Отговори
# 75
Аз също не качвам за сега, по принцип съм си пълничка и сега от няколко месеца лежа и направо се учудвам, ям повече плодове и зеленчуци, но доста често притичвам до хладилника. Честно казано ме е страх, че ще кача изведнъж много килограми  Simple Smile

# 76
clertania хаха това за Варна не го знаех ... Аз съм над Валенсия в едно градче Castellon de la plana
 и май тук ще раждам
kadrova4kata и аз ги имам тези притеснения. Не съм от най-слабите, но не качвам и ако изведнъж се подуя няма да е много приятно ....

# 77
Еми по принцип се качва в по напредналите месеци. Аз например с малкиа качих рязко в седмия месец но и другите месеци все по малко качвах, незнам.
Стилиана значи сме близко хехех на има няма 150км. Мисля че няма да имаш проблем да родиш в испания. По здравна каса са внимателни и тук всички раждат така. Ще се справим  Hug
Ох много ми се изка да ми кажат пола на беб4ето много съм нетърпелива. Вие знаете ли ве4е вси4ки какви ще са бебоците?
И един въпрос, някои беше писал 4е 4ете в темата Смешно ли е раждането, къде е тя? Нещо не мога да я намеря  newsm78

# 78
От както започнах 19-та седмица, определено започнах да усещам уголемяването на корема с много по-бързи темпове. Вече съм в 20-та+ и обиколката ми е с 1см по-широка от тази вчера, например...  Crazy Иначе от самото забременяване до сега съм качила общо 5 кила - от 62 на 67кг. Simple Smile 5 месеца, 5 кила, мисля че не е зле. Simple Smile

# 79
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Някои качва на гърди / като мен -само там са наляла 3 кг Wink))) скоро сутиени , като на бабите ще нося  Joy / , някои на дупета, други на кореми само- като сумалийчета Simple Smile Щом сте здрави и бебо е Ок -това да ви е последната грижа   bouquet

И аз така  bombs  дори обмислям да си ги снимам и да покажа после на доктора какво искам  Laughing  
Аз качвам на бедра и на бюст. Бюста след като спрях да кърмя и намаля драстично, обаче бедрата останаха  Confused  тъкмо ги разкарах с LPG и сега хайде пак...  Tired
До сега съм качила 3кг. имам апетит, определено, но ми се ядат само плодове и зеленчуци, млечни и хляб  Crazy  Открих и едно мюсли, което много ми допада и закусвам с него, че преди все препечен хяб, то препечен, ама пак хляб си е  Rolling Eyes
С Борис качих най-много в 6-ти месец  Peace Общо предния път бях качила 15кг. изписаха ме - 10. Другите 5 свалих от безсъние и с кърмене и после като се успокоиха нещата пак си ги върнах  Rolling Eyes и най-вече като спрях да кърмя... тогава най-много кг. качих  Tired

Ох, аз нещо не мога да заспя... днес спах следобед и сега съм  Shocked  

# 80
TDI аз абсолютно по същия на4ин качих с Криси 15кг и от болницата на третиа ден излязох /10кг.
Но този път е различно при мене, като 4е по малко ка4вам а корема ми е по голям  Shocked
Хаиде лека нощ и от нас  4е уте ще бягам сутринта рано да оставям малкиа на лятно у4илище и да ходя на работа ( нали тука нямаме баби и помощ и сме принудени да го оставяме на лятно училище и през ваканцията).

# 81
В гугъл най-лесно можеш да си намериш темичката Simple Smile ето я:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=
Значи ще се моля да успея да си контролирам храната, защото аз съм голям чревоугодник! Каквото стане, няма да насилваме нещата. Все пак не това е на първи план...
Айде лека от мен Wink  приятни съниша ви желая!

# 82
Здравейте момичета  Hug
 Искам да ви се похваля:Вчера бях на ФМ-всичко си е наред,бебчо върви с 10 дни по-голям,сърцето си е наред,мозъка,крака,ръчички-абе всичко....Но най-важното е,че ще си имаме момче  newsm44 newsm44
Мъжо като чу и се разплака  Crazy Crazy Толкова съм щастлива момичета  smile3521
Молих се на Господ да е момче и е чул молбата ми  Praynig Ето затова вярвам в Него  Hug Hug

Имам няколко въпроса към вас:
1.Отичат ли ви краката?
2.Уринирате ли често?
3.Тече ли ви коластра от гърдите?
Момичета кога се появяваше лентата на корема  newsm78

# 83
Здравейте!

^Darka^,
1.Отичат ли ви краката? - Ръцете и краката са ми оттекли постоянно.
2.Уринирате ли често? - Да.
3.Тече ли ви коластра от гърдите? - Не, аз тъкмо преди 20-ина дни спрях да кърмя.

За който се интересува от даряване на пъпната връв копирам част от и-мейл, получен от Валя Атанасова:

Здравейте г-жо ,
Във връзка с Вашите въпроси относно даряване на стволови клетки:
Раждането не е задължително да се извърши в София, но е задължително УМБАЛ "Александровска" (където се намира Националната публична донорна банка за стволови клетки) да има сключен договор за съвместна дейност със съответното лечебно заведение. Извън София, до момента имаме сключени договори с две болници във Варна и с една в Добрич.
Вашият втори въпрос е дали ще имате гаранция, че Вашето семейство при нужда ще може да се възползва от клетките.Всеки български гражданин има еднакви права при нужда да се ползва от съхранените единици кръв от пъпна връв, като не е необходимо преди това да е бил донор. С други думи, Вие нямате предимство пред другите.

# 84
  • София
Здравейте момичета! Днес съм в отвратително настроение, много ми е криво, а сякаш нищо не се е променило от обичайното. Вчера ужасно се изнервих, че не знам къде ще живеем и не мога да купувам нужните ми неща за бебето и се разтроих и още не ми е минало. Дори педиатър не мога да търся, не знам в кой квартал ще сме. И днес ми е ревливо и денят тръгна тотално накриво, а вечерта съм на АГ и дано този път се види пола. И на никой ПЪК няма да кажа. Яд ме е на всички.
Дарка, на мен ми е много гадно на краката, да, добре че колежката тази седмица я няма и мога да си ги качвам на нейния стол от време на време.
Коластра нямам Слава Богу.
Пишкам често, но сякаш не много по-често от преди, винаги съм била пиклива.
Благодаря ти за копирания е-мейл отговор. Аз още се чудя да се занимавам ли и с това. Защото ми стигат другите ядове, а тук поне ще има купища документи в повече.

# 85
Дон Бебон моето Аг ми каза ,че нормално за качване на кг е по 1 на месец Wink

Момичетата ,който не качват да се радват -щото аз съм +5 при тва на корема и гърдите ми се лепят-ама каквото това е ooooh! вече съм се примирила с тая тема за кг-до някъде и се успокоявам,че после ще си ги сваля с кърменето и безсънните нощи  Peace-братовчедка ми качи 25  и после свали 30-така ,че то си е до организъм.

^Darka^ краката ми се подуват от доста ходене -иначе за сега са ок,уринирането си ми е като преди,коластра не ми тече,а лентата на корема я имам от доста време и ми е чак до гърдите-като магистрала е Laughing

Това със стволовите клетки за друга държава ми се струва много по достоверно,но за бг е поредната врътка за скубане на пари и вдъхване на напразни надежди на хората,тук е тенденция всичко смислено да се опорочава и  вгорчава-далаверата е на 1 място-така ,че като гледам колко сме светлинни години назад -някак си несериозно ми звучат  подобни инициативи - Thinking това си е мое мнение Peace

Вилхелм Тел-тва с настроенията при тва -кофти настроенията и аз го имам-даже по някога не знам за какво да се разплача-а ме напира отвътре-и същевременно осъзнавам в каква ситуация съм изпаднала и направо мозъкът ми не го приема и проумява,може би приемаме всичко като "края на света",но наистина това със спадането на настроенията ми се струва най-гадното от бременността #2gunfireА и тъпото ежедневие направо ме  ужасява Sunglasses

# 86
  • София
От както започнах 19-та седмица, определено започнах да усещам уголемяването на корема с много по-бързи темпове. Вече съм в 20-та+ и обиколката ми е с 1см по-широка от тази вчера, например...  Crazy Иначе от самото забременяване до сега съм качила общо 5 кила - от 62 на 67кг. Simple Smile 5 месеца, 5 кила, мисля че не е зле. Simple Smile

ти си като мен Grinning и аз стартирах толкова и съм 67 сега .... По мои сметки до 12кг= имам право на още 7кг...дано ги заковем най -много толкова.
Да се оплача ,че имам розови стрии на бедрата най- горе ,към свивката на краката - там не се мазах по принцип .... Надявам се корема и гърдите ми да пощадят пък на бедрата и без това имах от пубертета... Иначе не са дълбоки ,само като черти

# 87
Вилхелм Тел не си сама в нервенето за живеене..И аз съм така.Даже вчера много се издрзних.Ние с имаме апартамент,но е много малък.Едвам тримата се събираме,какво остава бебе,кошари,колички и т.н.+батко първокласник,който вече има нужда от стая за ига ,за писане на домашни,а не да спи до мама...Когато съобщихме новината свекито пое ангажимент да търсим по-голям апартамент.Бях в началото на третия.Сега съм в началото на 6 месец-развитие няма.Времето лети.А окйто дава пари той поръчва музиката.Съобразяваме се,че искали да живеем близо до тях...въпреки,че на мене би ми било по-удобно до нашите,тъй като майка е ми помага,защото те наситина са много заети с работа и изобщо не им се сърдя за това.Обаче времето лети..ей сега е се извърти лятото и хопп ще дойде ноември.А това жилище иска ремонти,обикаляне за обзавеждане-а аз трябва да се пазя ,да полягвам повече...и с тоя тумбак след ще месец два???Аз сега едвам се нося..качила съм 2,5 кг и много ми тежи.Бебка е голяма едра,върви напред в седмиците,размеррите и всичко...просто пародия  ooooh!Ама какво да се прави.Майка ми все ми казва,че на всичк лесно се намирало.Абе какво му е лесното аз даже ням къде да си сложа кошарата.. #2gunfireЗнам,че някои и толкова нямат,но при положение,че имаш възможност и се моташ,защото имаше мнооого време по някои думи....

# 88
Аз днес приключих с изглеждането на всички епизоди от Такъв е животът Шейново. Хем съм ги гледала (ама преди години), еееее голям рев и сълзи беше. Обаче пък бяха от щастие. Simple Smile

# 89
_matilda_ и аз ги гледам имам още малко -но наистина са съпроводени от приятни емоции и сълзи

Общи условия

Активация на акаунт