Отговори
# 660
Коконче, спокич  Hug

Вилхем Тел, аз книжка за самото протичане на бременноста имам, подариха ми като ходих да давам кръв за БХС във АГ "Майчин дом", гр. София, но ми трябва литература за после, т.е. за след раждането, отглеждането и т.н.

А, ужас направо аман от простаци, направо да хванеш и да ги изтрепеш такива изроди #2gunfire
Уж щели да се съобразяват с бременните, никой не те поглежда, особенно като застана по опашка никой не ми отстъпва реда си.

# 661
  • София
Аз и не очаквам и не изисквам да ми отстъпват, но тогава ми стана лошо и той мисля видя това много ясно, но той си беше някакъв антипатичен тип. Ето едно линкче, за тези които знаят руски, това е една подобна история на 10 реда, но завършва жестоко! Аз страшно се изкефих! Пък и да не знаете добре руски се разбира  Laughing
https://plus.google.com/115680384326936249146/posts/8zP5teBXXfc
Някоя от вас ходила ли е на Белчин баня на хотелче? Да ми каже как е било  Wink Сравнително близо е до София и ми звучи подлъгващо!

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 16:32 от Вилхелм Тел

# 662
Вилхем Тел, за сега не държа да ми се отстъпва място в превозно средство, защото още мога да деяна с това коремче, но като видя, че се освобождава си сядам. Така се получи и днес в трамвая.
Охх още ме боли гърба, леле тая яко ме е изджаскала  Twisted Evil

Ама да така е, не мога да разбера хем те вижда, че си бременна, хем вижда, че нещо ти става зле и пак се прави на тарикат еййй какви мумии какво чудо!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 663
Ох, момичета благодаря ви  bouquet ако знаете как ме наплашиха в старата ми отчетна, текнаха ми сълзите...6 години ги чакам тези слънчица Rolling Eyes
Дисни Ами то аз съм с Базед /ниското ТСХ го потвърждава/ и от табличката, която си ми дала си го пише :hug
: високи ст-сти :Възпаление на щитовидната жлеза (базедова болест).
Благодаря ти много  bouquet

Ами представи си комбинацията от базед, и многоплодна бременност как може да ти побърка резултатите. Помня че и моите бяха доста по-високи, но док. каза че е нормално за бременните, така че споко, но все пак може да се консултираш с док. за успокоение. Все пак ние не сме кой знае колко компетентни.  smile3506

# 664
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
kokona20 при моята АГ няма нужда да си записвам час, за да си покажа резултатите. Веднага щом ги взема отивам и се вмъквам между часовете само да й ги покажа и ако има нещо да ми изписва или т.н.  Защо не отидеш с резултата да й го покажеш, да видиш какво ще ти каже.
За глюкозата съм чувала, че ако предната вечер си хапвала нещо сладко пак влияе, нищо че се дава на гладно сутрин.
За хемоглобина - нормално е при бременност да падне, но според мен твоя не е много нисък.  Peace

Скоро ще имаме нова тема Simple Smile

За секциата "на пазар" изпращайте линкове към магазини на Декемврийки 2013  Peace

# 665
Здравейте мамчета   bouquet
Аз сам пред дилема дали утре сутринта да отида на зъболекар и да ми излекува този зъб които ме мъчи или да пия няколко дни антибиотик които ми предписаха ?Лечението ще е поне месец с около три посещения ,вадене на нерв ,упойки всеки път  newsm78 днес бях при доки и той ми каза прави-го бебчето ти вече си прави всичко на "негова сметка"както се изрази той ,смисъл не му пречи,а мен много ме е страх по принцип ....сега още повече  .Пуснах си втори път урина плюс в БГ трети каза всичко ми е в норми ама защо пак урина не знам и аз.Вие мамчета какво ще ме посъветвате?Каза ми за следващата ФМ октомври ,тогава щели да ми кажат и пола ,има толкова много време...Аз нищо не сам купувала сестра ми ще ми даде всичко необходимо ,а маиками вече му е накупила дрешки и какво ли още не.
Тази книга  която обсаждате не я знам,бях писала тези които аз чета едната е бременността по седмици обяснява ясно промените на майката и на бебето с илюстрации,а другата е училище за млади родители където е описано и детето до една годинка има и DVD масажчета и как се капи бебчето .

# 666
Мамина, моята майка е зъболекар по професия, направо ти казвам ходи на зъболекар, че по-лошо за бебето! Има си специални упойки за бременни, които не са вредни за плода, както и антибиотици, които се понасят и от бебето. Въобще не се бави, че по-лошо!

# 667
  • UK

TDI Hug да и при моят док е така, просто ще пусна и стерилната урина и с тях резултати право при док (че днес бая се изложих с тях ooooh! то беше един голям зорррр)
Дисни Hug Hug Hug да и аз това си мисля, че хормоните ми направо са полудели с тези близнаци, важното е те да са добре Praynig а аз, все ще се оправ,я някакси Crazy
Много ви благодаря на всички, страхотни сте   bouquet

# 668
И аз смятам, че е по-добре да се ходи, аз ходих още в началото на бременността и зъболекарката даже ми се чудеше защо съм чакала да вляза в 3-ти месец

# 669
  • UK
Да от моята зъболекарка и аз знам, че има упойки подходящи и за бременни, ама по-добре да не ни се налагат такива посещения Crazy
И аз като котенцето Hug искам книжка за по-натам, т.с след раждането за отглеждането на бебетата, за кърмене, хранене и ала-бала Crazy

# 670
  • София
Здравейте, не знам какво да си мисля по отношение на морето тази година. Това е едно от нещата, които чакам цяла година, но май ще ми се размине. Като излезна на слънце с моето ниско кръвно, няма път, в който да не съм съжалила. Ноооо на 20ти имам концерт във Варна и мисля поне да се "топна" пък ако ще и да е по залез, та да не ме пече...  Peace

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 19:30 от 7no6ti

# 671
  • София
Аз мисля, че преди 10 сутрин и след 18 вечер е идеалното време за плаж за бременни, но нека кажат момичетата от морските градове!

# 672
  • UK
Аз мисля, че преди 10 сутрин и след 18 вечер е идеалното време за плаж за бременни, но нека кажат момичетата от морските градове!

Вечер след 17.00 няма проблем, ама с топването във водата newsm78 аз не бих рискувала. Топвам си аз, ама само до коленцата hahaha

# 673
Chatte Noire   мисля ,че упойката ще е нормална не специално за бременни щом зъболекаря иска писмено позволение от следящия ми лекар и той каза на моя отговорност смисъл ако имам алергии (досега не сам имала),а за бебчето ми каза да сам спокойна в шести месец не му пречело не достигало до него.Попитах го около десетина пати и пак ми е едно такова  newsm78
kadrova4kata на мен ми казаха ,че не е хубаво в първия и третия триместър ходене при зъболекар

# 674
  • Пловдив
Аз се потопих цялата във водата. Но беше само наистина киснене и то за 1-2 минутки. Но трябва много бавно да се климатизираш към водата, за да не стане рязка температурата за коремчето.

Общи условия

Активация на акаунт