Кралски работи и клюки - 5

• 26 084
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • София
 Heart Eyes Честито на мама и тати , да са живи и здрави и бебо много щастие да им носи . Кейт изглежда страхотно , сякаш не е раждала преди часове  Crazy
Отивам при аватарите да си спретна нещо в тяхна чест  Crazy

# 556
  • София
....но пък Кейт и Уйлям непрекъснато говорят, че искат да са нормално семейство. Та ще видим.

....

Няма как да са нормално сем-во, защото те са бъдещите крал и кралица. Колкото и на думи да го говорят, е ясно, че няма как да стане  Peace Имат задължения и отговорности, които не могат да пренебрегнат  Peace

Аз вече чакам развитие около Хари- гадже, сватба и бебе  Heart Eyes

# 557
  • София
Аз пък наистина се интересувам дали прабабата кралица Елизабет II разбра, че има правнук -  престолонаследник и каква беше нейната реакция ?

# 558
  • София
Аз пък наистина се интересувам дали прабабата кралица Елизабет II разбра, че има правнук -  престолонаследник и каква беше нейната реакция ?

Her beaming smile last night said it all.

Заповядай  Peace

# 559
  • bad@ss
Една смешчица от Дейлимейл  Joy
Скрит текст:

# 560
Прекрасни Кейт и Уилям  Heart Eyes Толкова ги харесвам. Имат страхотно излъчване! Снощи гледахме на живо изписването и чак малката се развълнува като излезе "пинтетата и бебето"  Laughing
Да е жив и здрав новият принц !

П.С. По-бързо да казват в кой университет ще учи, че с ММ да събираме пари за вноска...хахахаха

# 561
  • София

Her beaming smile last night said it all.

Заповядай  Peace

Това по скоро ми прилича на някакво есе за кралицата, но не и на нейно официално изявление във връзка с раждането на третия престолонаследник.

# 562
Прекрасни Кейт и Уилям  Heart Eyes Толкова ги харесвам. Имат страхотно излъчване! Снощи гледахме на живо изписването и чак малката се развълнува като излезе "пинтетата и бебето"  Laughing
Да е жив и здрав новият принц !

П.С. По-бързо да казват в кой университет ще учи, че с ММ да събираме пари за вноска...хахахаха

Току виж дъщеричката ти стане принцеса Grinning  Hug

# 563
  • София
....

Това по скоро ми прилича на някакво есе за кралицата, но не и на нейно официално изявление във връзка с раждането на третия престолонаследник.

Eee, чакай, рано е още за официална реакция. Според мен кралицата ще се появи след обяваване на името  Peace

# 564
  • София
Може ли някой да преведе какво си говореха Уил и Кейт с журналистите по време на изписването-чуват се думи,но не разбрах почти нищо...Освен,че той каза,че бебето прилича на нея,а тя се възпротиви нещо...

И да кажа и моето мненеие-Кейт ми е прекрасна дори като родилка на един ден-с корем и без корем,все тая,толкова е сладка,че ти иде да я грабнеш и да бягаш!Бебчето е беличко и пухкавичко,душица златна мамина,не знае какво го чака...И таткото грижовен,отвсякъде са прекрасни,много им се радвам!

# 565
Каза, че има силни дробове, че прилича на Кейт и вече има повече коса от него. Че не се измислили името още, защото и те го познават едва от няколко часа.
Кейт каза, че всеки родител знае какво им е в този емоционален момент.

На мен тя вчера за пръв път ми хареса истински. Беше естествена, иначе винаги ми е доста изкуствена.

# 566
  • София
Също каза, че е тежък. 4 кила бебе, доста тежък ще да е Simple Smile

Много са симпатични, дано са щастливи и да се обичат все така.

# 567
Ех тоя Уилям....
много ми е......секси  Embarassed

# 568
  • София
Ех тоя Уилям....
много ми е......секси  Embarassed

Да, има страхотна фигура. Embarassed

Вчера даже си изгледах филма за тях, да си припомня как беше историята със запознанството и колежа. Embarassed

# 569
  • София
Аз чакам реакцията и на чичото  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт