Отговори
# 480
Ще ви пиша на ЛС за този форум. Wink Благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 481
kapulety аз за това казах,че по-добре момиче в синя,отколкото момче в розова Wink Иначе за момченцата като по-големи такива цветове са лукс,ако можеш да намериш тениска или нещо такова в по-разчупен цвят Simple Smile

TDI в периода "искам " ли сте  Thinking труден период..Аз ви се възхищавам на мами ,които са се навили да си имат втори деца с малка разлика...аз не мога да се оправя призавам си.Сега синът ми толкова ми помага,просто не нзам какво щях да правя както трябва сам да лежа и нищо друго....Сервира ми да обядвам,прави ми сандвичи,помага ми да оправям леглата,мие чинии...добре ,че е момчето ми и семейството ми ,че сме загубени  Hug

# 482
Ехеееее mihova_rossa   твоя сладур го запазвам за дъщеря  ми Wink малко е по-голяма ,но то напоследък такава била модата  Joy Joy Joy  Супер е , че си имаш помощник !
Chatte Noire     я прати и на мен - да видим дали съм познала - хиихх ама колко сме любопитни всички  Peace

# 483
ох момичета аз днес направо не се понасям  #2gunfire постоянно се карам и ми се реве  Tired направо ще откача ама лошото е че ще побъркам и всички около мен  ooooh!
единственото което ме радва е че бебчо е толкова активен че чак се вижда  Joy Joy Joy

# 484
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI в периода "искам " ли сте  Thinking труден период..Аз ви се възхищавам на мами ,които са се навили да си имат втори деца с малка разлика...аз не мога да се оправя призавам си.Сега синът ми толкова ми помага,просто не нзам какво щях да правя както трябва сам да лежа и нищо друго....Сервира ми да обядвам,прави ми сандвичи,помага ми да оправям леглата,мие чинии...добре ,че е момчето ми и семейството ми ,че сме загубени  Hug

Да, направо на моменти не издържам, а после като му отговоря по-рязко и ми става съвестно, но той не спира...днес му казах, че повече тази думичка не искам да я чувам, а той ме гледа с недоумение   smile3515 smile3511 smile3518

За цветовете - аз за Борис толкова трудно съм намирала розова тениска, а така му отива  Heart Eyes
Иначе фераритата да не са сини  Party  не е задължително количката да е определен цвят, аз дори повечето дрехи на Борис ги взимам в оранжево, зелено - по-свежи цветове  Peace Първата ни количка беше зелена, втората шарена, стола ни за хранене също беше шарен.

Аз сега се замотах в този сайт, който galq90 пусна. Много са им изгодни нещата, а някои от тях ги имам и съм ги взимала от Тема или от Вис Виталис на не много по-високи цени, но все пак с по едно 4-5лв. отгоре, но са наистина качествени и сега съм в чуденка, защото моята схема да поръчам 1-2 да видя каква е материята няма да стане - всичко в този сайт е на различни производители  Rolling Eyes

# 485
Аз се пошегувах за цвета на количката, тя Кадровачето разбра  Wink Иначе и аз не робувам на тези цветови моди, Ванко го обличам в зелено, оранжево, сиво, червено, и разбира се, синьо.

# 486
Здравейте, момичета
малко късно , но и аз да се присъединя към вас Simple Smile
от Пловдив съм и съм бременна в 21 г.с. Уж за сега чакаме момче,
 но аз от самото начало имам такова предчувствие.  Laughing
Първа бременност ми е и всичко ми е супер интересно  Heart Eyes
Тия дни почнах да гледам колички. Не знаех, че е толкова сложно  Sunglasses
Хехехе

# 487
Lolin добре дошла   bouquet
То май за да избереш количка трябва на лекции да ходиш, после и изпит да положиш  Mr. Green Laughing  сложна процедура си е това.
Аз от както разбрах, че ще ми подарят количка  Party и спрях да ги гледам. Даже онзи ден от мерак ги карах да ми изкарат коша за новородено, другия кош. Бая майни изядох, че бяха забутани във възможно най-затънтеното място  Grinning ама ми е простено.

# 488
Привет Lolin
да , те първа ще видиш че ти трябва минимум висше образование Wink има такава темичка - ако ти се рови Simple Smile

# 489
 Simple Smile В началото на бременността почти бях сигурна коя ще е количката  Laughing ,
но след малко ровене в нета съвсем се обърках хехеххе такова разнообразие такова чудо.
Да видим какво ще стане до края на бременността .  Simple Smile
Леко бременеене на всички мами   bouquet

# 490
Лолин, добре дошла   bouquet и честити сини гащи   bouquet Hug
Вио, разбрах те разбира се  Grinning Hug Hug Hug
Аз ще лягам, пожелавам ви лека нощ, утре съм на разходка най-сетне, надявам се да се харесам на някоя снимка и ще кача във фейса да ми видите новата коса, пък и коремчето  Grinning Laughing

# 491
Добре дошла на новата мама   bouquet

Кадроваче приятна разходка утре Simple Smile Да си починеш, да си изкараш чудесно и да се заредиш с положителни мисли и емоции  Hug Много зарежда едно такова разнообразие Simple Smile

Лека нощ и от мен,дано Сънчо дойде по-бързо  Whistling

# 492
Добре дошла на моята съгражданка МАЙНА. Ха-ха.И аз така с количката, бях харесала, ама си смених мнението поне 5 пъти...

Вио, аз също ви разбрах закачката, не съм забравила, но исках да изкажа мнение заради кадровачката, да не се разтревожи пък за цвета. Simple Smile

Момичета, аз дълго убеждавах мъжа ми, да си купим ехограф вкъщи хаха, но той каза, че няма да го погледна него, ако имаме ехограф. Laughing И само не искам да знам колко струват... Laughing

И друго - утре се омъжвам, а като гледате 2 часа е вече и не мога да спя, гони ме много сериозно безсъние от седмици вече, а бебчо боиства на светлината от лаптопа, подмята ми корема, душичка мила и то не спи.

# 493
ААаа тия в ония форум прекалиха бе!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Клеопатра8, толкова съм щастлива, че утре ще се омъжваш!!! Ще чакаме и сватбени снимки  Hug

Добре долшло на новото мамче  Hug

Охх приготвям се за срещата днес! Много се вълнувам!

# 494
Chatte Noire хайде стискаме палци и после да разказваш Simple Smile
И не им обръщай внимание - нека си лаят   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт