Кралски работи и клюки - 5

• 26 134
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Забелязахте ли, че одеалцето е същото с което е изписан и Уил?
И аз това щях да питам.
Страхотно е!
А новото семейство е просто....  Heart Eyes прелест!

# 436
  • Пловдив
А защо й е толкова голям корема Thinking сякаш още не е раждала.. Mr. Green Нормално ли е? Blush Blush
Нямаш деца явно Simple Smile

# 437
А защо й е толкова голям корема Thinking сякаш още не е раждала.. Mr. Green Нормално ли е? Blush Blush
Естествено, че е нормално.
Не си раждала, нали?
Забелязах, че Кейт нямаше и помен от абокат или пукнати вени

# 438
Трябва ли да сме раждали, че да следим темата?  Grinning

# 439
  • София
Моят корем спадна почти мигновено, но...на други места не бях толкоз слабичка  Mr. Green + черните кръгове под очите, алергичните белези от лейкопластите и т.н.

# 440
  • София
Ей това е да си майка на принц, дрехите в стил, фризьор, грим и само бебето - без багажа. Има кой да се погрижи за всичко.
На мен дрехите не ми беше уцелил мъжа, връчиха ми вързопа с бебето и една камара багаж и кой от къде е.
Отсега дебна принцове, да спестя това на щерките, лошото е че те са кът, принцеси повечко има, ама аз пък син си нямам.

И аз търся снаха-принцеса. Какво му е, излиза за 2мин снимки, фризьори, гледачи, дойки, помагачи и т.н.  Peace Живот-мечта  Crazy

# 441
Не съм раждала Mr. Green За пръв път виждам такова коремче след раждане, явно още не е спаднало Peace

# 442
Забелязахте ли, че одеалцето е същото с което е изписан и Уил?
Наистина ли  newsm78
Не съм сигурна, че е същото  Rolling Eyes

# 443
Прелестни! Да са живи и здрави !
Имаше ли излъчване от Кенсингтън?
Тук дават пряко - http://www.livestation.com/reuters?source=redirect

# 444
И на мен ми направи впечатление корема и. Явно си е до структура.

# 445
  • Sofia
Освен грима и дрехите роклята е специално изработена за нея от Jenny Packham. Потърсих информация, защото си личи перфектната кройка и материя, въпреки семплия на пръв поглед вид. Ето тук намерих повече:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2375230/Kate-Middleton … nce-baby-boy.html

# 446
# 447
  • София
Като гледам снимките от изписването на Уилям и изписването днес, все едно гледам едно и също бебе  Heart Eyes

# 448
Ехеее, принцът се качи на колата, сам си я шофира, без охрана в колата... Laughing

# 449
Като гледам снимките от изписването на Уилям и изписването днес, все едно гледам едно и също бебе  Heart Eyes
Нали...  Laughing Дано като порасне заприлича малко и на майка си.

Общи условия

Активация на акаунт