Кралски работи и клюки - 5

• 26 116
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • по света
Кейт изглежда невероятно като се има в предвид че е родила преди 24часа.И аз съм раждала и трябва да си призная че си все едно "прегазен",незнам тя как изглежда така неотразимо явно и ражданията са различни.

# 541
От всяко дърво свирка не става.  Whistling Т.е от всяка принцеса не става, в случая, не я жалете толкова.

# 542
  • София
Сега гледах снимките, много са сладки тримата... Първоначално я видях до кръста и си помислих, че е с нощницата, обаче се оказа рокля  Crazy

# 543
Прекрасни са! Да са живи и здрави и да им е честит новороденият принц!

nela_66   bouquet
NBM    bouquet и на теб за чудесното включване

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 02:06 от malko_z

# 544
Ми да го връщаме, щом ще прилича на Чарлз?
Корема и без тва си е там. Нека го поноси още малко, току виж замязал на Мидълтънови.
Млъкни, млъкни, млъкни. Досега беше смешна, вече си жалка.

Joy Joy Joy
Цвиля на глас и се чудя колко трябва да си прост за да пишеш подобни глупости Joy Joy Joy

# 545
А за корема на Кейт.... мисля, че можеше да се покаже и по - добре. Ама може ли такава рокля да сложи. С такава рокля и плосък корем изглежда като балон. Съмнява ме да се чувства особено комфортно 20 часа след раждането, но все пак.. Един колан за стягане да беше сложила за 3-те минути на вън - нищо нямаше да й стане.

Ааа, изказваш се неподготвена...за втори път!! Вече ти обясниха ,че е напълно в реда на нещата да не й се е прибрал корема! Защо да се крие, родила е преди  24 часа и толкоз.

# 546
  • На земята, която е всъщност звезда.
Кейт изглежда невероятно като се има в предвид че е родила преди 24часа.И аз съм раждала и трябва да си призная че си все едно "прегазен",незнам тя как изглежда така неотразимо явно и ражданията са различни.

Брех тия ингелизи, и двамата родители са много спокойни за първо дете /видеото след снимките/:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2374931/Kate-Middletons- … sit-new-baby.html

Не видях, отбелязахте ли, че и Даяна е излязла с Уилям от болницата в рокля на точки:

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 01:34 от Вселена

# 547
Не видях, отбелязахте ли, че и Даяна е излязла с Уилям от болницата в рокля на точки:

Скрит текст:

Да, няколко пъти дори го изкоментирахме!  Peace А и пелената на бебетата е много идентична. Дали е същата или просто пелените в Англия са еднакви?  Laughing

# 548
Аз направих голям гаф: леееекичко затворих очи и пропуснах излизането на кралското бебе с няколко часа. ooooh! Връщам се назад да чета и гледам.

# 549
  • На земята, която е всъщност звезда.

Скрит текст:

Да, няколко пъти дори го изкоментирахме!  Peace А и пелената на бебетата е много идентична. Дали е същата или просто пелените в Англия са еднакви?  Laughing

Не е същата, разгледах я внимателно, и плетката /или каквото се води там/ е различна. Но тези детайли са сходни и, според мен, по този начин Кейт и Уилям показват, че зачитат традицията, а и паметта на майка му. В същото време моментът си е техен, различен.

В един друг форум предлагаха за име на бебето Джофри.  Laughing 

# 550
В един друг форум предлагаха за име на бебето Джофри.  Laughing 
Както се казва: сакън! Mr. Green Да се надяваме да е пълна противоположност, иначе горко на цял свят Mr. Green

Сега изгледах клипчетата. Така наготово, без вълнението да очакваш неочакваното, не е чак толкова вълнуващо, ама сама съм си виновна, че го проспах. Кейт с корем, без корем, във всякакви цветове ми е прекрасна. И бебето, и Уилям, всички са прекрасни.  Mr. Green

# 551
  • ENGLAND
Не ми се вярва да кръстят бебето с име от топ10 имена в Англия, но пък Кейт и Уйлям непрекъснато говорят, че искат да са нормално семейство. Та ще видим.

А баба Бети появи ли се някъде? Вие бихте рекорда, за 24 часа изписахте повече от тема, та успях само да попрегледам темата и предишната.
И надявам се Елизабет да живее и управлява още много години, че след нея се очертават трима мъже, а кралете в Англия, голяма част от тях не са успешни в управлението си.

# 552
Не ми се вярва да кръстят бебето с име от топ10 имена в Англия, но пък Кейт и Уйлям непрекъснато говорят, че искат да са нормално семейство. Та ще видим.

И надявам се Елизабет да живее и управлява още много години, че след нея се очертават трима мъже, а кралете в Англия, голяма част от тях не са успешни в управлението си.

E поне 5 имена от топ 10 са си напълно кралски.  Laughing  А за второто си права. Англия е имала 5-6 управляващи кралици, но 3 от тях са алеле майко.  Mr. Green Елизабет I, Виктория и Елизабет II.

# 553
На мене ми се струва че и пеленката е същата като тази в която Даяна държи Уилям.

# 554
Страхотни са Heart Eyes Кейт изглежда невероятно часове след раждането Crazy

Общи условия

Активация на акаунт