Отговори
# 585
  • Елин Пелин/Бургас
Рали честити розови гащи!!! stork-girl
kokona20 ако момченца искаш ти ги желая от все сърце!Аз исках мома, и мома ще имаме!Моя човек толкова много искаше близнаци, ама и с едно ще се задоволи сигурна съм!

# 586
  • UK
Рали честити розови гащи!!! stork-girl
kokona20 ако момченца искаш ти ги желая от все сърце!Аз исках мома, и мома ще имаме!Моя човек толкова много искаше близнаци, ама и с едно ще се задоволи сигурна съм!
Ами не и аз ги искам цветни гащи:mrgreen: но док каза, че според него са момчета, ама каквито такива, важното е, да са ми живи и здрави  Hug

# 587
  • Елин Пелин/Бургас
еее то разбира се, че всякакви ще ги обичаш, ама а дано са цветни(на мъжо мечтата!!!), та да е максимална радостта в  къщи!!! smile3521  babyuu passifier

# 588
  • UK
еее то разбира се, че всякакви ще ги обичаш, ама а дано са цветни(на мъжо мечтата!!!), та да е максимална радостта в  къщи!!! smile3521  babyuu passifier

Hug
Надявам се утре да стане поне на 99% сигурно  Crazy

# 589
Момичета, благодаря за съветите, това с пръстена го пробвах още онзи ден, но не помогна. Не съм сигурна, че е ечемик, защото не е пъпка, а само подуто, преди съм имала много пъти, но сякаш минаваше по-бързо. Гледах изображения в интернет на ечемик и не е същото, но не се знае де. Вчера беше по-подуто, днес е по-добре. Мислех си, че може да ме е ухапало насекомо, по цяла нощ се боря с комари и понякога само очите ми са отвити и може там да ме е ухапало, но не знам дали нямаше по-бързо да мине  Sad. Май ще пробвам с компресите, пък дано помогнат. Ако не в края на седмицата пак на лекар, направо ми писна, то няма седмица без лекар, тази вече ходих на ушен, направо ми се реве вече от проблеми и ходене по лекари  Rolling Eyes Cry
кокона20, стискам палци да нашарите децата, ако не пак предполагам няма да е фатално, да са живи и здрави пък каквото стане   bouquet Hug

# 590
  • Елин Пелин/Бургас
kadrova4kata
в един белтък настържи ако имаш домашен, а ако нямаш бебешки сапун.Остави го да попие и го направи на топче и го разстели на мястото

# 591
Кали, мерси, сега нямам и бебешки, но ако не мине от горещите компреси ще купя  Grinning, между другото направих един горещ компрес и веднага ми олекна малко, болката изчезна  Grinning

# 592
  • Елин Пелин/Бургас
дано да мине, а това е универсална панацея за всякакви циреи, пъпки и дерматити - ако някога имаш нужда

# 593
Благодаря, ами аз често имам кожни проблеми, така че със сигурност ще влезе в употреба  Hug

# 594
kadrova4kata най -добре отиди на очен -областта до окото  е в тяхната компетенция
иначе за ечемик на мен ми помага на ММ слюнката Grinning-как само прозвуча,но ми бяха казали с  чужда слюнка се маже зачервеното  и ми минава веднага Wink
Честито на узналите пола на бебоците! Hug

# 595
Мери_Бери, знам, че е за очен, но нали това казвам, че ми писна от лекари вече, тая седмица бях на ушен за друг проблем, а за очен ми трябва направление, т.е пак при личния първо, аз всяка седмица вече ходя за нещо и при него  Sad Sad, ще изчакам дали няма да мине от тея бабини илачи и тогава, друг път ми е минавало само, много лекарства ми станаха вече, горкото ми бебче, а това за слюнката може и да пробвам, мъжо като се прибере от работа  Grinning

# 596
и АГ-то може да ти даде направление за очен-даже ако имаш диоптър поне аз имам- в 8 месец ще ме праща за становище за нормално раждане-виж не се притеснява и Sunglasses колкото е нужно толкова ще ходиш  Hug-нали затова през съзнателния си трудов стаж си плащаме осигуровките,а и да ти кажа и на  твоя мъж му отклоняват пари за фонд  майчинство Laughing и за осигуровки.
 Направо отивай- друго си е лекар да погледне-ако трябва иди в бърза помощ там трябва да имат очен да те види!Ако си получила някаква алергия или възпаление подкожно трябва незабавно да се действа!
Тва за слюнката е при зачервяване и подуване на клепачите-когато е в начален стадии на образуване на ечемик Rolling Eyes-иначе при мен действа Party!

А иначе и комарите здраво хапят -тея гадини мръсни-може и комар да те е квъцнал-на ММ 2 седмици му беше зачервено от ухапване на комар и се мажеше с ракия и му спадна!Много е кофти ,че не мога да си пусна в къщи Райд против комарите-пише ,че  е вредно за бременни и бебета,трябва да съм постоянно нащрек-даже като пусна микровълновата (вече почти не я и ползвам)и бягам в др стая ,че е мн вредно за бебоците.

# 597
Здравейтеее ..
Аз днес ходих при АГ-то ,обаче не ме гледа на ехограф  Cry
Дадох кръв и урина , че трябва да се изследват антителата и не знам си какво друго ..
Вече чакам с нетърпение 19ти , за ФМ ..Много искам да знам бебето какво е и ММ и той..
Ноо ще почакаме.
kadrova4kata , аз си взех цинкова паста от аптеката , препоръчаха ми я познати и не е скъпа . Ако искаш вземи и ти една ама внимавай покрай окото.
Ако искаш снимай пъпката и ми я прати на ЛС , да видим дали е същата като мойта , или аз мога да снимам мойта .. Писна ми вече от нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 598
  • UK
Здравейтеее ..
Аз днес ходих при АГ-то ,обаче не ме гледа на ехограф  Cry
Дадох кръв и урина , че трябва да се изследват антителата и не знам си какво друго ..
Вече чакам с нетърпение 19ти , за ФМ ..Много искам да знам бебето какво е и ММ и той..
Ноо ще почакаме.
kadrova4kata , аз си взех цинкова паста от аптеката , препоръчаха ми я познати и не е скъпа . Ако искаш вземи и ти една ама внимавай покрай окото.
Ако искаш снимай пъпката и ми я прати на ЛС , да видим дали е същата като мойта , или аз мога да снимам мойта .. Писна ми вече от нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ох и мен утре точно това ме чака, ама ми е обещал и да каже за пола, тъй чееее няма измъкване hahaha

# 599
Завиждам ти .. няма такова чакане зарежи  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт