Кралски работи и клюки - 5

• 26 200
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
...но когато поотрастнат тогава вече сигурно си отдъхват, че не е тяхна отговорността - поне в днешни времена където монархията е само показност с много задължения без управленчески насоки.

Все едно е голяма тежест да водиш такъв живот. Всичко ти е поднесено на тепсия. Трябва само да научиш как да се държиш, да изглеждаш добре, за което имаш съветници. За всичко се грижат други хора- държание, дрехи, коса, грим....Всичко се учи и така  Peace Иначе официални визити, коктейли, спокоен живот. Те защо живеят по 90-100г. Няма стрес, няма натоварено ежедневие и т.н.

# 526
Много спокоен живот, на всяка крачка те следят стотици хора и те снимат от всички страни  Wink

# 527
# 528
По тази логика на Хари му е по-добре. Живее си спокойния живот с всички екстри, само дето не го дебнат, толкова колкото Уилито. Сигурно се кефи, че няма да има публични ангажименти.

# 529
  • София
Много спокоен живот, на всяка крачка те следят стотици хора и те снимат от всички страни  Wink

Е, няма пълно щастие, но като се премерят "+" и "-", да те снимат не е болка за умиране, сравнение с живота, който водиш  Peace

# 530
тя баба ако не пусне кокала..кел файда Simple Smile

баба Бети е желязна, като нищо и праправнук ще дочака.

# 531
...но когато поотрастнат тогава вече сигурно си отдъхват, че не е тяхна отговорността - поне в днешни времена където монархията е само показност с много задължения без управленчески насоки.

Все едно е голяма тежест да водиш такъв живот. Всичко ти е поднесено на тепсия. Трябва само да научиш как да се държиш, да изглеждаш добре, за което имаш съветници. За всичко се грижат други хора- държание, дрехи, коса, грим....Всичко се учи и така  Peace Иначе официални визити, коктейли, спокоен живот. Те защо живеят по 90-100г. Няма стрес, няма натоварено ежедневие и т.н.
  Ти пък се изказа...Много е хубаво да не можеш до тоалетна да идеш без да питаш. Да не можеш нито един път в живота си да разпуснеш, без да ти лъсне снимката на първа страница и то не само в БГ...Това, ако не е стрес, здраве му кажи. И да ти казват цял живот какво да правиш. Нали си мислиш, че на Кейт сега не са и казали да излезе на токчета 20 часа след като е родила да си показва детето, дали и се иска според тебе наистина...

# 532
А, сега кажете нещо за точките

хайде, хайде нищо им няма на живота, видели те стрес  Crossing Arms
ще го преживее

# 533
  • София
....
   Ти пък се изказа...Много е хубаво да не можеш до тоалетна да идеш без да питаш. Да не можеш нито един път в живота си да разпуснеш, без да ти лъсне снимката на първа страница и то не само в БГ...Това, ако не е стрес, здраве му кажи. И да ти казват цял живот какво да правиш. Нали си мислиш, че на Кейт сега не са и казали да излезе на токчета 20 часа след като е родила да си показва детето, дали и се иска според тебе наистина...

Да, според мен тя точно към това се е стремила. Наясно е била, че ще е жена не на някой си, а на престолонаследника. Животът, който й се предоставя, е мечта за много хора  Peace Вярно, трябва да се съобразява с протокол, с изисквания и т.н., ама пък това й е работата. Няма какво друго да прави  Peace

# 534
Гледах сега запис от изписването.
Наистина са много сладки, бебчето е сладурче.Не ми прилича на никой на мен, твърде е сбръчкано и подпухнало  Laughing
Кейт изглеждаше добре, макар и уморена.Но май не и е било лесно последните дни, месец.Гледах и някои снимки, в някои сайтове бяха изсветлени, пипнати, но на други си личеше умората и в очите, по кожата, краката и бяха по-едрички, на ръцете горната част също.  Но пак си изглеждаше страхотно. 
Коремът и е нормален, скоро ще започне да се прибира. И рокличката беше хубава, като на даяна наточканата рокля.

Въобще не мисля, че им е спокоен живота. Може би на другите роднини, но не и на тях.
Не мислят за насъщния, не трябва да се занимават с някои досадни домашни задължения. Но имат други, които на мен ужасно биха ми дотегнали.
Няма спи ми се, не ми се ходи на този чай, надбягване, прием, няма оня не ми е симпатичен, болят ме краката, харесвам балеринки, искам да си чета книга в парка(САМА), не искам да се виждам със свекървата, със старшата свекърва, не ми харесва дограмата на къщата и този грозен стенен гоблен с ловни сцени.
Имат финанси и могат да посетят целия свят...но не им остава време, робуват на протоколи, на задължения, на други хора. Всеки търчи да ти каже здравей, да се снима с теб, да те пита нещо, да седи на твоята маса, да пиете чай, да закусвате, влачиш се нагоре надолу на високите обувки, защото си принцеса и не можеш да носиш едни прости сандали. Точно роб си си на всички, които искат от времето ти, разпределят го, обличат те, хранят те, дават ти да избираш между три рокли в бозав цвят, а ти искаш дънки и зелена тениска с тъп надпис.

Всеки си носи кръста и това, че има пари и обществено положение, не значи, че е щастлив и има време да направи нещата, които ти би направил с толкова пари.

# 535

това си е ПР на монархията , защото преди да почнат тази кампания покрай семейството ( филмите , Оскарите , женитбата на Уилям , преди това - женитбата на баща му ) , популярността на монархията бе спаднала до минимум и над 50 % от хората там бяха против нея ,
така че те си играят играта , не мисли , че някой насила ги кара , а не е техен доброволен избор , една отлично написана стратегия , като гледам вълненията и у нас около семейството ...

# 536

това си е ПР на монархията , защото преди да почнат тази кампания покрай семейството ( филмите , Оскарите , женитбата на Уилям , преди това - женитбата на баща му ) , популярността на монархията бе спаднала до минимум и над 50 % от хората там бяха против нея ,
така че те си играят играта , не мисли , че някой насила ги кара , а не е техен доброволен избор , една отлично написана стратегия , като гледам вълненията и у нас около семейството ...
   Подкрепям това, както беше написал някой нагоре - това им е работата. Само където не мисля, че е лесна работа и никакво усилие не изисква и никакъв стрес няма. Заради това ми беше поста. Отстрани винаги е лесно...

# 537
Уникален Simple Smile

Скрит текст:

# 538
Ако им беше толкова голям стресът, щеше ли Елизабет да достигне тази възраст? А Филип? Умеят добре да се грижат за себе си, факт. Вярно е , че имат много изяви, но ако не желаят нещо, могат и да ги отменят. Пък и все нещо празнуват и функцията им е повече представителна.

Какво става с Филип? Не се вижда напоследък този човек...

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 09:18 от nela_66

# 539
Имат лекари и терапевти. Не са като нашите баби на по 80, които нямат здравна култура и ако са в града ходят до поликлиниката за развлечение, но не слушат много какво им се казва, а ако са на село са ходили на лекар някъде към 67-а миналия век.
Не е толкова лесно да се отменят задължения. Няма как да не отидат някъде, защото са изморени, спи им се или искат да си седят вкъщи.

Те се възпитават да го правят и им се внушава дълг.Не означава, че им е приятно и лесно, че не биха искали да избягат. Кейт се е омъжила за Уилям, искала е него и си мисля, че кралския живот е компромис от нейна страна.
Не се е стремила към титла и пари, а към Уилям.Но тези неща вървят с него, както и всички задължения. Тя се е съгласила да ги изпълнява и да я гласят като кукла, за да е с Уилям.
Което също не означава, че не и дотяга, че не я докарва до истерия...но го прави, защото трябва.

Ако аз трябваше да върша техните неща, щях да съм в клиника вече. Толкова да мразя хора, да ми се бутат, да ми говорят, да ме карат да ходя някъде си, да кисна на скучни мероприятия и да се усмихвам, да режа лентички и да трябва да се здрависвам с кой ли не, да разполагат с личното ми време и бабата на мъжът ми да ми нарежда... за клиника съм си директно.Нарочно ще се правя на луда, за да седя повече там.
Предпочитам 100 пъти своя живот, пред техния. Не искам да живея в златна клетка.

Общи условия

Активация на акаунт