Отговори
# 360
Chatte Noire, просто казвам, че моите не са от стомаха със сигурност и лекарят ми казва, че са си от бременността, аз съм и оперирана преди година и половина и от това може да ме боли и повече от вас, до преди да забременея още ме опъваше от операцията, все пак матката ми е рязана на няколко места и сега и като се разпълва пак и по шевовете мн ме боли. А за въпроса с количките на мен ми подариха  Grinning една съфорумка  Grinning, а скоро купихме и кошче за кола, така че сме се подсигурили за всякакви ситуации. Аз нямам книжка, така че ако се наложи да изляза зимата сама ще трябва да съм с количка или кенгуру  Simple Smile

# 361
mihova_rossa - май повечето сме с ниско кръвно, но за тези жеги явно е често срещано Simple Smile аз Сутрин съм на кафе- иначе главата ме боли след това поне 3-4 часа, след обяд минавам на айран със сол и не на последно място Тоник с лимон- намалява жаждата  и не ти е сладко Simple Smile
Количката е от бебемакс на Христо Ботев, вече и по гласа ме познават там имам карта за намаление ако искаш нещо от там ще ти я дам Simple Smile 10% но само на стоки ,които не са на промоция

# 362
Chatte Noire, просто казвам, че моите не са от стомаха със сигурност и лекарят ми казва, че са си от бременността, аз съм и оперирана преди година и половина и от това може да ме боли и повече от вас, до преди да забременея още ме опъваше от операцията, все пак матката ми е рязана на няколко места и сега и като се разпълва пак и по шевовете мн ме боли. А за въпроса с количките на мен ми подариха  Grinning една съфорумка  Grinning, а скоро купихме и кошче за кола, така че сме се подсигурили за всякакви ситуации. Аз нямам книжка, така че ако се наложи да изляза зимата сама ще трябва да съм с количка или кенгуру  Simple Smile

Охх милата, то при тебе ясно, че са по-сложни нещата, защото си имала коремни интервенции, там вече АГ-то си е прав човека тука пък въобще и дума не може да става и да се правят сравениня при коремно оперираните жени е съвсем друго.  Hug

А идеята за кенгуру или слинг също ми допада, но като знам, че ще ми режат коремчето не съм сигурна дали ще е удачно да си пльосна 3-4 килограма на шкембето.

# 363
Аз много искам слинг, но първо не мога да намеря, освен по интернет, там са много скъпи, не ми прави, не знам дали ще се справя, затова май ще е кенгуру  Grinning. И аз се чудя ще мога ли да го нося, особено след секцио, може и мъжа ми да го носи така Simple Smile

# 364
здравейте момичета имам въпрос имам куче взехме я за английски кокер но се оказа с повече козина т.е американски има ли някоя от вас с куче защото моето няма къде да отиде а и не искам да си я давам има ли някои с подобен казус?

# 365
Аз много искам слинг, но първо не мога да намеря, освен по интернет, там са много скъпи, не ми прави, не знам дали ще се справя, затова май ще е кенгуру  Grinning. И аз се чудя ще мога ли да го нося, особено след секцио, може и мъжа ми да го носи така Simple Smile

Да наистина тия слингове в нета са много и излишно надути като цени, какво толкова повече плат на метраж, но сигурно има нещо в уловката при изработването им. Ако някоя знае за магазинче за по-евтини слингове нека свирне.
Иначе да, ако си взема кенгуру определено ще го връча на мъжа ми аз лично не бих посмяла да вдигам нищо тежко и да го нося продължително в първите 6 месеца след секциото.

# 366
Нино, аз нямам куче, във фейсбук групата обаче има много момичета с кучета, не знам дали те има там, ама ако си питай там, повече хора ще ти отговорят най-вероятно Simple Smile

# 367
Да и аз съм с куче- шпиц / голям померен / на 5г. и те разбирам за космите....но не бих се разделила с него. Смятам да си имам и двете и кучето и бебето:) Все пак едно време в оборите са ни раждали .... С навика да почистваш и да пазиш хигиена в дома си , не мисля че ще има проблем . Предполагам всеки от нас познава някоя "домакиня" без животно в тях и е по - мръсно Simple Smile

# 368
Ами аз живея с бяла ангорска котка, пък в къщата на брат ми има куче хъски, не мисля, че трябва човек да се раздели с животното си, заради това, че ще има бебе, а имунитета при детето после от къде ще се появи? За котките по-специално се правят две кръвни изследвания за токсоплазмоза и, ако всичко е наред както в моят случай няма нищо по-хубаво от това човек да продължи да си съжителства с животинчетата. АГ-то ми е казал да не си махам котката за нищо на света, даже въобще не ме накара и изследване да си пускам, но аз въпреки това ги направих.
Даже с токсоплазмоза може човек да се зарази по-лесно, ако не си измива хубаво плодовете и особенно зеленчуците, така че не виждам смисъл от излишни главоболия.

# 369
Кучетата страшно обичат децата...Синът ми като беше на около 2 годинки и ходихме на село да видим баба ми:) Тя имаше улична превъзходна така да се каже.Кротко животинче.Когато съм сама ми се радва скача върти опашка...Но като бях с малкия на ръце и започваше да ме ръмжи и да гледда ту мен ,ту детето.А той като тръгнеше към кучето и то умираше от радост.Скачаше ,скимтеше..Умни животни са.А и определено kapulety  е права,че има къщи където и без животни е да вдигаш полите и да вървиш.... Peace

# 370
Мамета, моля ви се дайте линк към Фейсбук групата, че не що не мога да я намеря.

# 371
Chatte Noire дай си email-а аз ще те добавя Wink

# 372
Chatte Noire дай си email-а аз ще те добавя Wink

nindza@abv.bg  Hug Благодаря!

# 373

Можеш да провериш на пощата си Simple SmileАко не се е получило ще ми дадеш ФБ си Simple Smile

# 374

Можеш да провериш на пощата си Simple SmileАко не се е получило ще ми дадеш ФБ си Simple Smile

Готово вътре съм!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт