Отговори
# 90
^Darka^ честито за момченцето   bouquet На въпросите - не ми отичат краката, ходя много често до wc, защото постоянно се наливам с вода. А преди не бях така. За коластрата не съм сигурна - преди около седмица видях някакво петно на сутиена, но само на едната чашка и не знам дали е това. След това не съм забелязала такива неща.

За жилищата - тегаво е положението, особено ако нямаш собствено жилище. Ние сме на квартира, нямаме баби и дядовци в София и сигурно ще ни е трудно по-натам с бебето. В крайна сметка да сме живи и здрави, останалото може да се нареди.

За 'Такъв е животът - Шейново' - и аз си поплаквам, като го гледам  Embarassed Mr. Green

# 91
^Darka^ , честито и от мен , да ви е живо и здравичко момченцето.
Да кажа и аз при мен как протичат нещата - не ми отичат краката , но до тоалетната ходя често , но може би това се дължи и на факта , че почти постоянно съм жадна и пия някакви течности . Коластра нямам , но не ми е ясно дали при всички жени се появява или само при някои .
Ние с мъжа ми си имаме етаж от къща , но зимата ще трябва да живеем в тях поради финансови причини , отоплението ще ни излезе доста соленичко , ако сме там , а пък и няма изолация и т.н. С две думи има какво да се оправя по етажа от тази гледна точка . Въпреки всичко съм поставила ултиматум , че компромис ще направя за тази зима . Оправи ли се времето догодина си събираме багажа и отделно . Мисля , че ще ми бъде много трудно през тези месеци , свекито е малко .. ъъ особена жена  Laughing Но да сме живи и здрави ,  пък другото ще го мислим

# 92
Здравейте, момичета  Grinning. Днес се включвам по-късничко. Не съм спала цяла нощ, нещо ми беше гадно не мога да се наместя, на където и да се обърна и ме заболяваше корема, горещо ми беше, после пък съседите почнаха луд скандал до 6,30 ч сутринта. Към 7 ч съм заспала, в 11ч станах и реших да изляза най-сетне. Отидох под предлог да търся апарат за кръвно, не намерих много се уморих, бях в рамките на квартала и съседния, но съм вървяла около 5 км, които за човек обездвижил се са си доста  Simple Smile пък и много беше горещо. Реших обаче да не се прибирам с празни ръце, така че купих на бебо едно боди с дълъг ръкав и едни ританки  Simple Smile Simple Smile
Дарка , честити сини гащи  Hug  bouquet. По въпросите ти при мен има само честото уриниране. Линията на кореме не е задължителна, аз се надявам да ми се размине, момичетата, които познавам с линия около 5 месец им се е появила, но не знам дали важи за всички  Simple Smile
Вилхелм тел, недей така, не се разстройвай, всичко ще се нареди и ще забравиш тези тревоги  Hug Hug Hug
Чарминг87 и аз имам стрии по бедрата и сгъвките на коленете, появиха ми се в началото на 4-ти месец и много се разстроих, още повече още не съм качвала кг и се чудя как така се появяват нови стрии  Rolling Eyes Shocked
Ние също сме в малко жилище, а живеем и с майка ми, при вас поне се очертава местене, а ние още изплащаме този апартаменти въобще няма възгледи за друг  Sad

# 93
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
mihova_rossa  не се ядосвай. По-добре помогни на жената  Laughing Кажи и, че за теб намирането на ново жилище също е вълнуващо, освен това искаш да помогнеш с каквото можеш, попитай я за бюджет и започни да си търсиш по интернет. Набележи си няколко апартамента и отидете заедно със свеки да ги видите, после седнете на по кафе, измисли й някакво малко подаръче да й благодариш за щедростта и си готова  Peace

На мен не ми отичат краката, нови стрии нямам, ходя до 00 през 10 мин. пия по 3-4-5 литра вода на ден  Embarassed  общо взето на това живея през деня, вечер си наваксвам с яденето, но сега в жегите не мога да ям  Rolling Eyes Линия на корема и аз нямам  Thinking  а преди с Борис имах, ай дано това да значи момиче  Praynig

Взех си болничния, че както ми прилошава хич не съм за работа сега, шефката се обади да ме пита кога ще се върна и т.н. но и обясних, че няма да е в следващите 30 дни  Mr. Green Борис тука за няколко дни така ми тренира нервите, че изобщо не успях да се ядосам на въпрос й  Mr. Green
Сега го изпратих при баба му до довечера и мисля да почета малко по руски  Party

Здравейте момичета! Днес съм в отвратително настроение, много ми е криво, а сякаш нищо не се е променило от обичайното. Вчера ужасно се изнервих, че не знам къде ще живеем и не мога да купувам нужните ми неща за бебето и се разтроих и още не ми е минало. Дори педиатър не мога да търся, не знам в кой квартал ще сме.

За педиатър има още много време, така че не се притеснявай. Купувай смело по-дребните неща - шишета, хавлии, ританки, бодита и т.н. където и да живеете ще имаш нужда от тях. Кошара и количка така или иначе няма смисъл да купуваш сега, декември ще има доста намаления. Аз сега се сетих и за Хиполенд, че правят -25% последния петък на ноември  Peace

# 94
  • София
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Може би е нещо хормонално или нещо се разболявам, тежко ми е и ми е замаяно, не само криво. Просто не знам сама ли да захвана да търся полека отсега апартамент, да почакам ММ да търсим заедно или при баба да сме. Баба е много зле със зрението, мисля ще си помагаме взаимно, но ММ е твърдо против да сме при нея. Мен тази неясност ме изнервя. За баба също се безпокоя, че сама зимата ще вземе да падне.
За стриите - на мен при къпане ми стават две големи червени петна на корема, а след къпане редувам три вида кремове - от ДМ купих 2 и един просто увлажняващ. Почнах и със скраб за тяло да се търкам по корема веднъж на 5-7 дена както съветват. Дано не станат много стрии, че никога досега съм нямала по корема! Само няколко леки като чертички по бедрата.

# 95
Отдавна не съм писала да споделя и аз качила съм 4 килограма аз не мога да се преценя но всички около мен казват че съм на корем а до края не знам почнаха да се подуват краката но си мислех че е от многото вода която пия поне 4 литра и естествено съм постоянно в тоалетната от няколко дни имам болки в тазовите кости когато ставам сутрин от страната на която спя това е ново.                  Дарка честито момченце много е хубаво че ти се е сбъднала мечтата!  Момичета къде ги гледате тези епизоди на "Такъв е живота" много ми се гледат?

# 96
http://www.youtube.com/watch?v=7q3XqYBzmf4

ето това е 1 епизод на поредицата Laughing

Стрии все още нямам-дано така да продължи с нищо не се мажа-то май си е до кожа-майка ми няма стрии-та от такава гл.т. дано и аз да нямам Sunglasses

# 97
Михова знам как се чувстваш, и ние до преди седмица търсихме и слава богу ваче намерихме, сега чакаме одобрение от банката за кредит  Cry Ако трябва и със свекърва ми да се занимавам ще има  #Cussing out #2gunfire, да са живи и здрави моите родители - удариха рамо с капарото. Иначе и ние бяхме в една стая и баткото ще е 1 клас догодина и си представям какво ти е   bouquet
Дарка честит мъж  stork-boy
Вилхелм тел  и аз бях със странни настроения и ми казаха че е от недостиг на вит. В12 в организма. Изписаха ми Неуробекс и сега ще видим дали ще има промяна.

# 98
Привет, приемате ли нови попълнения? Преди месец се опитах да се включа, но вероятно останах незабелязана..все пак вече сте се опознали Mr. Green
Аз съм на 26, втора бременост със  stork-boy от днес потвърдени за 3-ти път.

Говорите си за кг и линията на корема. Все още я нямам и се надявам да ме подмине, предния път ми се появи, но не помня кога. Качила съм 6 кг Embarassed, но старта ми е 39, така че предполагам за това са толкова много. От няколко дена и аз почнах да пишкам често, но го отдавам на това че в момента пия АБ и се наливам много с вода. Дано не се почва още от сега, защото с предната бременност ставах по 12-13 пъти на нощ и практически не спях.

# 99
Здравейте момичета Simple Smile
Аз се върнах от плаж и да ви видя до къде сте я докарали Simple Smile
И аз не знам къде ще живеем! В началото ми беше много криво и аз казах: Няма да живея с родители!
Вече не се давам на почти нищо да ме изнерви или да ме притеесни. Преди колкото повече четях за грижите около бебето, толкова повече се стресирах... В крайна сметка нали толкова ги искаме и ги създаваме, за да им се радваме! Останалото само ще си дойде..
Стрии имам въпреки че се мажа!
По останалите теми не мога да кажа нищо ....

# 100

Dusty_wind добре дошла при нас Wink и честити ти сини гащи Laughing!

# 101
Dusty_wind, явно си миньонче щом си  тежала 39 кг. Simple Smile Де и аз да бях така.  Аз стартирах бремеността  си към 57 -58 кг , а сега съм 74 кг и направо се ужасявам, но в името на бебчо ще остискам. После ще му мисля за отслабване. Ти в коя г.с си?

# 102
dusty_wind, добре дошла   bouquet, ами като не те отразяваме, ти си пиши пък така ще се упознаем  Laughing, честити ти сини гащи   bouquet Hug. А ако искаш да те сложат на първа страница, пиши на лично съобщение на Декемврийки 2013, на първа страничка ще ги видиш и ще те напишат момичетата  Simple Smile
Аз пък да ви се оплача, нещо хич не съм у ред  Laughing психически  Rolling Eyes, преди малко почти без причина се заядох с мъжо и му спретнах едно скандалче и после ревах ли ревах  smile3518, абе направо съм за лудницата, добре, че той много много не ме отрази  Embarassed Laughing

# 103
Спокойно с тези килограми...щом се родят бебоците  ще започнем с малко по-големи разходки - не стоене по барчета Wink и с малко упражнение . А и безсънието ще си каже думата . После  с воля всичко се постига ! Надявам се никой да не прави ограничения или диети сега - веднъж ни се е паднало / е може и 2-3 пъти Wink / да си хапваме каквото поискаме без да ни гледат с лошо око ! Ще слабеем после пак дружно !  Hug

# 104
  • София
Да ви кажа, че АГ каза, че засега момиченце се очертава! Hug Но все пак било още рано и да не бързаме да боядисваме стаята в розово  Laughing
Напротив Dusty Wind,  аз те помня по снимката на аватара ти! Това ти ли си в гръб? Първото хлапе момченце ли е?

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 21:31 от Вилхелм Тел

Общи условия

Активация на акаунт