Отговори
# 495
  • София
Здравейте, преди да ви изчета искам да ви попитам нещо, че доста се изплаших, а аг не си вдига телефона. Тази сутрин си ставам от леглото и изведнъж рязко и силно ме пронизва болка в корема. Продължи към 3 мин, после отслабна, но още ме наболява. Седнах веднага, то и не можеше да се ходи. Прочетох че Брандън-Хигс не трябва да са болезнени, а тази дори не беше стягане, беше си болка като при рязане или и аз не знам. Много съм се изплашила  Praynig Пих ношпа веднага. Но сега не знам опасно ли е и най-вече да не се повтори с тази сила. ММ не е тук, замина в провинцията, но вчера беше и правихме секс. Още тогава не ми беше баш комфортно, но го оставих, че милия и без това е на сухо повечето време. Нямаме забрана за секс, а и той е внимателен. Ох, направо не знам какво да предприема. Ще полежа повече днес и без това е събота. Но имам купища домакинство, което ме чака само мен. Споделете опит, моля ви!

# 496
 Hug Мисля, че вече може да честитим на Клеопатра8 Simple Smile за бракуването.
Бъдете щастливи цял живот!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Много семейно щастие и винаги с усмивки  Simple Smile

# 497
Здравейте, преди да ви изчета искам да ви попитам нещо, че доста се изплаших, а аг не си вдига телефона. Тази сутрин си ставам от леглото и изведнъж рязко и силно ме пронизва болка в корема. Продължи към 3 мин, после отслабна, но още ме наболява. Седнах веднага, то и не можеше да се ходи. Прочетох че Брандън-Хигс не трябва да са болезнени, а тази дори не беше стягане, беше си болка като при рязане или и аз не знам. Много съм се изплашила  Praynig Пих ношпа веднага. Но сега не знам опасно ли е и най-вече да не се повтори с тази сила. ММ не е тук, замина в провинцията, но вчера беше и правихме секс. Още тогава не ми беше баш комфортно, но го оставих, че милия и без това е на сухо повечето време. Нямаме забрана за секс, а и той е внимателен. Ох, направо не знам какво да предприема. Ще полежа повече днес и без това е събота. Но имам купища домакинство, което ме чака само мен. Споделете опит, моля ви!

Не знам дали е опасно, но според мен не се тревожи много щом нямаш кървене. Но за да си по-спокойна по-добре се обади на някой лекар или 112 поне да ти кажат какво да правиш.
Стискам палци всичко да е наред!!!  Praynig  Praynig  Praynig

# 498
Вилхелм Тел пази леглото поне докато АГ-то ти вдигне тел или се обади на 112,както каза Лолин.Няма къде да избяга домакинската работа,тя все нас ще си ни чака отсега,по-важно е д а се пазиш,дето се вика -няма да ти идват сватове.Дано всичко да е наред,стискам палци Praynig

# 499
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вилхелм Тел и на мен ми се е случвало, пия 1 магнерот и 1 но-шпа и си лежа. Мисля, че е от мускулните връзки, но не съм специалист. Ако искаш отиди да те прегледат в някоя клиника, където има дежурен и дано всичко да е наред  Hug

На 112 ще ти изпратят бърза помощ, ако искаш звънни им, те би трябвало да имат портативен ехограф, зависи от оборудването на линейката  Peace

Клеопатра   bouquet  това е един от най-хубавите дни за едно семейство! Бъдете здрави, влюбени и много щастливи   bouquet

Ох на мен днес нещо не ми е добре пак... сутринта пак ми се гадеше, сега както си седя и ми се завива свят  Confused

# 500
  • София
Момичета, ужасно ви благодаря за отговорите! Моето АГ вдигна, днес е дежурен и каза веднаха да ида за преглед. Тръгвам. Сигурно е фалшива тревога, но как само се изплаших като прочетох, че Брандън Хигс са без болка, а тази си беше контракция от класа по мое мнение.
Клеопатра, чета че нещо важно и много хубаво ти се случило! Май брак! ЧЕСТИТО и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 501
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, ужасно ви благодаря за отговорите! Моето АГ вдигна, днес е дежурен и каза веднаха да ида за преглед. Тръгвам. Сигурно е фалшива тревога, но как само се изплаших като прочетох, че Брандън Хигс са без болка, а тази си беше контракция от класа по мое мнение.
Клеопатра, чета че нещо важно и много хубаво ти се случило! Май брак! ЧЕСТИТО и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

Мини после да кажеш как е минало.

Аз по-късно ще ходя на свиждане на свеки, а тя лежи в същата болница, в която ходя на прегледи и мисля да си купя спокойствие за едни 30лв., заради вчерашното вдигане на Борис  Rolling Eyes

# 502
Здравейте,мами:)
От няколко дни не сам ви чела,тия заби ме побъркаха повече от седмица и тоя парацетамол не действа .Отидох на зъболекар предписа ми антибиотик с уверението ,че е подходящ за бременни и пак парацетамол 3x1 не сам спала цяла нощ будна накрая седнала заспивах понеже в легнало положение ме боли повече.Днес е поносима болката (не сам пила все още нищо).Това зъбите било страшна работа може да докарат човек до лудост.
Относно килограмите сам някъде 7 или 7.500 отгоре и си мисля че са доста,гледам повече плодове но все сандвичи са ми в главата  Simple Smile,а това ме притеснява понеже ми казаха  колкото по малко наддадеш по лесно ще е раждането,не знам дали е вярно  newsm78 .За обиколката сега си я измерих 98 см(след доста течности,закуска след закуска  Simple Smile )Доста ми е голямо коремчето  щом ми е трудно да си закопчавам сандалите Simple Smile
Сега се връщам да ви чета ,че доста сте изписали тия дни Simple Smile
Много усмивки    bouquet

# 503
Здравейте , момичета. Първо ЧЕСТИТО за сватбата на Клеопатра и добре дошли на всички нови мами.
Велхелм Тел , надявам се всичко да е наред , пиши след като се прибереш , но мисля  , че няма повод за притеснения, фалшива тревога   bouquet
Аз да се оплача - преди няколко дни ми излезе някаква пъпка под окото почти , ама една такава огромна подутина и много червена , явно е възпалена.Но няма връхче и не мога да я изстискам. Предпложих , че след ден два ще набере и ще я изстискам .Не се притесних , защото като цяло имам проблемна кожа и често ми излизат пъпки , но нищо не става . Продължава да си седи там , без връхче , без болка , без нищо . Просто я има .Мазах се с разни кремчета , една позната каза да наложа листо от Дебела мара - и това го правих и пак нищо - Днес ходих до аптеката и жената ми даде някакво мехлемче , но ме посъветва да ходя на лекар при първа възможност щом толкова време ми седи пъпката . Много съм изнервена , всеки път като се погледна в огледалото и ми иде окото да си извадя от ужас . Препоръчайте някакъв мехлем или някоя ако си е патила от такава пъпка да каже как се е справила с нея .
Хубав ден  baby_neutral

# 504
Пфууу най-накрая прочетох и последния коментар...
Здравейте!
Много ме притеснявате все по-бързо започвате да изписвате темите... Вчера не можах да чета защото цял ден издирвах квартира и за днес ми се бяха насъбрали около 10 странички!
За тази жена бременна в 8 месец да кажа, че и аз съм чувала такива случаи!
Добре дошли на новите и честито на тези разбрали пола!
И най-вече специални поздравления за булката! Сигурна съм че ще е най-красивата! Другия месец и аз ще ходя на сватба, но не моята а на сестра ми Simple Smile На всичкото отгоре съм организатор...
Нямам търпение да се прибера в Бг... след 18 дена летя най-накрая! Ще умра от скука тук! Няма с кой да изляза едно кафе да пия, а приятеля ми е шофьор и поне 3 дена в седмицата го няма...
Да кажа за количката LUPO - и аз много я харесах! Като се прибера в Бг ще я търся по магазините.
Вилхелм Тел - чакам и аз да кажеш какво става!
Толкова много информация ... забравих имаше ли още нещо Simple Smile Нищо после пак ще се включа ако трябва
Айде засега от мен :*

# 505
  • София
Ама верно пишете много бързо Simple Smile

Честито на разбралите пола и  Добре дошли на новите мами! Убедена съм,че Клеопатра е невероятна булка Simple Smile

Аз със спането съм ок вече-тая дъъълга възглавница върши чудеса  newsm44

kadrova4e,дано разходката да е повече от приятна,че ти си имаш нужда от това Wink
 В тея жегички съм с ниско кръвно,а ако ви кажа колко ми се яде сладко в последно време,чак не мога да повярвам,ама гледам да не прекалявам. И момента с месиото отмина,ама портокали никога не ми се е ядяло толкова през живота.

Вилхем тел,надявам се да е било фалшива тревога  Hug
Относно цветовете-и аз не съм голям фен на това масово синьо за момченцата,ама се надявам да не е все пак толкова критично положението,все ще се намери нещо различно. Харесала съм си уникални чаршафчета с едни меченца,ама още не съм се престрашикла да купя каквото и да било хихихи

хубав ден от мен и много  Hug за всички и се пазете

# 506
 Здравейте  bouquet
 Ние бяхме десетина дена на моренце, а вие толкова много сте дръпнали с темата че няма изчитане.
 Аз вчера бях на феталната морфология в ІІ триместър и с облекчение разбрах че всичко е ОК.Бебка отговаря на седмиците си, мърдаше през цялото време и не пожела да й направим снимка на физиономийката защото през цялото време си слагаше ту едната ръка пред лицето ту другата.
 Вилхелм Тел Надявам се всичко да е наред.
 Добре дошли на  новите момичета и честито на разбралите пола.
 На нас ни потвърдиха със сигурност девойка.

# 507
 Hug Hug Hug Ооо, колко е хубаво, че се запознах със софийските Декемврийчета! Тази среща наистина ми дойде много ободряващо! Страхотни сте момичета! Снимките ги качих вече във Фейса. Wink
Хайде пак да си направим среща, че нямам търпение вече отново да Ви видя!  Hug

# 508
Здравейте, момичета, завърнах се от разходката та даже и поспах след това  Grinning. Много хубаво си изкарахме. Не стояхме много 3 часа, но ми беше достатъчно, природа, чист въздух и си топих краката в реката Simple Smile. Бяхме сами доста време, но като почнаха да идват орди тинейджъри и да скачат от скалите с риск за живота си, аз реших, че е време да тръгваме. После ходихме на самия манастир -Капиновски манастир и там беше много хубаво, запалихме и свещички разбира се  Grinning.  Качила съм снимка във фейса, който искам да ме види Simple Smile
И да кажа, че бебка пак ритка, цяла нощ и по пътя също Simple Smile, вече съм по-спокойна Grinning
Сега ще ви чета Simple Smile

# 509
Клеопатра, много семейно щастие ви желая, да пишеш после как е минало  Grinning
Вилхелм тел, аз имам такива болки още от началото на бременността, но ти щом не си имала е хубаво да отидеш на лекар, моят като му кажа и казва да си пия магнерота и но-шпато и това е. Пиш как е минал прегледа
Мамина, дано скоро ти се оправи проблема със зъбите, стискам палци  Hug Hug
Съншайн, много гадно с тази пъпка, дано се оправи. Моята майка използва при такива кожни проблеми Чаевец, но мисля, че не се продава по аптеките, ние го купуваме то личната на мама, май е с дистрибутори, за друго не се сещам, може би крем здраве, той има цинк, който действа противовъзпалително.
Мименцето, честита ти мома   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт