има ли ? Питам защото и аз съм при нея , и се бях ориентирала към клиниката в която работи , но сега след последните случки в тази клиника май и аз се разубедих ..........

# 155
ТДИ , до колкото си спомням преди време мисля ти беше писала ,че си при Дорийска .Сега с кой я смени и конкретно причина има ли ? Питам защото и аз съм при нея , и се бях ориентирала към клиниката в която работи , но сега след последните случки в тази клиника май и аз се разубедих ..........

Смених я с Татарова в Св.София. Много съм доволна от днешния преглед - искаше да знае подробно какво се е случило през тези седмици, какви лекарства съм пила, какви оплаквания съм имала, сега имам ли някакви оплаквания, после минахме на изследванията какви са ми правени и какви тя ще ми пусне - всичко по ЗК. След това и за анемиите ми, 2 на брой  Mr. Green, говорихме, за раждането как искам, защо искам така  и после поне 20 мин. ехограф, направо все едно ФМ ми прави - преден лоб, заден лоб, 1-во стомахче, 2-ро, 3-то (това са едни кухини в мозъка, до колкото знам и потях се гледа за аномалии на плода) гръбнак, не знам каква кост, стомахче, тазобедрени, сгъвка на стъпалото спрямо тазобедрена става  Crazy  Накрая ми даде телефона си и ми каза да й се обаждам по всяко време, не само ако имам проблем, но ако имам и каквито и да било въпроси.  За ехографа нищо не съм плащала. Също ми мери корема, тегли кг. и ми мери кръвното. Наистина толкова обстойно до сега не са ме гледали, целия преглед беше 40 мин. Peace

Да ти кажа честно в Дорийска започнах да губя доверие когато 2-ма лекари ми видяха отлепянето на плодния сак, а тя ми каза, че нищо ми няма и да си ходя вкъщи  Rolling Eyes Пък и при нея знаеш какво е има поне още 10 момичета и аз все гледам да не я задържам и набързо да питам каквото имам и да си ходя 5-10мин. да стоя в кабинета. Аз днес пак така започнах да говоря бързо на Татарова, но тя ме връща към нещо, което съм казала, задава въпроси, наистина много заинтересована и внимателна ми се стори.
За Черноморска, освен, че в Дорийска започнах да губя доверие,  сега като стана и тази дандания в болницата с това бебче, вече изобщо не искам да ходя там  Rolling Eyes  В момента, в който реших, че няма да раждам там и реших и да се прехвърля на ЖК в Св.София, за да ползвам и намалението, което има ако реша да родя при тях (ако си водиш ЖК при някой от д-рите в Св.София или в Девата за нормално е 0лв., а за секцио 250лв. или 500лв. ако избереш Хубчев), а за сега съм се насочила за секцио при Хубчев. Ако реша в крайна сметка пак да родя (не)нормално винаги мога да отида в МБАЛ  Peace

Ако решиш за Девата  срока за прехвърляне, за да можеш да ползваш намалението е 20г.с., въпреки, че от болницата казаха, че и в по-големи седмици са разрешавали прехвърляне. За Татарова няма часове до края на месеца, но от регистратурата казаха да отида и че ще ме вмъкнат - отидох и преди мен имаше едно момиче в кабинета, след нея влезнах аз, чакала съм не повече от 10 мин.  Peace

Щях да ти пиша на ЛС, но понеже бургаската група е голяма пиша тук, т.к. инфото може да е полезно и за други Wink

# 156
Вилхелм телм, моми4ета наистина благодаря за пожеланията, много съм щастлива цял ден  Hug
Спазми на краката аз нямах и никога съм нямала а миналата ве4ер изведнъж се събудих от силна болка. Много е гадно целиа ми мускул се беше схванал. Ще трябва да се обърна и аз към моита лекарка за магнезии маи 4е не искам да се повтаря.
Аз след ФМто днес не се 4увствам много добре, боли ме корема ниско долу. Ама те 30 мин ме гледаха и много натискаха и клатиха милото бебе защото искаха хубаво да го огледат. След 20 мин мъки ме пратиха долу в бара да изпия една кола защото малката не искаше да се обърне и не можеха да и видят сър4ицето. Ходих в бара, стояхме с ММ 30 мин, пих кола , малко кафе и после като влязохме пак в кабинета ве4е се беше обърнала  Laughing
Лека ве4ер от мене!

# 157
Пфуу цял ден ви чета и немога да смогна.
кадровачето това твоето на крака не е спазъм, а просто ти играе някой нерв на мен ми се случва понякога на различни части от тялото. Спазъм е като ти се стегне мускула без ти да го стягаш и си боли доста гадно докато се отпусне.
За раждането мен не ме е страх от самото раждане страх ме е да не стане нещо с бебето преди или по време на раждането.
Таткото в родилна зала не е никак лошо нещо, не че неможе да се справиш и без него ама си е хубаво на някой там наистина да му пука за теб и да не си му служебно задължение Simple Smile А и ММ преряза на малкия пъпната връв и беше много щастлив, той го видя първи и каза как се казва за първи път и все такива неща. А инициативата да присъства си беше лично негова по принцип на първото раждане и аз не исках да е там, но така се стекоха обстоятелствата че се оказа че имам нужда от него и това до голяма степен ми помогна на психиката.

Иначе линия си имам от първата бременност още и не е изчезнала накрая може и перманентна да ми стане ама не е много тъмна и не ми пречи. Пишкам по-често но покрай дребния не се сещам да броя колко по-често. Сега се насилвам да пия повече вода, че в тая жега много бързо се обезводнявам и почва да ме боли глава.

Всички с контракции и проблеми бързо да се оправят и честито на знаещите пола на бебетата Simple Smile

# 158
kras4eto  мисля че ФМ при Балев е 70 лв. ти как си записа час,сега в коя седмица си

# 159
Една позната ме записа миналата седмица и на 9ти ще ходя. Иначе при последния преглед ми казаха че съм в 17тата седмица и потвърдиха първия термин който ми бяха казали. Надявам се Балев да ми каже и той, че с тоя мой термин вече ми омръзна да го сменят Sad

# 160
И аз ше ходя при Балев,но зашто ми казаха че записването става само по телефона и то само петък се звани за следваштата седмица  за час и аз сега съм 17 седмица и 21 седмица се пада 19 авгус в 21 ли се ходи на ФМ

# 161
На мен лекарката ми каза че четвъртия или петия месец било нормално да се иде, няма конкретна седмица Simple Smile Стига да е преди шестия месец

# 162
Аз доколкото знам ФМ се прави между 18 и 23 седмица , като най-добре се вижда между 20 и 22 седмица. Аз също на 19ти съм във Фемината , когато ще съм в 21 г.с.  и няколко дни

# 163
Хаха сега забелязах съншайн че с теб се движим на едно ..17г.с. и 6 дни Simple Smile Иначе аз в края на 19та седмица ще ходя, пък да видим какво ще ми каже Simple Smile

# 164
Оле, Момичета, не мога да Ви смогна! Аз днес съм добре, малко ми е жега та се разхлаждам с хладки душчета.
TDI, добре си направила, че си сменила АГ-то, хайде то ХИВ може и да не се прави, ама Васерман и всичко останало си е задължително. Писах ти в лични съобщения, но не знам дали ще видиш, че терминът ми е на 9-ти декември по календар, иначе по УЗ го дава да е на 16-ти, но ти се води по календара Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт