Отговори
# 180
Получих си резултата от амниоцентезата - БЕБКА Е ЗДРАВА! Няма Даун, няма и други хромозомни аномалии! И няма по - щастлива от мен, разбира се  newsm44

# 181
Браво Vio !!!! Най-хубавата новина Simple Smile Много много се радвам  Wink

# 182
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Получих си резултата от амниоцентезата - БЕБКА Е ЗДРАВА! Няма Даун, няма и други хромозомни аномалии! И няма по - щастлива от мен, разбира се  newsm44

Браво Вио, това е страхотна новина  Hug  Аз честно казано не съм е и съмнявала, при наличие на здраво дететнце, ще имаш още едно такова  Hug

# 183
Вио, видя ли, знаех си, че всичко е наред, много се радвам  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 184
bravo Vio mnogo se radvam che vsichko e nared  Hug

# 185
VIO чудесни новини Simple Smileкамък ти е паднал от сърцето  Hug

# 186
Вио, честито за страхотната новина. Много се радвам за теб и бебчето. Сега вече и ти можеш да се успокоиш.  Hug

# 187
Вио браво че всичко ви е наред. Сега можеш да си отдъхнеш и спокойно да си бременееш Simple Smile

На мен в последните три години изследванията за хепатит и така нататък са ми ги правили 3 пъти с всяка бременност наново. По принцип се водят валидни 6 месеца и така като ги направят в 3 месец те изкарват до края на бременността ама ако са минали повече от 6 месеца от изследването се прави пак преди раждането по принцип. ТДИ тоя твоя доктор бая е просрочил срока на изследването с тея 3 години.

# 188
Вио,браво...мн се рдвам!Как само те притесниха...че и допълнителни неразположения изтърпя!Абе важното е,че бека е здраво бебе...

Цитат
ivka-bivka87 ти нали си ходиш при Хубчев, важното е да има кой да те следи по ЗК и да можеш после да си ползваш преференциите.  Peace
Много си преди мен ти, иначе да му кажем да ни резне в един ден и да ни сложат в една стая да си охкаме двете Mr. Green

Ей,ама как ме развесели с това предложение!
Аз за това да има просто кой да ми следи Жк и изследванията,а инъче Хубчев...за всички др.въпроси.

# 189
Да се похваля след две момчета ще си имаме момиченце, много, много съм щастлива!

# 190
Вио, много се радвам за теб и бебка - ето, виждаш ли, накрая всичко се нарежда!  Hug

sveti8, честитоооо!   bouquet Това е страхотно - девойката ще си има двама по-големи братя, които да я пазят!  Mr. Green

Аз да споделя, че в последно време много ме сърбят гърдите и корема. Вчера направо ми се искаше да се издера цялата. Помага мазането с кремче, но ще трябва да се въздържам...  Embarassed Flutter

# 191
  • София
Vio, Слава Богу  Heart Eyes Много се радвам, че всичко е ОК и вече си спокойна! Дано до края на бременността да си спокойничка и щастлива!
Свети 8! Браво на вас! Честити  stork-girl
Матилда, така само не ми се работи, не е истина! И също ми е гадно на краката като на Смахнатабг като съм на работа! И аз съм решила - стискам още 2 месеца и стига толкоз вече! Дано АГ се съгласи с мен само!

# 192
  • София

Браво, все хубави новини да се чуват Simple Smile

# 193
Вио,  newsm44 много се радвам, че имаш такива хубави новини  Hug Честито!

# 194
Много, много ви благодаря! Правите радостта ми още по - голяма  Hug Hug Hug
На момичетата, които работят - момичета, работата няма да свърши, ако можете взимайте си болнични и си стойте по къщите. Аз като бях бремена с Ванко работих докато не ми издадоха 45 - дневния и какво? Златен медал не ми дадоха, няма и да ми дадат. Сега има около 2 месеца, в които трябва да се върна на работа преди следващия 45 - дневен болничен и мисля да говоря с лекаря си да го пропуснем този момент  Peace Хич не ми се връща на работа, ама хич. Двете години вкъщи ми се видяха малко, честна дума.

Общи условия

Активация на акаунт