Кралски работи и клюки - 5

• 26 124
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Абсолютно нормален си е корема. 5-6 месеца се разпъва, няма как за 24 часа да се прибере обратно и то не само корема. Има бол теми дори в този сайт по въпроса.
И аз забелязах, че ръцете и са чисти няма следи от абокат.

# 451
Ехеее, принцът се качи на колата, сам си я шофира, без охрана в колата... Laughing

Охрана мисля се качи на седалката до него  Thinking

# 452
Ехеее, принцът се качи на колата, сам си я шофира, без охрана в колата... Laughing

да

# 453
  • София

Това видях и аз. Peace Имаше един човек, който седна до Уилям, помислих го именно за охрана.

Пускам си клипчето отново и отново. Heart Eyes

# 454
  • София
О, страхотно ме изненадаха! Не очаквах да покажат бебето си толкова скоро, а и да отделят време с него на ръце и да дават "интервю"! Браво на тях, смилиха се над стотиците хиляди хора, които трепереха с тях.

А за корема на Кейт.... мисля, че можеше да се покаже и по - добре. Ама може ли такава рокля да сложи. С такава рокля и плосък корем изглежда като балон. Съмнява ме да се чувства особено комфортно 20 часа след раждането, но все пак.. Един колан за стягане да беше сложила за 3-те минути на вън - нищо нямаше да й стане.

# 455
  • София

Отсега дебна принцове, да спестя това на щерките, лошото е че те са кът, принцеси повечко има, ама аз пък син си нямам.

newsm10 И аз така. Но ще намерим принцове за нашите принцеси, вярвам в това!  Laughing

Страхотни снимки и много красив паралел с Даяна!  Simple Smile

# 456
  • София
О, страхотно ме изненадаха! Не очаквах да покажат бебето си толкова скоро, а и да отделят време с него на ръце и да дават "интервю"! Браво на тях, смилиха се над стотиците хиляди хора, които трепереха с тях.

А за корема на Кейт.... мисля, че можеше да се покаже и по - добре. Ама може ли такава рокля да сложи. С такава рокля и плосък корем изглежда като балон. Съмнява ме да се чувства особено комфортно 20 часа след раждането, но все пак.. Един колан за стягане да беше сложила за 3-те минути на вън - нищо нямаше да й стане.

Нали? Не стига, че по най- бързия начин уважиха събралата се тълпа и бяха достатъчно човечни и мили, ама как можа да се покаже такава с това шкембе и то след раждане?!
Ще й пиша в скайп, да слага колана, ако скоро пак смята да се показва. Peace

# 457
  • София
Един колан за стягане да беше сложила за 3-те минути на вън - нищо нямаше да й стане.

Е защо?  Shocked Не беше грозна, а дебела пък още по-малко. Просто имаше още корем, до вчера беше бременна, егати.  Grinning

# 458
Майтап си правиш, нали?
Трябва ли да сме раждали, че да следим темата?  Grinning
Нямах това предвид, а че ако е раждала ще знае как изглежда коремчето на следващия ден

# 459
ама те явно Уилям и Кейт искат да покажат,че и те са нормални хора ...тя с корем, то спортно-официално облечен, със столче за кола, той си шофира..

# 460

Колкото пъти прочета твое мнение, все е тъпотия.  Laughing Талант!

# 461
Нямах това предвид, а че ако е раждала ще знае как изглежда коремчето на следващия ден
О, не е задължително да имаш корем след раждането.

# 462
  • София

За мен приликата е поразителна  Heart Eyes

# 463
Извинявайте, ама прекалявате, аз съм раждала, виждала съм много родилки, Кейт изгелждаше супер добре за жена, родила преди 24 часа, независимо с каква подкрепа, медицинско обгрижване и тн, от нея е излязло и по никакъв начин не е лесно, такъв не е открит все още.

# 464
  • София/Горна Оряховица
Много пък си й беше хубаво коремчето на Кейт  Crossing Arms . Аз даже бих се сърдила ако нямам толкова сладурско.

Все пак се опитват да направят почти всичко друго като нормални хора, защо и това да не е. Включително има снимки на принцесата как е сложила ръчички под коремчето, което още повече го подчертава.

Евала, че не просто не го крие, ами и направо си го показва коремчето. Да не е балон, че да са я спихнали вчера  Naughty .

П.П. И аз не съм раждала, обаче знаех, че след раждането остава тумбаче. Обаче си мислех, че е по-мъничко, като на бременна във втори-трети месец  Blush .

Общи условия

Активация на акаунт